World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem alacsonyból a T-15 tetszik a legjobban 😊 Az egyértelmûen egy baromi jó, relatíve erõs páncélú és jó lövegû, kiváló manõverezésû light tank. Tier3-as ELC, csak jó felderítéssel, forgatható toronnyal és villámgyors löveggel.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
http://wotreplays.eu/site/251214#pearl_river-pecaboy-kv-1
A KV-1 brutál jó emelkedõharcban (nincs kupolája) és sidestrafingben (jó oldalsó páncél, nincs az IS-ekhez hasonló féloldalas lemez). Tehát vízszintesen és függõlegesen is OP <#beka2>#beka2>
Ruszki dög.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/269963-high-five-week-28-kv-1/
És az a poén, hogy ugye az akció miatt
- a KV-1 tier5, tehát féláron meg/visszaveheted
- minden tier5 tank, tehát a KV-1 is +50% kreditet hoz
- 5 kilövés után (pont ennyi kell a versenyhez) +1000 xp
- tier5-ben gondolom nem vitatható, hogy a KV-1 a legerõsebb tank
Így visszavettem a KV-1-et, 75% legénység bele, aztán hajrá 😊 Hozza a kreditet, néha az XP-t is, és még esetleg goldot-kódot is nyerek vele 😊 És szvsz tényleg a legdurvább tier5 tank. Az oroszoknak a szovjetek felé nyúl a keze 😊
De a versenyrõl írt már vki korábban.
(Namost ezzel magam alatt vágom a fát, mert több a rivális - de hajrá magyar közösség 😊 )
Ui.: A photoshopolt-manipulált dolgokért mostanában bannolás jár. Legutóbbi medálversenyen volt rá példa - a résztvevõk jogosan háborodtak fel az irreális eredményeken, és Ectar szemére vetették. Érdekes dolog volt - a pikantériája az, hogy az egyik csaló magyar volt.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De az utána következõ csata jelentésében adja meg csak. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Arra ott vannak a medjeim meg a lightjaim.
Fúú, elsõ Fadinom, de fostam, hogy nem lesz meg. 😄
Mellesleg eszem ágában sincs fizetni egy kanyi vasat sem goldért 😊) És nem, nem 12 éves vagyok.
500 gold? Ugyan mér?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Defeat
Battle: Province 2013. július 13. 21:53:57
Vehicle: T18
Experience received: 655
Gold received: 500
Credits received: 12 861
csak teljesen más 😊
ugyanúgy kellemetlen bekapni egy 7-8-900as sebzést egy láthatatlan ellenféltõl
mind 5secenként kapni a 320as sebzéseket a SU-101tõl 😊
jó a su-101 de noob kezébe nem való... nem láttam még ennyire credit gyilkos gépet! kurva gyorsan lõ ugye és a skuló darabja 1230 credit <#csodalk>#csodalk>
gondolj bele.... lõsz mint a barom 😄 darálsz, pár mellé megy, pár lepattan mert a 219pen nem olyan durva...
pikk pakk kiszórsz 20 skulót... 20*1230 = 24600
ha nagyon pörög a game, megy a csihi csuhi akár kilõhetsz 30 skulót is, az meg már 36900 minuszba :S durva nagyon 😊
mind a kettõ jó
de a SU-152, ISU-152 inkább lassú mobilitású, kempelõs TD, lassú töltésidõvel
a Su-100M1, Su-101 meg gyors, rohangálós, gyorstüzelõ TD
én tudom mert mind a négy megvan 😄
mindegyik jó, de más más taktikával kell õket használni 😊
és gondolom a 85össel használod 122es helyett
KV-1 csak úgy szarta a wineket sorba
imádom ezt a csotrogány OP szart <#szeret>#szeret>
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Megtudná mondani valaki, hogy t-54-re melyik ágyút érdemes rátenni?
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Se mozgékonyság, se páncélzat, se tûzerõ. EGy dologban jó a tank: visz a csatába 1000+ HPt, amit fel tud ajánlani az ellenségnek.
Más: megosztanék pár tesztszerveres tapasztalatot, just for fun.
Leo 1: Elsõ benyomás: "Aztarohadt, ilyen lehet egy T50". Eszméletlen fordulékony, baromi gyors. Meredekebb emelkedõkön is gond nélkül hozza a 35 km/h-ás sebességet, mire a többi med a kaptató feléhez ér, te már rég fent üldögélsz. Ágyúja is nagyon jó, teste papír, de jól is nézne ki, ha emellé még páncélja is lenne.
SütI: Némileg tohonyácska, de még a tesztszerveres aranylõszerzuhanyban is egész jól pattogtat. Ágyúja jó, a nerfelt átütéssel is teljesen versenyképes.
JgdPz E-100: Lomha egy dög, és baromi nagy, de ettõl függetlenül nagyon szerethetõ jószág. Hamar rájöttem, hogy a 300-as átütést ne vegyem életbiztosításnak, ha az ember ész nélkül lövöldöz, gondolván úgy is átmegy, akkor bizony szentségelni fog. Hasát könnyen átlövik, idõnként gyullad is ilyenkor. Ha van melletted egy használható csapat, nagy élvezet.
Maus: Kellemes csalódás, kifejezetten élvezem. A páncélja baromi imba, volt hogy nyílt placcon leláncoltak, és fél percig 5-en lõttek, mind kilencesek-tízesek, köztük asszem két revolveres, MIND aranylõszerrel, és egyszer sem tudtak átütni, én meg a végén göcögve bevánszorogtam a legközelebbi ház mögé. Megfelelõen forgatva 1v1-ben az IS-7 sem tudott mit kezdeni velem, én meg az artynk segédletével szépen darabokra szedtem. A kevesebb arty mellett és super spall linerrel az artistákkal se volt gondom, egyszer lõtt ki fél HP-ról egy T92, de az már egyébként is veszett helyzet volt. Egy szó mint száz, mozgó erõd fíling, nekem nagyon bejött.
AMX 50B: Másik nagyon pozitív meglepetés, nagyon jó gépezet. Hihetetlen agilis, nemhogy a medekkel, de kis túlzással élve már a scoutokkal tud lépést tartani egy támadásban, üss és fuss-ra tökéletes. Papírnak papír, de második vonalból csipegetve is nagyon eredményes tud lenni, engem levett a lábamról.
T95: Azon kevesek egyike, akik nem jöttek be. Azt hittem fogom bírni cérnával a tetû sebességet, de tévedtem, egyszerûen ez már életképtelen. Ágyú-páncél egyébként jó, de nem kompenzálják a sebesség hiányát.
Amikor vesztek 3-4k dmg van, utána nyerek 500 dmg vel :S