World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg fogom nézni, de azért az se mindegy, milyen legénységet raksz bele 😊
Nem rossz tank, de ennyire jónak nem mondanám. Farmolni lehet vele, oké, csak nehéz hová tenni. Sokáig tart, amíg becéloz a löveg, amúgy pontos. A sebessége baromi jó, a gyorsulása gyengébb, fordulékonysága meg egyenesen pocsék. A páncélja közepes, a hp-ja viszont magas. Szóval olyan mindenre jó, semmire nem jó tank. Nem sniper, mert akkor nem használod a gyorsulását meg a hp-ját. Nem "megkerülõs" fürge, mert ahhoz nem jó a fordulása és a toronyfordítása sem. Nem heavy, mert ahhoz nem jó a páncélja és a lövege... Stb.

Nekem alacsonyból a T-15 tetszik a legjobban 😊 Az egyértelmûen egy baromi jó, relatíve erõs páncélú és jó lövegû, kiváló manõverezésû light tank. Tier3-as ELC, csak jó felderítéssel, forgatható toronnyal és villámgyors löveggel.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ma megvettem fél áron 750 goldért a T-25-öt, gyerekek, ez valami elképesztõen jó tank. Minden egyes goldot megért. Csak ezzel ma kifarmoltam 2 millió kreditet.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Szerény, de pont 5 kill. Szépséghiba, hogy az 5. után kinyiffantottak. Ezzel nem leszek helyezett. Asszem a 6. meccs környékén jött össze, azóta gyúrok a jobb eredményre.

http://wotreplays.eu/site/251214#pearl_river-pecaboy-kv-1

A KV-1 brutál jó emelkedõharcban (nincs kupolája) és sidestrafingben (jó oldalsó páncél, nincs az IS-ekhez hasonló féloldalas lemez). Tehát vízszintesen és függõlegesen is OP <#beka2>

Ruszki dög.
Valamelyik mod bekavar, mert nekem sem írja ki. Azonban amikor szûz wot volt fent akkor kiírta.

Pedig ráviszed a kritre az egeret, ott hagyod, és 8.6 óta kiírja.
Nem.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/269963-high-five-week-28-kv-1/

És az a poén, hogy ugye az akció miatt
- a KV-1 tier5, tehát féláron meg/visszaveheted
- minden tier5 tank, tehát a KV-1 is +50% kreditet hoz
- 5 kilövés után (pont ennyi kell a versenyhez) +1000 xp
- tier5-ben gondolom nem vitatható, hogy a KV-1 a legerõsebb tank

Így visszavettem a KV-1-et, 75% legénység bele, aztán hajrá 😊 Hozza a kreditet, néha az XP-t is, és még esetleg goldot-kódot is nyerek vele 😊 És szvsz tényleg a legdurvább tier5 tank. Az oroszoknak a szovjetek felé nyúl a keze 😊

De a versenyrõl írt már vki korábban.

(Namost ezzel magam alatt vágom a fát, mert több a rivális - de hajrá magyar közösség 😊 )

Ui.: A photoshopolt-manipulált dolgokért mostanában bannolás jár. Legutóbbi medálversenyen volt rá példa - a résztvevõk jogosan háborodtak fel az irreális eredményeken, és Ectar szemére vetették. Érdekes dolog volt - a pikantériája az, hogy az egyik csaló magyar volt.
Maala
Micsoda, ilyet mióta ír ki? Nekem nem csinál semmit, ha ráviszem a cuccosra. 😮 WTF.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Meglett a 15-15 csata a 3 high tier brit meddel.

De az utána következõ csata jelentésében adja meg csak. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Rohangálni én torony nélküli jármûvel nem fogok és punktum 😊
Arra ott vannak a medjeim meg a lightjaim.

Koridor
Milyen verseny? Nem csak + kredit van rá?

Maala
http://wotreplays.com/site/251329#arctic_region-maala-bat_chatillon_25_t

Fúú, elsõ Fadinom, de fostam, hogy nem lesz meg. 😄

Hiányolom a magyar postokat a KV-1 competitionben. Én jómagamat középhaladóként aposztrofálnám 3k meccsel és az eredményeimmel, de azért csak van, aki 10-20k játékot már lenyomott. Õk miért nem vesznek részt az ilyen goldos versenyeken? Vagy a CW jobban megéri "goldilag"? (Egy bizonyos Dinnyét mondjuk rendszeresen látok a versenyeken.)

Mellesleg eszem ágában sincs fizetni egy kanyi vasat sem goldért 😊) És nem, nem 12 éves vagyok.
Mivan???
500 gold? Ugyan mér?
Tono34
Ez miért is? Bocs, az elmúlt pár nap eseményei kimaradtak.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Maala
Ez is meglett:

Defeat
Battle: Province 2013. július 13. 21:53:57
Vehicle: T18
Experience received: 655
Gold received: 500
Credits received: 12 861

az su-152-be eggyel több ember való (5fõ) a másik ághoz 4fõ kell éppen annyi mint az su-100ba. ha mind a kettõn szeretnél haladni akkor tedd az su-100m1-be a meglévõt, az su-152be meg tegyél újakat. Legalábbis én így csinálnám.

mint az ISU a BL-10el durva, ugyanúgy durva a SU-101 a D-54S
csak teljesen más 😊
ugyanúgy kellemetlen bekapni egy 7-8-900as sebzést egy láthatatlan ellenféltõl
mind 5secenként kapni a 320as sebzéseket a SU-101tõl 😊

jó a su-101 de noob kezébe nem való... nem láttam még ennyire credit gyilkos gépet! kurva gyorsan lõ ugye és a skuló darabja 1230 credit <#csodalk>
gondolj bele.... lõsz mint a barom 😄 darálsz, pár mellé megy, pár lepattan mert a 219pen nem olyan durva...
pikk pakk kiszórsz 20 skulót... 20*1230 = 24600
ha nagyon pörög a game, megy a csihi csuhi akár kilõhetsz 30 skulót is, az meg már 36900 minuszba :S durva nagyon 😊
Koridor
Nem a sebzessel van gond, hanem hogy a csapattársak még nálam is nagyobb lámák.

Koridor
Végül is mind a kettöt meg tudom kezdeni. A su152-öt megvettem amikor féláru volt, csak nem tudom melyikbe rakjam a su100 legénységét.

szétcsaptál a paradicsomok közt😉

ISUra menjél, az kell neked BL10el 😊

ami neked jobban fexik....
mind a kettõ jó
de a SU-152, ISU-152 inkább lassú mobilitású, kempelõs TD, lassú töltésidõvel
a Su-100M1, Su-101 meg gyors, rohangálós, gyorstüzelõ TD
én tudom mert mind a négy megvan 😄
mindegyik jó, de más más taktikával kell õket használni 😊
amelyik jobban fekszik a stílusodnak.. fürge TD vs. lassabb, de nagyot ütõ, válassz

Koridor
SU100 után melyik a jobb orosz TD ág?

akkor rosszul hásználod 😊
és gondolom a 85össel használod 122es helyett
Koridor
Jo neked. Nekem 17-böl 7 gyözelem kv1-el.

rossz tankkal mentél.... nekem 70-75% lesz a WR-em
KV-1 csak úgy szarta a wineket sorba
nem érdemes papírtankkal belenézni a KV1 122es derpjébe az tuti 😊

imádom ezt a csotrogány OP szart <#szeret>
17meccsbol 4 gyozelem. koszonom wg, es koszonet a sok weekendplayer agytalan kretennek...
Mydgard
Nekem kicsit unalmas már ez a duma, nem kell ide politikát meg ideológiát bekeverni. Erre céloztam, csak épp nem neked. ;-)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Sziasztok!
Megtudná mondani valaki, hogy t-54-re melyik ágyút érdemes rátenni?
Sunsetjoy
Klasszikus, nem klasszikus, én még csak eredeti nyelvvel láttam többször is 😊 Annyi viszont bizonyos, hogy szinkronszempontból is jó film.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

atinq
Irtam hogy StugIII-al. Legutolsó frissítés ota nem igazán tetszik.

No.

én,mint más közepes tankokat is max álca skillel és álcaháloval,valamint festéssel használtam,megfelelõ poziciót(kemp vagy nem kemp) fel kell venni vele a csata elején,és tisztes távolbol kitárazni lehetõleg a tankok oldalára vagy hátuljára,mert amugy nevetséges módon pattannak a lövések,4bõl 2 szinte bizonyosan pattan ha nem az ellenség oldalát vagy hátulját célzod,ahogy alakul a csata és jobban rálátsz az ellenségre oda kell továbbvonulni ugyanugy bokor mögé és tovább osztani a sebzést láthatatlanul,ja igen a majrélámpa is teljesen elengedhetetlen,amint spottolnak menekülni kell,vagy halál,ilyen módon lehet hogy sokszor unalmas lesz de legalább lesz sebzésed akár vereség akár gyõzelem,agresszivebb módon szerintem csak szakaszban lehetne használni nem tárazós közepes tankokkal karöltve.
Ez a másik. AMX elõtt mindkét tank (50-100, 50-120) kifejezetten jó, míg mind a T69-nek, mint a T54E1-nek alacsony az átütése gold ammo nélkül.
Na de addig eljutni... én a T69el küszködök, nagyon nem szeretjük egymást...

Se mozgékonyság, se páncélzat, se tûzerõ. EGy dologban jó a tank: visz a csatába 1000+ HPt, amit fel tud ajánlani az ellenségnek.

lehet a mozgékonyságát használni de amint használod felspottolnak,és amint felspottolnak téged fognak lõni,mert papír vagy,van amikor bejön az agresszív nyomulás,de a t57nél egyedül a mozgékonyság picit rosszabb,a többi most jelenleg minden a t57 javán van.
Próbáltam még mellesleg a T57-Heavyt, a T110E3-at, a VK4502 P-t, a T54E1-et, és az Ojjekt 263-at.
Próbáltam azt is, és nekem igazából a francia jobban bejött. Gyorsabban tölt az amcsi az tény, de az AMX-et jóval mozgékonyabbnak éreztem.
A t57 heavy jelenleg már jobb választás mint az 50b,ezért is vagyok tõle 46ezer xp-re😊
Rendben, téged nem érintettek a kredit nerfek. Mindegy, hagyjuk ezt, elbeszélünk egymás mellett.

Más: megosztanék pár tesztszerveres tapasztalatot, just for fun.

Leo 1: Elsõ benyomás: "Aztarohadt, ilyen lehet egy T50". Eszméletlen fordulékony, baromi gyors. Meredekebb emelkedõkön is gond nélkül hozza a 35 km/h-ás sebességet, mire a többi med a kaptató feléhez ér, te már rég fent üldögélsz. Ágyúja is nagyon jó, teste papír, de jól is nézne ki, ha emellé még páncélja is lenne.

SütI: Némileg tohonyácska, de még a tesztszerveres aranylõszerzuhanyban is egész jól pattogtat. Ágyúja jó, a nerfelt átütéssel is teljesen versenyképes.

JgdPz E-100: Lomha egy dög, és baromi nagy, de ettõl függetlenül nagyon szerethetõ jószág. Hamar rájöttem, hogy a 300-as átütést ne vegyem életbiztosításnak, ha az ember ész nélkül lövöldöz, gondolván úgy is átmegy, akkor bizony szentségelni fog. Hasát könnyen átlövik, idõnként gyullad is ilyenkor. Ha van melletted egy használható csapat, nagy élvezet.

Maus: Kellemes csalódás, kifejezetten élvezem. A páncélja baromi imba, volt hogy nyílt placcon leláncoltak, és fél percig 5-en lõttek, mind kilencesek-tízesek, köztük asszem két revolveres, MIND aranylõszerrel, és egyszer sem tudtak átütni, én meg a végén göcögve bevánszorogtam a legközelebbi ház mögé. Megfelelõen forgatva 1v1-ben az IS-7 sem tudott mit kezdeni velem, én meg az artynk segédletével szépen darabokra szedtem. A kevesebb arty mellett és super spall linerrel az artistákkal se volt gondom, egyszer lõtt ki fél HP-ról egy T92, de az már egyébként is veszett helyzet volt. Egy szó mint száz, mozgó erõd fíling, nekem nagyon bejött.

AMX 50B: Másik nagyon pozitív meglepetés, nagyon jó gépezet. Hihetetlen agilis, nemhogy a medekkel, de kis túlzással élve már a scoutokkal tud lépést tartani egy támadásban, üss és fuss-ra tökéletes. Papírnak papír, de második vonalból csipegetve is nagyon eredményes tud lenni, engem levett a lábamról.

T95: Azon kevesek egyike, akik nem jöttek be. Azt hittem fogom bírni cérnával a tetû sebességet, de tévedtem, egyszerûen ez már életképtelen. Ágyú-páncél egyébként jó, de nem kompenzálják a sebesség hiányát.
REndes teljesitményt kéne leadni, nemcsak minden 10. meccsen, és akkor nem lenne ilyen 😄

Klasszikus 😊

Jobbra Patton tábornok, balra az angol hadsereg, mögöttünk a saját istenverte tüzérségünk, és a tetejébe még esik is! Csak azt a jót lehet elmondani még, hogy a saját légierõnk, azért nem bombáz minket hülyére, mert esõben nem tud felszállni!

Kösz. Gondoltam megkérdem, mielõtt a maradék kis aranyamat eltüntetem.
No, 3XP van. Kezdõdik a 3x szopóág effektrus, amikor totál 2-4 vereség után képes csak az ember kijátszani az elsõ gyõztes csatát.

Amikor vesztek 3-4k dmg van, utána nyerek 500 dmg vel :S

Azt a bugot kijavitották. Ha creditért veszed a goldlõszert, akkor újratöltésnél is kreditet fizetsz.

Január-Február környékén volt ilyen. Még fel is hívták a figyelmet.