banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Úgy tűnt, h az voltam? Ja eléggé :D Persze a végén már emiatt is ment rosszabbul. Minél hamarabb meg akartam csinálni a napi 250k-s missiont, de az istenért sem akarta adni a killeket, még OP TD-ben sem. Azok a helyek, amik eddig "működtek", tegnap nem akartak. Vagy kilőttek előlem mindent vagy túl hamar ledarálták vmelyik csapatot. A sebzés sem jött. 1k sebzést alig tudtam összeszedni 1 csatában. A végén persze már elfogyott a türelmem és onnantól jöttek maguktól a hibák. De ez csak azután volt, h a game el kezdett szopatni a sok mellével és nem átütővel. Esküszöm végig kellett volna vkinek néznie a csatákat. Magas szőke férfi felemás cipőben feeling volt. Egyszerűen semmi nem jött össze.

#274904 Aligha 1660 WN6-tal. Tudok én ennél sokkal, de sokkal jobbat. Nem ez a valós teljesítményem. Ha ezt az egészet 1 hónapra vetítjük, akkor a 30 napból 25-ön 2000 felett van az átlagsebzésem. Ráadásul mióta fent van ez az újabb stat mod, szoktam figyelni a napi WN6-t és ha most pl. kezdenék egy új accot, kb. 1900 körül lenne az efim, úgyhogy bőven lila lennék. Szal, stop trolling pls:)