World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az még belefér, nagyobb a tornya és a teste is. De a Párduc azzal a kis tornyával, ahogy a léc méterekre kilóg belõle... Röhej 😊
Merész, de módszeres. Grat 😊
ISU mekkora ammoracket lõtt a Ferdin 😄
100 m helyett mm, szép is volna.
Én mindig is hangoztattam hogy a 100 m-es löveg is elég jó lenne nekik. Aránylag jó sebzés, és ugyanúgy 175 pen de legalább nem oneshotol mindent.
Szerintem meg eszméletlen szexi<#gonosz1><#idiota>
Persze a te meglátásod is helyes, de nyílván érezhetted a szarkazmusomat😄
Viszont egy Churchil szerû löveggel (átütésileg) elmenne. Csak akkor meg nem nézne ki olyan jól mint most.<#idiota> Úgyhogy pecaboy ötlete sem rossz (mármint ha marad t7-ben, de ilyen meg nem fog megtörténni mert ki van kiáltva sniper support tanknak)
Na és a KV-4? 😄

Tiger és KT megjelenése között amúgy is 2 év telt el a háborúban, ez is elég jól jelzi a különbséget. Nem tier1-es differencia.
(Ha már cicák: a Párduc valami iszonyat ormótlanul néz ki azzal az L/100-as léccel 😄 Mikor elõször megláttam, 3 betû jutott eszembe, w-vel kezdõdik és tf-fel végzõdik <#idiota> )
És gondoljunk bele: a VK3601 a "Kistigris" (médium), mellette simán megférne 6-ban a valódi Tigris (mint heavy). Ha a KV-1S hatos, a Tigrisnek is annak kellene lennie, persze a hosszú 88-as nélkül.
A második mondathoz: a VK-k amúgy is ezt a löveget használják 6-ban, errõl megfeledkeztem, lol
A többin nem segítene, de többen játszanának Tigrissel. 136 pen, 220 sebzés az szép, de nem brutális tier6-ban, szerintem simán beleférne. A jelen helyzetében a "félelemfaktora" meg sem közelíti a valóst. Persze a HP-ját is ennek megfelelõen kellene nerfelni. (Tényleg, jelenleg ez az egyik legjobb tulajdonsága - jó sok a hp-je, talán a legtöbb a 7-esek közül, csak hát ez sovány vigasz a pocsék páncélja miatt.)

Részemrõl én leszedetném a KV-1S 122-esét, túl op. Lenne egy jó 85-öse, azzal is lehet ütni rendesen. Vagy valami köztes löveg, ami sebzésben erõsebb a 85-ösnél, gyengébb a 122-esnél...
Nekem nincs arra ötletem, a készítõk meg ugyanazokat a forrásokat nézik. A VK 4502 A végül is beleillene, de az meg Porsche-vonal.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A KT maradhatna simán 8-ban, növelt sebzésû hosszú 88-as löveggel, meg a többivel, ami most is van.
A kettõ közötti tank kellene. Tigris és Királytigris között szerintem nem 1, hanem 2 tiernyi kellene h legyen a különbség - a valóságban sem "kicsit" volt jobb a KT. Lehet valami papíron létezõ, vagy ilyesmi... Meg lehetne oldani, csak akarat kérdése 😊
mondjuk azt nem tudom h jott ki, h a tigrist bufollni kene merta kv1s 122 szetbasz minendt tier6ban. ez mit segitene az osszes tobbi tier6oson??
Igen nekem is 8.5körül tûnt fel,h feljavult a Konish😊Még néztem is,h gold nélkül is megy.
Persze,h bosszantó,amikor minimumot lõsz,na de melyik tankal nem?
Pl az Object704tõl is állítólag félnek..Az Isu és Object össz.csatámban meg tudom 1 kezem számolni,hányszor lõttem 900at<#alien2>
A Kv1s akkor gyilkos,ha 3as szakaszban mennek...akkor kés a vajon saját tierben,de tier a 8as is gondolkodhat,h szembe száll-e velük<#alien2>

Igen, csak akkor mi a franc kerül t7-be? Egy lebutított KT? Kleine Tiger? Vagy van olyan német papír projekt, amit oda lehetne szuszakolni?

A hosszú 88-as sebzése tényleg egy vicc. Nehogy már egy történelmi KT-nek 6-8 átütõ lövés kelljen ahhoz, hogy kilõjön egy heavyt... lol

Persze, tudom, a balansz...
<#nyes>
Mmmgen... Én két megoldást látok a Tigris-problémára: vagy leviszik 6-ba és gyengítik (pl. elveszik a KT-lövegét), vagy marad 7-ben és erõsítik (pl. kifejleszthetõ modulként felszerelhetõ 30 millis elõtétpáncél, legalább a toronyra; 20-40 plusz sebzés a 88-asokhoz - ilyesmik).
Szia.Fun-ként funkcionál,ezért mehet bele a gold😊Ha meg tankot húzok akkor pláne megy a gold<#alien2>

KV-1S helyett T-150-et vettem vagy egy-két hónapja, mikor akciós volt. Brutál "kis" dög. KV-1S-sel még nem játszottam, kb. tudom, milyen, de a közeljövõben ki fogom próbálni. Az se kizárt, hogy a T-150 eladásával. Csak most sajna nem akciós 😞
Mighty
Ti kapjátok a háromszoros legénységi tapasztalatot? Én eddig nem vettem észre, hogy élne ez a bonusz...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Jogos, amit írsz, a VK36-tal játszogattam nem keveset, a Konisch asszem a 8.5-tõl lett használható (NAGYON!). Csak az a fránya alfa sebzés... Egyébként mindenben nagyon durva. Csak azóta már Tigrisem van helyette.

Amúgy jó zsi... szóval pénzember módjára betankoltam közvetlen patch elõtt vagy 150 Konisch löveget (asszem 9 ezerért), az árát már most behozta, a kövi patchekkel pedig komoly profitra számítok 😊 Ha majd felmegy vagy 50 rugóra az ára, indul a "sale" <#beka3>
Aki a kv1s-t tervezte, ugyanolyan orrpiszkálót használt, mint aki a t50-2-t. Így nem volt más választás, mint onnan eredeztetni. Ráadásul mindkettõ kompatibilis a levehetõ ajtajú ndk-s turmixgéppel.

Ezzel az erõvel a KV is lemehetne tier4-be, mert az meg a pz3 kortársa.

Ámbár lehetne a Tiger 6-os, de akkor a top ágyúja a 7.5 cm L/70 lenne, és a 8,8 cm L/56 átütését felvinném kb. 143-ra, kb 900 hp-val.

Nesu
én is Konish -t használok ,de nem sok értelmét látom a gold -nak
nagyon jó még így is

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Ha már az a fos bolsi a helyén marad: 88 mm L71-nek adjanak +20-40 sebzést az átlaghoz, vagy (még vadabb ötlet) sima Tigrist vigyék le t6-ba. Sokkal reálisabb lenne<#nevetes1> Többet találkoznak t34-ekkel meg shermanokkal, a beforgatott 100 mm-es front is többször pattogna, max levesznek kb 200 hp-t tõle a fair play kedvéért<#banplz><#vigyor> Ha abból indulok ki hogy az IS-ekenek a Tiger II volt a kortársa akkor még jófej voltam. (mert a jelenlegi IS szopna ha a KT-t kapná meg counternek)
Hi.
Konish ágyút írtam😊
157pen(221pen gold ammo=nem menekülsz elõlem😊,165 átlag sebzés(kb 120-200 dmg között sebez)
11.8-12es rof mellett+ventillátor+célzásgyorsító+Biaval kb 4sec 1 lövés amíg a Kv1s(13.5sec,Bia-val kb 12.8sec 1 lövés).

Összegezve:Amíg a Kv1s lõ 1et a Vk3601h Konish ágyúja 3at.A sebzésem nagy valószínûséggel több,mint 1 Kv1s lövése(mindkét tankom van😊+a Vk ágyúja jócskán pontosabb..

Ettõl független értem,amit írtok persze,h fáj a kb 288-450 dmg a Kv1-s 1 lövésétõl😊

Ahogy írtam,"velem"ritkábban találkozol..Viszont Kv1s-el..Most hétévégén😊
Sztem jobb ha van neked is KV1s-ed<#alien2>

logikát keresel a WG-nél? <#nevetes1>
abban kulonben mi lesz a logika h a t50/2 utodja a kv1sbol fog jonni?
Hi.
Hát....Az már macerás,ott már találkoznál tier 9el.
Harmad annyi hp-val mazoistának kéne lenni vele😊
De tény,h nem 1 tier"8as pro-nak",írtam,h add ide a fele hp-d pubi és majd megyek én...

"Csak" annyi a probléma, hogy a 88-as alfa sebzése fele a KV-1S 122-esének :/
Hi.
Idõnként megyek Vk3601-el just for fun elven.
Konish ágyúval,alap lõszerrel sem rossz,de a gold(Tier8at is viszi könnyen)..
Sebzés+rof terén semmivel nem marad el a KV1s-tõl,max annyi,h velem ritkábban találkozol😊
Csak ugye a beidegzõdés a kv1s miatt...

Volt olyan KV-S prototípus.

De szvsz zavaróbb az új szóráskép, mert patch óta tele vannak a midtier meccsek ruszki tankokkal, mert a régi gyengéjük már nem gyengeség.

szepen fel kene rakni tier7be a kv1s-t, mint anno a kv3at es mindjart mas lenne a gyerek fekvese.
Az 1S-t nem ZiS-5-el szerelték? Vagy volt valami prototípus, amire felkerült a D-25T? Tényleg történelemhû a 122 mm az 1S-en, ahogy a WG állítja? davidbog, Oddball foglaljatok állást.

Hi!Kinek mi jön be😊
Nekem pl a heavy-k helyett jobban tetszik a gyors(med) tankok. Gold lõszer korszakában,már nincs armor..akkor inkább mobilitást választok😊
Lehet neked valamiért nem feküdt az E50.

nagyon pontos ágyú, nagy sebzéssel, nagyon gyors agilis tank. páncélja jó, nem egy t-54, de én szeretem. Sajnos nem heavy ezért a vesztes meccset nagyon nehéz vele fordítani, de élvezetes. Én ajánlom.

A +30%-ot jó lenne ha állandóra tennék, nem lennének pénzgondjaim. <#nevetes1>

Azt tudom, hogy jó egy éve megvették a céget, ígymár nincs licenszelési probléma. De régen azt mondták, amikor még csak licenszelték az engine-t, hgy azért nincs több magos támogatás, mert drága. Viszont így egy anno hazugság volt, ha a BW soha nem is támogatta a több magot.

122-es lehet. Nem a a meretevel van baj hanem a sebzesevel. Az se erdekel ha 240-es van rajta de 300 -as atlagsebzesnel ne legyen mar tobb.
Nézegetem ezeket az eventeket és úgy látom, hogy a prémium lõszert féláron témát mostanában nem nagyon erõlteti a WG. Az a sanda gyanúm, hogy ezután se fogja. Gondolom rájöttek, hogy az nem jó biznisz.

Az egész bigworld cég az övék. Arról volt szó, higy maga a bigworld engine nem támogatja a több magot és hogy ez fejlesztés alatt van.

patchaou
Én úgy emlékszem már rég megvették a bigworld licenszét.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én nem tudom, de én mindig elöl bohóckodtam vele, nem a második sorban. Kemény, pattog, semi keresnivalója hátul.

Nekem volt E-50-em, de kb 70 csata után eladtam és elkezdtem a ruszki med ágat. Nem nekem való tank, nem sok sikerélményem volt, valami 40% alatti WR. A PII-vel 300 csata meg 56% WR. Valóban valahogy úgy kéne vele játszani, mint az összes német tankkal, hogy második vonalból puffogtatni, csak nálam ez valahogy nem akart sikerülni ezzel a tankkal.
A másik gyöngyszem.

"in far future (when Wargaming does some other game), SerB will probably stick with new evolution of the BigWorld engine, he said that even now, the only thing left from the BigWorld WG started with is the rendering of dynamic objects"

Régen arról volt szó, hogy azért nincs többmagos támogatás, mert drága a BigWorld licensz. Akkor ezek szerint ez csak szimpla hazugság volt?

Ennyit az esetleges KV-1S 122 mm nerfrõl:

"KV-1S D-2-5T 122mm gun is historical"

Kb a 20. csata után nekem is ment rá a free, mert agyfaszt kaptam tõle. 😊

Batet meg ettem vele simán, mikor az már 10-es volt. Persze részben az õ hibája is volt.