World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GaBenc
1 vs 8? Szép menet lehetett. <#nyes>
A kritikát meg majd kapod, de ne foglalkozz vele. Itt rengeteg a WOT embere. A láthatósági rendszer az jó, csak Te nem tudod használni. Ezt fogják mondani. <#papakacsint>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Hát igen a csomagok hiánya tényleg vicces... de a spotolási rendszer meg valóban egy okádék bugos valami. Amikor állok a bokorban, elõttem egy óriási nyílt terep és 50 méterrõl spotolódik egy felém rohanó jtiger na az priceless és nem is egyedi esetek, mert kb minden körben legalább 5-6xor elõfordulnak olyan esetek amikre már csak röhögök rajta, hogy mennyire is szar ez az egész...

Mint tanult kollégám kifejtette a tûzoltókészülék és gyógycsomag hiányáért csak gratulálni tudok az álcaháló egy elviekben folyamatosan mozgásban lévõ tankra meg természetesen elengedhetetlen.
Bízom benne, hogy olyan haszontalan ficsõröket mint töltésgyorsító vagy stabilizátor, netalán venti te nem használsz mert azok nélkül igazán férfias a harc.
A spottolásról meg véletlenül olyan nem ugrik be, hogy volt egy értelmesebb tank aki hozzád közelebb volt mint akik lõttek de õ csak mutatott téged ezért nem láttad?

pointer4
m103-ra álcaháló, és javítócsomag, tûzoltó nélküli felszerelés?
Nem csodálkozom, hogy nem láttad õkat, fogatdjunk, meg a T1-re vannak képezve az embereid.
hawken
Imádom a játék jól kitalált, reális és teljesen jó láthatósági rendszerét.

Ott ahová a célkereszt mutat, onnan négy tank jön felém, és lõ rám, beszedtem vagy 15 lepattanót (ez is elég vicces) mire kipusztultam, volt vagy 30-40 másodperc is. Ezalatt egyik sem vált láthatóvá, vaktában viszonoztam a tüzet, egyiküket sikerült is kilõni véletlenül, meglepetésemre pedig csapatelsõ lettem sebzés és XP terén is.

tévedtem a one shottal kapcsolatban 😄
T28 protot triplázom amikor su-152 kikapott trollal egy lövéssel 😞
nem... megse szólaltak
pedig írtam nekik h "bazdmeg top tankkal nem a bokorban kellene verni a f***tokat"
KV-1S meg T-150-el támadó mód védõ csapatban a bázistól elmentek 15 métert és full camp....
wmisi
volt : cs. van magyar? 😄

KV-1 egész jó eddig.... 6/5 win
persze uccsó lose mert az elsõ két helyen HUN volt -.-"
egy 45%-os meg egy 48%-os Hunhero volt az..... LOL!
na késöbb folyt.köv.
Pusztán nem értettem hogy ha egyszerre fejlesztek képességet miért van 50 % különbség közöttük,ennyi.
Én a 6. érzék és a bia hasznát láttam eddig,többinél ha van is nem számottevõ,ez csak az én vélaményem.
De ha már úgyis fejlõdik ,miért ne válasszak valamit?

mijki
Nekem szinte minden tankomon alap skill a javítás+bia.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy nagy böszméim nicsennek. Egy masun gondolom lepkefingnyit segít csak a kamó. 😊

Hát, valszeg egy családból származunk mert alapvetõen én is így gondolom.

patchaou
Ja, plussz van most 2 9-es és két másik kilences kifejlesztve, mégis azt nézem mindig az ágakon, hogy hú ezt is ki kellene húzni, mag az is milyen fasza 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Igen, próbálgattam is õket, csak ezeket, ha szembeállítom azzal, hogy 70% kamótól a kedvenc bokromban nem látnak, akkor inkább a kamó.

A legjobb legénység nálam most gyúrja a harmadik képességét, de a kettõ az általánosabb. Szóval azok a majd egyszer kategóriába tartoznak nálam inkább.

patchaou
Nálam is több tank van a garázsban mint kellene 😄 Ezeket csak azért vettem, hogy ha majd elkezdem komolyabban húzni az ágakat, akkor legyen legénység. Kínai ágon is jól jött, hogy a 7-es hevyben már 4 skilles legények ültek XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
A lövésznek is van egy fasza perk, nemtom mi a neve, de szûkebben tartja toronyforgásnál a célkört. A látótáv növelõ is hasznos, és a sofõr perkeknek is van értelmük, egyedül szerintem a töltõknek vannak elég béna képességeik.

Csak ne lenne ilyen erõs bennem a tank gyûjtõ hajlam... De néha muszáj nemet mondanom a kísértésnek, mert így is kezd már a fejemre nõni a garázsban halmozódó tank mennyiség 😄

A legtöbb perk bizbaszt felesleges eröltetni, ahogy tapasztaltam. Camo, repair, a többi olyan meh. Kamo, mert láthatatlanul jó, repair, mert ha már megláttak ne 10mp legyen, mire visszaszedik a lánctalpat. 😊

Hatodik érzék az egyetlen, amit szeretek az újak közül.

patchaou
Nem biztos hogy "testvériség", de nem ugrik be a magyar neve. Ott van az is fent a tûzoltó, javító és álca skill alatt. Angolul BIA. Ha minden legénynek 100%-on van, akkor 5%-ot ad mindenhez, olyan mint a venti 😊

Mert eddig is mindig olyan következetesen tartották magukat az ígéreteikhez 😄
Ezt mondjuk nem tudtam, hogy a sima tankok is prémként jelennek meg nekik. Felõlem aztán lehet rendes tank is a T-44-122, csak a kis német legyen legalább prémium! Úgyis hiányzik tõlük egy olcsó, alacsony szintû, funolós/legénység húzó prém heavy 😊

patchaou
Nem rossz. Kicsit lassú ahhoz képest hogy 5-ös med. De az ágyúja az ötösök ellen egész jó. Ha meg valamit nem minden lövésbõl üt át az sem gáz, mert gyorsan lõ 😄 A tornyát simán át lehet szembõl lõni, de ezt ezen a szinten nem igazán vették még észre 😄 Láncolgatják és csak a tapasztaltabb játékosok veszélyesek rá igazán.

Hehe, a középsõ jó. Remélem jól megtrollkodtad.... mondjuk olyasmivel, hogy "attól függ melyik gyárban csinálták"

Ja, hát nekem sincs egy tankomon se szerintem.

Ezt most nem teljesen értem.. mi a baj abban, hogy a legénység többi tagja a mentor skill miatt gyorsabban fejlõdik? Lenézik a parancsnokot hogy neki kisebb a %-a, vagy mi? 😊

A parancsnok - - tudtommal - ugyanolyan gyorsan fejlõdik mint eddig, a többiek meg 100% mentor skill esetén 10%al gyorsabban mint normálisan. Ez most rossz?

A tûzoltás jelenleg a legfeleslegesebb skill, ha jól emlékszem.

Mydgard
Ezt jó tudni, hogy több kepzettség összeadódik, akkor a javítást és a tûzoltást nyomni kell. :o) A "testvériség" az mi is? Nem vagyok otthon, nem tudom megnézni a játékban.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Nem jelent semmit! Szupertesztre a leendõ nemprém tankokat is prémként szoktak bekerülni... nem tudom mért, talán könnyebb õket megtalálni így a listán.😄

Na meg Serb mondta korábban, hogy a t44-122 nem lesz prém tank.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Count Adyn
Tegnap cw elsõ körben az angol td-nk 1shotolt egy maust 2k hp ról, beteg 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

weheheh hát ha engem ma 10es angol TD lõ ki a KV1-esembõl meg még a franc tudja az 5öseim közül mivel megyek.... akkor az csoda lesz
majd választok, van választék <#vigyor3>
M4 Sherman, M4A2E4 Sherman, T1 heavy, M10 Wolverine, KV-1, SU-85, Churchill I, StuG III, T-34, AT2
Matilda BP is friss szerzemény? 😊 Hogy tetszik?

Persze 😄 Most 1shootolt a WZ-120ból az angol TD, nyomorékoknak is bele kellett tenni egy tankot, az foch155 úgy látszik nem volt elég 😄
na milyen az 5-ös special? mindenki azt nyomja? sok a naub? 😄
lesz majd még1 naub amint kijózanodtam <#zavart2>
patchaou
Elsõ csatának nem is olyan rossz 😊 Szerintem szeretni fogjuk egymást.

http://warthunder.com/upload/image/800/shot%202013_07_12%2000_33_38%20copy2.jpg

Tudom nem ide illik de akkor is TANK!
Warthunder uj képek

Ground Forces: work in progress
12th of July 2013 is 70 years from famous Battle of Prokhorovka.
Today we would like to introduce you some tanks that took part in that battle: T-34 (year 1941 modification with welded turret) and Pz.Kpfw.III Ausf.L (year 1942 modification).

And by popular demand of War Thunder community — another screenshot of the famous Pz.KpfW.VI Ausf.H1 «Tiger I»!

Nézzétek meg a képeket Brutál kemény!!!
Kampinovka....
cégünk mindig az Ön rendelkezésére áll, Asszonyom...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

patchaou
Az elõbb felmentem tesztre, hogy teszteljem az 5-ös prémeket. Hogy mekkora idióták vannak... egy darab lövés nélkül behúzza a zászlót... Mi a tökömet akart tesztelni? Vagy mit számít teszten a win/xp ?

Ha mentor van odarakva akkor erre számítsak? Hurrá...akkor nem teszek olyat rá máskor..És köszi!

Bakker...Az kavar be?
Lehetséges...

nem állítottál neki mentor perket?

Ami az összes legénységi tagnak növel kivéve a parancsnokot?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

FTR blogról:
New tank Type-64, most likely a level 6-7 light tank , I haven’t played on it yet. T-44-122, everyone knows about it already probably, level 7 prem medium. Some german level 4 premium heavy Durchbruchswagen 2.

Szóval a T-44-122 mégis prémium lesz, és a Durchburchwagen is erre a sorsra jut, ami azt jelentené, hogy nem kéne egy halom pénzt kidobnom Löwére, csak azért, hogy legénységet húzhassak 😊
És mivel a szuperteszterek már használhatják õket, talán nem is kell sokat várni az érkezésükre.

Más: wz 111-nél a fõnök skillje ment 3 %-ot(múltkor linkeltem egy képet),legénység 13%-ot...Valaki nem tudja mi az isten van??
Nem értem mi a fa..ért van lemaradva...ugyanannyi csatával,semmi varia nem volt és mégis...

Sunsetjoy
Persze másnak is. Nem meglepõ a balfaszkodás, várni kell pár percet/órát. Múlt héten is meddig tartott nekik mindent beállítani😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

mijki
Még pár ilyen nap és én is unicum leszek. 😊

Ui.: Ennyit számít az Indien-Pz.(14cs/25cs, imádom!!!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Üdv!
Mi baxtak el megint a wg-nél?
Nekem csak 2x xp-t ír,másnál is ez van?

Sunsetjoy
1: Erre én se tudok mit mondani, pl. kólát véve nekik se változott meg.

2: "A keszseg szintjet a legenyseg atlagtudasa hatarozza meg" - Pont errõl van szó. Ezt az álcánál, javításnál, tûzoltásnál írja (elit alakulatnál nincs írva).
Vagyis olyan skilleknél, ahol a teljes legénység számával ossza el az összes abban a skillben elért százalékot. Ahogy Maala is írja, pl. 4 legénybõl 3 van 100%-os javításon, az összeségében nem 100%, hanem 75%. Tehát a legénység tudásából átlagot vonsz - átlagtudás.

Persze a fordítás, az tényleg kemény egyes helyeken.

3. A válaszokat már leírták.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Azoknak ajánlom akik E-100-ban ülve csak nyomják a "W"-t és ha úgy adódik ba***ak visszamenni védeni a bázist. Egész szépen összedolgoztunk az E-75-el, megpróbáltam elvonni róla a tüzet ill. fedezéket adni neki aki ezt meg is hálálta azzal, hogy normális játékkal, a fejét használva nem volt rest õ is arra mozogni, ahol szükség lehet rá. Ritkaság ilyet látni randomban, jó volt így játszani. A végén pedig amit korábban már említettem, 10-es TD-ben ülök halhatatlan vagyok mindenkit megölök Fochnak nem volt elég a 6 kill. Hát rákefélt.

http://wotreplays.com/site/250629#fjords-bangaro-e-100