World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
örülök hogy végre protoban ülök!!!!!
tiszta furcsa hogy nem lõ át a tier5... és tiszta furcsa hogy ha eltalálok egy ellenséget akkor át bírom ütni a páncélzatát 😄
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Notice: These stats are 15,897.6 days old. This is probably due to some temporary error, please be patient, or you can contact the webmaster.
LOL.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Gyõzelem
Steppes 2013. július 11. 16:17:16
VK 20.01 (D)
: 2 388 ( x2) Szerzett kredit 21 639
Csatában elért Achievement Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Össz: 21 639
Gyözelem/Csata: 2 (2) (100%)
Tap: 1 733 (3 466)
Tap. (x1): 867 (1 733)
Szabad tap: 116 (166)
Bevétel: 29 749 (31074/-1325)

Én nagy WR ellenes ember voltam, nagyjából ugyanazokkal az érvekkel mint te (csapatjáték, te csak egy ember vagy a 14 fõs csapatból, ezért nem rajtad múlik hogy win vagy defeat).
Sokat beszélgettünk itt, a végén be kellett látnom, hogy akármennyire is nem tetszik, korreláció van az effi és a WR között - egyértelmûen magasabb effes embereknek magasabb a WRje, a gyengébbeké pedig kisebb.
A lényeg a hosszú távú hatás - ha jó vagy, akkor az sok ezer meccsnél ki fogja hozni azt a 2-3%ot, amivel 50% felett vagy. Te leszel az a szükséges plussz, akinek a sok sebzése/killje ezt a 2-3%nyi meccset gyõzelemmé teszi vereség helyett.
Ne napi meg heti szinten nézd ahogy itt az emberek szokták (jaj, 3000 effem olt ma, a WR meg 32%), hanem hosszútávon.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
És másnap már nem lesz kedve játszani ennyit 😄
igaz elsõre béna csapatot fogtam ki... de akkor is esett 1 kill és jópár damage...
kövi csatában már 3 kill és full hp-val megúsztam... mindenzt a T29 féle gunnal
sokkal de sokkal élvezetesebb mint a T25/2
ki mondta azt?
Napi100 csata neked aztán van szabadidõd!
Sok türelmet kívánok hozzá.
Megvásárolva:: T28 Prototype' vettél. Elköltöttél : 2 650 000.
A(z) Felszerelés 'Álcaháló' modul felszerelve a tankra.
A(z) Felszerelés 'Periszkóp távcsõ' modul felszerelve a tankra.
A(z) Löveg '105 mm AT Gun T5E1' modul felszerelve a tankra.
Kifejlesztve:Motor 'Ford GAFM2A1' modul kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 0. Elköltött szabad tapasztalat: 5250.
A(z) Motor 'Ford GAFM2A1' modul felszerelve a tankra.
A(z) Rádió 'SCR 528' modul felszerelve a tankra.
AP T32 (50 db) lõszer megvásárlása sikeres. : 50 000 kreditet költöttél.
Felszerelés 'Nagy-kaliberû tank töltésgyorsító' (1 db) sikeresen megvásárolva. Költöttél : 500 000.
A(z) Felszerelés 'Nagy-kaliberû tank töltésgyorsító' modul felszerelve a tankra.
A harckocsizó újraképzése sikeresen megtörtént. Költöttél: : 20 000 A harckocsizó újraképzése sikeresen megtörtént. Költöttél: : 20 000 A harckocsizó újraképzése sikeresen megtörtént. Költöttél: : 20 000 A harckocsizó újraképzése sikeresen megtörtént. Költöttél: : 20 000 A harckocsizó újraképzése sikeresen megtörtént. Költöttél: : 20 000
😊 mehet a farm a nagy gunért <#vigyor3>#vigyor3>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Kaptál : 722 526 kreditet. <#vigyor2>#vigyor2> jeeeeeeee.... nem gondoltam volna hogy eljön ez a pillanat!!!! bye bye te rakás fostalicska!!!!! <#integet2>#integet2>
Holnap talán lesz rá idõm.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
<#vigyor5>#vigyor5><#circling>#circling>
Én is kb. 5500 csatát egyedül játszottam (6,1k csatám van), ebbõl 3-4000 mindenféle tudás és háttérinfó/tájékozódás nélkül. Narancsként lehetett kb. 50%-os winrate-em, most bezöldülve felment 53,24%-ra. De nézzünk profibbakat, ne egy noob legyen mérvadó:
megnéztem az egyik SG-s kollégát, aki egyedül játszik: Simula most kék, 53,8%-kal; vagy a szintén kék és magányos farkas Benji 56%-os winrate-et produkál.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
http://wotreplays.com/site/249184#karelia-bangaro-e-50
Mert sebezték amit villantottál ha passzív spotról van szó az meg aztán nagyon nehéz...
Északról meg nem is tudok egyetlen értelmes helyet sem.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Te meg pingelhetsz amíg ke nem rohad az ujjad 😉
Egyszer már belinkeltem, de most újra a spot hasznosságáról van szó 😊 Ehhez kellett mondjuk az ellen is, hogy így sikerüljön. Passzív spot 😊
Ez rá a bizonyíték, hogy vannak akik egyáltalán nem használják a minimapet, ki van nekik kapcsolva vagy le van rakva kicsibe hogy ne "zavarjon".
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Most nem Józsikáról, az agyhalott foteltábornokról beszélek, neki mindegy.