A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #275249 Szeretnéd azt a fasza pirosat, mi? 
Elmondom na, E-75-el KT csúzlijával. WTF ág td-i meg szemben, szóval sokat nem tudtam lövöldözni, csak egy lúzerebb E-75-re, amit rendszeresen alig vittem át.
Amúgy ebben csak az a szar, hogy én azért nem mertem menni, mert ott voltak a WTF td-k, úgyhogy csak a tornyot villogtattam, néha sikerült némi spot(hát nem sok...). Ők azért nem mertek jönni, mert azt hitték mögöttem ott vannak a mi WTF td-ink(ami amúgy nem igaz, egy IS-3 volt ott csak)
És ez nem az első eset ezzel a tankkal, látnak, lőnek, pattannak, előkerül a gold tár, pattan az is, csak már nem mind...
A két csapat meg fosik a WTF td-ktől, amit egyre jobban úgy látok, hogy hiba volt behozni ebbe a játékba. Van pár táras tank, amiről hasonlókat gondolok, de ezek überelnek mindent. Szégyen mennyire fél tőlük mindenki.