banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mester61
    Nézd semmi félnivalóm nincs. Amit még nem tudsz most leírom neked.13 éve hivatásos nevelőszülő a feleségem. Ezalatt az ídő alatt 15 gyermek fordult meg nálunk. A saját gyermekeimmel együtt mindig nyolc gyermekem volt igaz, az enyémek már nagyok, de most is van egy 2 egy 3 egy 12 hónapos egy kétéves ,egy 16 éves és egy 21 éves utógondozott gyermekem.43 liter pálinkát lehet hivatalosan főzetni egy embernek, így megfogni engem nem lehet. Imádom ezt a topikot, hogy így vigyáznak ránk, de remélem olyan világban élünk, hogy 20 liter pálinkáért nem kell az életünket félteni. Én meg hülye vagyok őszinte és mindenkinek elmondom ki és mi vagyok. Talán egyszer, de ez nem biztos mindenki őszinte lesz. Én nagyon szeretném.
    Imádom ezt a topikot és az itt lévő fannokat.