World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MBT-nek van beállítva de gyakorlatilag csak TD-ként lehet használlni 😄DD

A fórum közepe táján amúgy egykét strange rácz öszvér.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/146995-proposed-eu-tech-tree-fan-made/page__st__100#top
pointer4
Ennyire azért nem jó az a TD. Sõõt, a Tortoise szerintem jobban megállja a helyét tierX ben.
Hali! Angol TD-vel rendelkezõ accot keresek.
Adok érte Type59 plusz 6 tier 10 / Bat.C.IS7,T110e5, stb./ accot.
Vagy megvenném.Minden megoldás érdekell.

Köszi! Bocs az Off-ért.

Érd.priviben.

Az a vicces hogy ez nem TD, hanem rendes MBT 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tényleg a svédeknek volt ez a vicces TD-jük, ami úgy célzott lefele, hogy megemelte a hátulját.

Toby0501
E-pénisz növelés, mókás volt.<#zavart1>

Replay

Tisztelt WoT magyar liga nyertesek !!!

Megjött a WG értékelése versenyünkrõl !!!
KB 100.000 gold-ot osztanak szét nyereményként a következõ modon :

Nyertes csapat : 40.000 gold / csapat ( HHR )

Második helyezett: 20.000 gold/csapat ( FHTD )

Harmadik és negyedik helyezett : 10.000 - 10.000 gold/csapat ( Vad-Ászok, ARH )

öttõl a nyolcadik helyig : 7000 - 7000 gold/csapat ( CORPS, A-TEAMHUNW,RZR,HOT-A )

részletek itt

Gratulálunk 😊
A spanyoloknak nem volt saját fejlesztésük. Az AMX-30 fejlesztéséhez annyival járultak hozzá, hogy a Hispano-Suiza HS-110 típusú motor spanyol.

Az olaszok harkocsijait a többiek leírták.

Kelet-Európai országoknak szintén nem volt saját harckocsijuk. Csak licenc gyártás amiket Stoppos említett. Nem is nagyon van neves cég ami önállóan harckocsikat tudna fejleszteni. Egydedül a harkovi Morozov-tervezõiroda ami jelentõs. Ami ugye ukrán. A harkoviak gépeit (ezek mind 400-as számúak voltak, pl: Object 430, Object 432 stb) valamilyen szinten lehet saját fejlesztésnek tekinteni. De természetesen együtt dolgoztak és vettek át részegységeket más orosz harckocsi és hadiipari cégektõl 1991-ig. És más orosz tervezõirodák erõsen hatottak rá. Tehát igazi teljesen önálló, saját fejlesztésük nincs, még mindig a T-84-et reszelgetik.
Ami említésre méltó cucc Kelet-Európából az a lengyel WPB Anders. De ez meg nem harckocsi, inkább BMP szerû IFV.

Kisebb államok közül a svájciaknak és a svédeknek voltak saját tervezésû gépei. Leginkább a svédeknek voltak harcjármûvei amelyek elég egyediek. De a '80-as évektõl õk se fejlesztettek saját harckocsit, inkább a Leo 2-eseket vettek.
Eagle16
Azért, mert az Obj. 704-en csak lánctalpat kell fejleszteni és máris fullos. Ezt a "hiányzó" xp mennyiséget meg behozzák az Obj. 268 kifejlesztéséhez szükséges xp-vel.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Trucker39
Kicsit késve néztem meg, hogy az Object 268 kifejlesztéséhez mennyi Xp kell. Ha jobban körül nézek, egyetlen másik tank kifejlesztéséhez sem kell ennyi. Tudja valaki, miért sikerült ez a tank ennyivel "drágábbra" mint a többiek?

Tankfest Part 3

Random_

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

A nagytestvér SZU-nak egy nagy halom leharcolt államot kellett újrafegyvereznie a háború után, ráadásul kommunista internacionálé ide vagy oda, nemigen bíztak az elvtársak a tesvéri államok elvtársaiban ezért is volt az erõteljes kézivezérlés az elején.

Az ötvenes évektõl gyárottak külföldön is tankokat, de ezek mind a szovjet tankok különbözõ variánsai voltak, nem egyedi fejlesztések.
T-54-et Lengyelország és Csehszlovákia, T-55-öt Csehszlovákia gyárott. Külön fejlesztésekrõl tankban nem tudok, de majd jön Dávid és kijavít, ha nem így van.

Hidegháborús tankok. Van pl svájci tank is.

tudomtudom wiki. <#idiota>

úristen még 30k exp kell a szar T25/2vel!
eddigi legjobb élményem vele
rámjött face to face egy STOCK KV-1 57mm-es szaros gunjával
és úgy levert 1v1ben h köpni nyelni nem tudtam....
na ezért ér egy kalap szart (se) a T25/2 <#levele>
Kösz mindkettõtöknek.
Hát úgy látszik hogy a spanyoloknak nincs saját fejlesztése, ezt a módosított Leopardot nem veszem annak.
Hát ha majd Odball vagy davidbog erre jár talán bõvebb információt tud szolgáltatni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

köszi... nekem is tetszik
kicsit feldobja a game kinézetét! <#gonosz2>
Persze nem is mindegy ki hogy használja köszi az infót srácok.
Teszten mentem vele pár karikát normál ammóval direkt nekem is olyan 60k átlagra jött ki sacc/kb.
Persze ha tudtam supportként a távolból csipegetni megy 90k fölé is ahogy nézem... minden esetre az ágyúja agyon tetszik.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

szép kék a neved 😄..

Noha hozzáértõnek nem nevezném magam, de én ilyenekrõl hallottam:

Olaszoknak:

Ariete

OF-40: exportra

Spanyolokról semmit sem tudok.

Eagle16
Elsõ kérdésre.

Olasz: link
Spanyol: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

az.... nem elég hogy a vérnyomásom az egekben van a kibaszott T25/2 miatt...
még ki is osztok vele 2 lucky medált!!!! mert a gyökereknek még segíteni sem lehet!
Az az áldott jó szíved! 😊
mé' nem az?? <#fejvakaras>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ezt übereljétek!!!!!!!!!
egy csata alatt 2 lucky medált osztottam ki!!!! <#nevetes1>
Szerintem egy "400 effis nyomorék" az XVM-re, a legösszeszedettebb napján is azt hiszi, hogy a Mézga család egyik szereplõje, nemhogy még tudja telepíteni is.
A hozzáértõkhöz lenne két kérdésem:
1. Az spanyoloknak és az olaszoknak van hasonló MBT-jük mint pl. a Leopard, az Abrams vagy a Challenger?
2. '45 után a Kelet-Európában milyen irányba haladt a tankfejlesztés: full orosz licensz alapján vagy voltak saját tervezések is? Errõl esetleg valami szakirodalmat tudna mondani valaki?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

en voltam a toptank <#eplus2>
vegen mar en szegyeltem magam...

mindenesetre lehetne tobszor is ilyen event ,talan osztonozne a sok hobbit-ot hogy sebezni erdemes.

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

A mai nap beszólása a 400 effis nyomoréktól, mikor elküldöm a faszba mert az A0 ban kempeli végig a csatát:

l2p...

Hogy a számokat nem látod az egy dolog te kretén, de a színeket sem ismered???

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Zegi Norbi HUN
Az durva 😄DD

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

eott
Ez tényleg egy állat <#nevetes1>

Szerinted bárki kezében ugyanannyit hoz egy prémvas? Nem mindegy, hogy mit csinálsz vele, nem mindegy mennyit sebzel, mennyit spotolsz, mennyi killed van, mennyit mozogsz vele és még jópár adatot fel lehet sorolni. Szerintem nagyon jó tank a Löwe, de az nem információ vele kapcsolatban, hogy átlagban mennyi kreditet termel. Játékos függõ.
Azért ezt a hozamot ne vedd komolyan!
Prémmel 40-50 körül lehet az átlagom, bár még csak 900 csatám van vele. 😊
Ez ugye változhat WN7 függvényében, ill. kell vele menni 50-100 csatát mire megszokod, egyébként jó kis tank.

Azok eddig is be voltak számolva csata végén. Szóval nem tudom mire gondolsz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ugye erre a patchre vártuk a blind shotok sebzési pontokban való szerepeltetését?
Nekem úgy tûnik, ez nem érkezett meg😊
Más tapasztalat?

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Még mindig érnek meglepetések. Is3 kollega behozza t1 társát. Reflexbõl kilõttem mert már átlag idegállapot megvan. Erre elkezd az is3 lõni, kikap 4 lövésbõl mondom nem lövök vissza erre a srác nem kékül be. Lol?

Ja, compensation: 9.048, fine: 4.725 1450 hp sebzésre, no comment
Fun fact: a fickó neve Pro_Gamer_Pl, muhahahahaha

Látom belepörgettél 2k+ a vasba úgyhogy elhiszem amit írsz köszi még egyszer.

A mennyit hoz a konyhára ennek a definíciója pontosan.
De már megválaszolták a kérdésem köszönöm Toby.

privi ment

Igen.
Sziasztok! Van valakinek fv215 183 td-je?

Ne az érdekeljen, hogy átlagban mennyit hoz a konyhára mert ilyen adatra nem lehet építeni. Rengeteg tényezõtõl függ. Keress rá a kreditszorzóra (+ javítási költség és lõszerár). Ez pontosabb képet ad.
AC48 nekem roszabb játékélményt nyújt eddig mint a 46. Ágyú nagyon jó rajta, de minden átlövi, ezért nagyon bujdoklós tank. Igaz 46-on meg a tetején lévõ kukát lõtte mindenki, már akkor is, mikor én még csak ki se láttama domb mögül, hogy rálõhessek 😞
ALR V meg kínszenvedés volt érzésre. Ott is ugyan ez a szindroma, mindenki a tetjén lévõ gépuska fészlet lõtte, ráadásul hamarabb, mint ahogy én ráláthattam volna...
A SU152-õt meg eddig a legélvezetesebb TD-nek tartom. Alap derp ágyúval eliteltem ki és végig 1 nagy fun volt 😊 ISU152-re meg freebõl megy a lánctalp és a BL10, hogy ne romoljon az élvezeti faktor a vonalon 😊

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Pedig anno néztem a statodat, és elég jól toltad, bár lehet nálad ez az átlag szint, és az elvárások meg nagyobbak voltak! 😊
Én azóta a T10 fos büszke tulaja lettem, nem tudom te kiszenvedted-e már. De akkor is, és most is azt mondom, hogy T8fos jó kis gép volt, T9fos pedig már nagyon brutál. 7,62 rld time bármit be lehetett zabálni vele, mivel a delikvensek gyakran pattogtak. T10-et most nem fényezném, azt meg kell tapasztalni...😄
Toby0501
Prémium nélkül ilyen 50k stabilan megvan átlagban, prémiummal 80-90k. Bár én nagyon rég vettem már elõ, de ilyen profitok rémlenek.

Köszi és átlagban mennyit hoz a konyhára?

hát nekem mindig stabilan 400 körül sebzett.... 😊
úgy látszik nem szeret téged a wot 😄 vagy a WG <#nevetes1>
Amig nem olvastam vissza azt hittem a T34-rõl beszélsz....
Kit érdekel mi van kiírva az ágyúra, ha a lövések 80%-a 300-330 között ingadozik a maradék 20% meg 350-370es tartományban van és minden 100. talán 400 fölé kerül. Az átlagsebzés ebben a játékban nálam az átlagsebzést jelenti nem a matematikai közepet...

popey8
Ez a kurva nap is jól kezdõdik. 5-bõl 1 gyõzelem.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

400at sebez avg.... és elég erõs az a gun