banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Értelmes hozzászólása nem volt még a gyereknek. Ezt érdemli. Általában csak provokál és általában engem. Ez egy bunkó gyerek, van ilyen. Én vagyok a hülye, hogy leállok egy ilyen kisegítőiskolás szintű gyerekkel...

Hozzáteszem régen még volt értelme ennek a topicnak, most már egyre kevésbé. Régen voltak hasznos információk megosztva, mikor van goldosztás stb. Illetve további hasznos dolgok a gameplayről.

Most már a hasznos infok 90%-a FTR-ről jön. Akkor minek olvassa az ember az SG-t???!!! Hogy olvassa a flamet, az összeesküvés elméleteket, azt hogy mennyi agyhalott van, mennyi kisgyerek játszik??!! Arty falme, TD falme, kb ebből áll a fórum, valaki feljön és elsírja a bánatát.

Persze én is sokat szidtam a TD-ket, de az utóbbi időben leszálltam a témáról.

Egyébként te is csak provokálni jársz fel lammer a fórumra, de neked legalább normális a stílusod, és nem ilyen sunyi tenyérbemászó, mint ennek a gyökér fostalicskának, meg ennek a gyökér jeffnek.

Semmi értelme már kommenteli ide, de már lassan olvasni se érdemes a fórumot. Egy szemét lett valljuk meg, és ehhez én is hozzájárultam sajnos.

Én befejezem, úgyhogy megkönnyebülhetnek itt páran, kitisztult számukra a levegő, én többet biztos nem írok ide. Már mondtam ezt, de most be is tartom. Egy darabig még olvasni fogom a fórumot, de ha nem lesz olyan hasznos info, ami az FTR-en nincs fent, akkor olvasni se fogok feljárni.

Respect egyedül Eagelnek, ő sokat segített itt az egész fórumnak az ingyen gold osztásokkor. Persze vannak még jó arcok ezen a fórumon, akik többnyire hasznos dolgokat szoktak megosztani...

A normálisaknak jó tankozást! Találkozunk a virtuális csatamezőn :P :)

Yossarian1984