A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #275482 Tudod mi a poén? Amikor elkezdtem WoT-ozni, sok, nagyon sok videót néztem meg, köztük magyarokat is. Rengetegen panaszkodtak a ghost shell-re, de nekem soha, vagy legalábbis nagyon ritkán volt ilyen.
Lezúztam közel 10ezer meccset és most a hetekben annyi eltűnő lövésem volt párszáz csata alatt, mint előtte 20ezerben(szóval egy kis matek, soha nem lőttem ennyi eltűnőt, mint most). Na ezt nem igazán tudom hová tenni, illetve basztassa a agyamate.
Szerintem ezt nagyrészben a szervereknek köszönhetem, ugyanis a lag miatt olyan lövéseket látok betalálni, amik valójában vagy egy kilőtt tankba, vagy egy már nem jelenlévő tank sziluettjébe csapódnak. Szóval szerintem ez most a játék legnagyobb problémája. Van még pár hasonló kaliberű gebasz, de ez mindent überel.