A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Igaza van Maalanak. A 2 Obj simán helyettesítheti a T62-t. Meg amúgy ahogy korábban is írtam - az igaz, h az STB a Leo buffolt változata, de - a brutál ROF miatt a ruszki medeket helyettesítheti CW-n. Persze a Leot is, de mióta bejött, egy kezemen meg tudom számolni hányszor vittük CW-re. Ugye a sláger med az a T62. A camojára lennék még nagyon kíváncsi, hiszen vmivel egyensúlyozni kellene a nagy rof-t és mivel a többi tulajdonságát láttuk (kivéve a talajellenállás és mozgás közbeni célkör átmérő) gondolom csak ezzel fogják. Ha lesz olyan jó camoja, mint a ruszkiknak, akkor sztem váltja őket. Ha nem, akkor is 2. medként ott lesz a Japán. Míg a Leo csak sokadik a sorban. Most a batet kivettem az egyenletből.