A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #274748 Azért ez ritka mint a fehér holló... nekem nincs artim, szóval csak a szenvedő oldalon vagyok néha, de sokszor lőnek mellém az artik (elsőre ritkán talál el, utána meg már tudom hogy rám vadászik, szóval egyszerűen csak eltűnök egy percre és már le is van a gond), és ha csak egy kicsit is mocorgok ezek után, a robbanásokból látom hogy próbálkozik, csak hát nem jön össze neki.
A high tier nagy splashú azért még igy is tud fájni, de t8ig bezárólag sztem igy belefér.
Persze az örökké iritálni fog, hogy amikor heroikus küzdelemben legyőzök egy nálam erősebb/több tankot közelharcban, a következő másodpercben az a0-ból odafingik a fikagyúró és megöl... olyankor szoktam mondani egy cifrát, és inkább azt kivánom, bárcsak a másik tank lőtt volna ki becsülettel, nem egy ilyen buzgár...