World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fórum közepe táján amúgy egykét strange rácz öszvér.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/146995-proposed-eu-tech-tree-fan-made/page__st__100#top
Adok érte Type59 plusz 6 tier 10 / Bat.C.IS7,T110e5, stb./ accot.
Vagy megvenném.Minden megoldás érdekell.
Köszi! Bocs az Off-ért.
Érd.priviben.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Megjött a WG értékelése versenyünkrõl !!!
KB 100.000 gold-ot osztanak szét nyereményként a következõ modon :
Nyertes csapat : 40.000 gold / csapat ( HHR )
Második helyezett: 20.000 gold/csapat ( FHTD )
Harmadik és negyedik helyezett : 10.000 - 10.000 gold/csapat ( Vad-Ászok, ARH )
öttõl a nyolcadik helyig : 7000 - 7000 gold/csapat ( CORPS, A-TEAMHUNW,RZR,HOT-A )
részletek itt
Gratulálunk 😊
Az olaszok harkocsijait a többiek leírták.
Kelet-Európai országoknak szintén nem volt saját harckocsijuk. Csak licenc gyártás amiket Stoppos említett. Nem is nagyon van neves cég ami önállóan harckocsikat tudna fejleszteni. Egydedül a harkovi Morozov-tervezõiroda ami jelentõs. Ami ugye ukrán. A harkoviak gépeit (ezek mind 400-as számúak voltak, pl: Object 430, Object 432 stb) valamilyen szinten lehet saját fejlesztésnek tekinteni. De természetesen együtt dolgoztak és vettek át részegységeket más orosz harckocsi és hadiipari cégektõl 1991-ig. És más orosz tervezõirodák erõsen hatottak rá. Tehát igazi teljesen önálló, saját fejlesztésük nincs, még mindig a T-84-et reszelgetik.
Ami említésre méltó cucc Kelet-Európából az a lengyel WPB Anders. De ez meg nem harckocsi, inkább BMP szerû IFV.
Kisebb államok közül a svájciaknak és a svédeknek voltak saját tervezésû gépei. Leginkább a svédeknek voltak harcjármûvei amelyek elég egyediek. De a '80-as évektõl õk se fejlesztettek saját harckocsit, inkább a Leo 2-eseket vettek.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Az ötvenes évektõl gyárottak külföldön is tankokat, de ezek mind a szovjet tankok különbözõ variánsai voltak, nem egyedi fejlesztések.
T-54-et Lengyelország és Csehszlovákia, T-55-öt Csehszlovákia gyárott. Külön fejlesztésekrõl tankban nem tudok, de majd jön Dávid és kijavít, ha nem így van.
Hidegháborús tankok. Van pl svájci tank is.
tudomtudom wiki. <#idiota>#idiota>
eddigi legjobb élményem vele
rámjött face to face egy STOCK KV-1 57mm-es szaros gunjával
és úgy levert 1v1ben h köpni nyelni nem tudtam....
na ezért ér egy kalap szart (se) a T25/2 <#levele>#levele>
Hát úgy látszik hogy a spanyoloknak nincs saját fejlesztése, ezt a módosított Leopardot nem veszem annak.
Hát ha majd Odball vagy davidbog erre jár talán bõvebb információt tud szolgáltatni.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
kicsit feldobja a game kinézetét! <#gonosz2>#gonosz2>
Teszten mentem vele pár karikát normál ammóval direkt nekem is olyan 60k átlagra jött ki sacc/kb.
Persze ha tudtam supportként a távolból csipegetni megy 90k fölé is ahogy nézem... minden esetre az ágyúja agyon tetszik.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Olaszoknak:
Ariete
OF-40: exportra
Spanyolokról semmit sem tudok.
még ki is osztok vele 2 lucky medált!!!! mert a gyökereknek még segíteni sem lehet!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
egy csata alatt 2 lucky medált osztottam ki!!!! <#nevetes1>#nevetes1>

1. Az spanyoloknak és az olaszoknak van hasonló MBT-jük mint pl. a Leopard, az Abrams vagy a Challenger?
2. '45 után a Kelet-Európában milyen irányba haladt a tankfejlesztés: full orosz licensz alapján vagy voltak saját tervezések is? Errõl esetleg valami szakirodalmat tudna mondani valaki?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
vegen mar en szegyeltem magam...
mindenesetre lehetne tobszor is ilyen event ,talan osztonozne a sok hobbit-ot hogy sebezni erdemes.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
l2p...
Hogy a számokat nem látod az egy dolog te kretén, de a színeket sem ismered???
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Prémmel 40-50 körül lehet az átlagom, bár még csak 900 csatám van vele. 😊
Ez ugye változhat WN7 függvényében, ill. kell vele menni 50-100 csatát mire megszokod, egyébként jó kis tank.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nekem úgy tûnik, ez nem érkezett meg😊
Más tapasztalat?
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Ja, compensation: 9.048, fine: 4.725 1450 hp sebzésre, no comment
Fun fact: a fickó neve Pro_Gamer_Pl, muhahahahaha
De már megválaszolták a kérdésem köszönöm Toby.
ALR V meg kínszenvedés volt érzésre. Ott is ugyan ez a szindroma, mindenki a tetjén lévõ gépuska fészlet lõtte, ráadásul hamarabb, mint ahogy én ráláthattam volna...
A SU152-õt meg eddig a legélvezetesebb TD-nek tartom. Alap derp ágyúval eliteltem ki és végig 1 nagy fun volt 😊 ISU152-re meg freebõl megy a lánctalp és a BL10, hogy ne romoljon az élvezeti faktor a vonalon 😊
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Én azóta a T10 fos büszke tulaja lettem, nem tudom te kiszenvedted-e már. De akkor is, és most is azt mondom, hogy T8fos jó kis gép volt, T9fos pedig már nagyon brutál. 7,62 rld time bármit be lehetett zabálni vele, mivel a delikvensek gyakran pattogtak. T10-et most nem fényezném, azt meg kell tapasztalni...😄
úgy látszik nem szeret téged a wot 😄 vagy a WG <#nevetes1>#nevetes1>
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png