World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem ennyire nem gondolkodott elõre.

Nesu, nm.
Nesu
kössz !!!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Maala
A jelenlegi medjeibõl lesznek majd a heavyk crewjai, a prem mediumokéból meg a 2 med ágé esetleg?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Tedd át valamelyik nem prémium med tankodból egy premium med-be a legénységet, büntetés nélkül tudod használni. Dupla fejlõdés. Felesleges a prémium medium tankjaidhoz külön legénységet tartani, képezni.
Nesu
????

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Maala
Az milyen, amikor Cent 7/1-ben top gunt lövök, és többet ad "for event"-re, mint a Received-re? 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nesu
Tényleg 2500 aranyba kerül a felhasználónév váltás ?:??

Felesleges új legénységet képezned a prémiumvasaidba.
Nem rossz tank az. Fel kell állni valahova, ahonnan jó rálátás van a pályára, vagy azt nem lehet, valamelyik oldalon a csikicsukizóknak besegíteni láncolással és csapkodással. Önmagában nem nagyon van visszatartó ereje, de nagy zavart lehet kelteni vele, mert a penje nagyon jó. 180 meccs után volt vele 60% winem.

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. K.b. 3-4 csata után kiírja a játék,hogy: KEVÉS A MEMÓRIA,INDÍTSD ÚJRA A JÁTÉKOT. Ha nem teszem meg,akkor vörös lesz a betöltõ képernyõ és 2-3 csatával késõbb kilép magától. Mi lehet a gond? Hogyan tudnám ezt megszüntetni?
Elõre is köszönöm a segítséget.
Nesu
Na igen ...

Igen, a P2-n a Tigris top ágyúja van. Nagyon kellemes kis támogtaó med az, én szeretem, egy megváltás a Párduc után. Viszont közelharcra az se nagyon alkalmas, mert ez is elég sérülékeny, bár nem annyira mint az elõdje. Én -kosárnyelven szólva- közép-távoliakat dobálom vele, mert a palánk alatt megeszik.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Hi.Nem olyan vészes,mint írják.Nem tipikus med az fix,eszerint kell játszani.😊2.-3.vonal az biztos.Lassan megy,gyorsul,nem fordul...vagyis olyan td-s félét kell vele csinálni.Az ágyú gyors és pontos(szívószál).
Ha belemész adok-kapokba,akkor biztos véged..Ahogy írtam 2.vagy 3. sorból kell vele vitézkedni.A Panter2 pedig nagy kedvencem volt😊Azt hiszem a Tiger ágyúja van neki,az közelharcban...finom.

voivod32
Most jól megvigasztaltál öreg! Én meg itt várom már azt a szart! 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Hú, a Párducot én is nagyon rühelltem. Egyszerûen nem tényezõ a csatában. A ROF nem olyan rossz, 4-5 mp között lehetett vele lövöldözni, ha jól emlékszem. Semmi olyat nem tudok mondani amiben jó lenne. Az ágyúja fos, ez az alapsebzés egy vicc, max. arra jó hogy láncolgasd az ellent vagy nyílt terepen 300 méterrõl puhítani a hülyébbeket, páncélja semmi, nagy célpont, lomha(és még a top motorját is el akarják venni), úgy ég hogy a Népek Csarnokát bevilágítaná, minden bekapott lövésnél kidõl min. 2 modul vagy legénységi tag. Régebben még viccesebb volt, mikor az arty 3 méterrel melléd lõtt de tõled kihalt a legénység fele és vagy 3-4- modul. Aztán lehetett vacillálni hogy a lövészt gyógyítod meg és tudsz lõni is vagy a vezetõt és akkor talán haladni is tudsz valamit. Persze csak ha nem lõtték el a motort vagy az ammot is, ami elég gyakori volt.
Ettõl rosszabb csak a Panther II lesz, mert ott is ezzel a fos löveggel kell kezdeni. De ott legalább a végeredmény kellemes lesz.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Maala
A kisebb penût. Golddal ugyanakkora a pen, ha valamit egyáltalán nem tudsz átlõni...

A Tank Ászhoz nem kell top 3 sebzést bevinned.
Hi.Nem is leszel vele,ez nem az a tank.

Sziasztok!
A T-54-re melyik löveget érdemesebb rátenni??
Az egyiknek 18 al nagyobb a penje, de lassaban céloz és pontatlanabb egy kicsivel.
Nem tudok dönteni.
Nekem 50 csata után már nem is olyan rossz a Pantheres statom, de az basz, hogy nem nagyon voltam meghatározó tényezõ a csaták 98%-ában. Iszonyatosan nehéz ezzel a tankkal top3 sebzést bevinni. Nem is tudom, hogy lesz meg ezzel a Tank Ász.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Gyõzelem!
Csata: Sacred Valley 2013. július 7. 10:33:38
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 3 086 (x2)
Szerzett kredit: 118 136

Gyõzelem!
Csata: Redshire 2013. július 7. 10:42:24
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 1 581
Szerzett kredit: 127 472

elég jól adja 😊

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

voivod32
Az már maga a pokol, ha már a saját arty is téged lõ... Elég az ellenfélé.
Az elõbb belinkelt csatámban valami gyökér engem is lövöldözött az elején,de szerencsére annyira stock volt, hogy nem bírt sebezni, így nem kellett kilõnöm😄

Maala
Nálam ma 3 csatából 2-ben a saját artyt kellett kinyírnom, mert egyik 2-t TKzott, a másik meg konkrétan engem kezdett el lõni, hogy rohadnának meg...

A 3. csata meg 95%-ról lose -.-

voivod32
Már van...
http://wotreplays.com/site/245343#province-voivod32-t18
De a T18 egy kicsit szórakoztatóbb:

jaja várjátok meg míg lesz 36 csatátok vele<#vigyor2>
Sunsetjoy
Most tényleg 22 csatából akartok elméleteket levonni? 😊

Nekem a 16. meccs lett elõször nyert csata az ISU-152-vel, mégsem összeesküvés-elmélettel jöttem xD
Hanem hogy csúnyán ráültem a szopórollere, vagy szimplán balf@sz vagyok... 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

22 csata alapján bámuljátok a %okat. Írjatok be majd száznál 😊

DrRadon
Ne is mond, nálam is hasonló a a helyzet a Pz IV-el. Nem akarok összeesküvés-elméletekkel elõjönni, de ez kicsit furcsa.

datango
nem, maradok a tankosnál, na meg kipróbálom majd a warships et is 😊

hacsak nem a wop-al akarszjátszani😊
Sunsetjoy
Röviden NEM. 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nem.
datango
érdemes venni a jatékhoz egy joystick ot?

Count Adyn
Hogy mien vékony a határ😄 Elfogyott a lõszerem, rásimultam az AT7 oldalára és 3 sec el a vége elõtt (mi védtünk) TD módba odaért a GayWagon és seggberakott -.-

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

mekkora marha vagyok! nem a mappát, csat a tartalmát másoltam be 😊 megint van : bennégtek rohadékok!! thx a supportot!!
Bueno nacho
Arra figyeltél, hogy a res_mods/0.8.6/-ba a teljes, eredeti audio mappát bemásold?

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

Valaki tudna adni linket magyar szinkronhoz? Mert a wot magyar portálon talált szinkron kb 10 megás , és persze nekem nem akar mûködni, míg a mázik szilárd (lehet rosszul írom a nevét ) féle 100megás és mûködött!
Na, Panther, elsõ 50 csata... Hát eddig úgy érzem, ez a leggyengébb, legélvezhetetlenebb tank, amit valaha a WoT-ban játszottam. Hiába a lézerágyú, nagy a töltési idõ és rettentõen kevés a sebzés, ennek tetejébe (igaz középsõ motorral egyelõre) olyan lassú, mint a nehéz tankok, de kb. egy könnyû tank páncélzatával. Az meg különösen bosszant, hogy az 50 csatából 45-ben ellõtték vagy az lõszerrekeszt, vagy a löveget, vagy lövészt, vagy szembõl kigyújtottak, mindezeket természetesen az elsõ lövésre. Szóval eddig nagyon frusztráló játszani ezzel a tankkal. Mondjuk ebben benne van az is, hogy 50 csatából legalább a háromnegyedében a lista legalján voltam, 9-es szintû tankok ellen... Remélem csak rossz szerencsém volt ma.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mármint a mediumok...

Mint a német tankok, gyúlékonyak szembõl

Master91
ha velem szembe jön 1 velem 1 tierû 7++os kínai bizony leblokkolok, fingom sincs hogy ütném át, és sajnos nem is ütöm át valamiért 😄 néztem weak spotokat, ott ütöm, de semmi,pattan

kupolát meg nehéz eltaálni úgy hogy nagyon fürge, masszívan fürge
Teszt szerveren gondolom mindenki golddal durrogtat, de élesen kiidegeltem vele rengeteg embert azzal tényleg, hogy egész egyszerûen, szó szerint beleálltam a pofájukba. Csak a tornyot tudják lõni, mert olyan alacsony, de arról meg pattog. Aztán széles vigyorral lehet bezsebelni a "FU", "Cheater" ésatöbbi elismerést <#eplus2>

Amx m4. 73% winnél adtam el, de érzése mindig szidtam, nem tudom. Régen játszottam vele akkor a fontos lövés mindig mellé ment. Nem rossz tank, de mégsincs benne "heavy" feeling, papír sajna. Legalábbis rólam nem nagyon pattogott senki. Eleve campelõs a játékom többnyire, ezzel meg kifejezetten az volt. Összességében nem rossz tank. <#nevetes1>

nesze semmi, fogd meg jól

Master91
Mentem pár kört med-heavyvel, med szerintem jobb, de tényleg borzalmas az a negatív csõnézés 😄 😄 de rossz volt az elsõ pár percbe

medium tetszik, de még megyek majd pár kört

köszönöm!
plusz elég jó (-10) a gun depression neki, hull downra is alkalmas lehet, távolról

T-34-2-él és 110-nél járok. 110 nagyon jó, a páncélja vetekszik az IS-3 frontjával, néha meglepõdök mi pattog róla. a 34-1 és a 34-2 nálam mindkettõ máglyaként égett többnyire, iszonyat gyúlékony. Cserébe beállsz az ellenség pofájába és kivégzed. Saját tierjében a torony nagyon pattogtatós. Viszont mindkettõ kínai, lefelé nem tudod hajtani a csövet, azt úgy el is lehet felejteni.

Nekem ugyan nincs, de ellenfélként úgy gondolom hogy inkább sniper-support tank mint a Tigris. (az más tészta hogy ha jóltudom elég hosszan céloz...)

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

AMX M4-rõl vélemények? Mennyire használható gép, és hogyan érdemes használni?
és voltak olyan idõk is mikor a pantherre nem volt abszolút L/100 és amikor a stock ágyú csak 138mm-t ütött át, aztán választhattál, hogy vagy marad az vagy a 88-ast teszed fel 132mm átütéssel.