World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ISU mekkora ammoracket lõtt a Ferdin 😄
Viszont egy Churchil szerû löveggel (átütésileg) elmenne. Csak akkor meg nem nézne ki olyan jól mint most.<#idiota>#idiota> Úgyhogy pecaboy ötlete sem rossz (mármint ha marad t7-ben, de ilyen meg nem fog megtörténni mert ki van kiáltva sniper support tanknak)

Részemrõl én leszedetném a KV-1S 122-esét, túl op. Lenne egy jó 85-öse, azzal is lehet ütni rendesen. Vagy valami köztes löveg, ami sebzésben erõsebb a 85-ösnél, gyengébb a 122-esnél...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A kettõ közötti tank kellene. Tigris és Királytigris között szerintem nem 1, hanem 2 tiernyi kellene h legyen a különbség - a valóságban sem "kicsit" volt jobb a KT. Lehet valami papíron létezõ, vagy ilyesmi... Meg lehetne oldani, csak akarat kérdése 😊
Persze,h bosszantó,amikor minimumot lõsz,na de melyik tankal nem?
Pl az Object704tõl is állítólag félnek..Az Isu és Object össz.csatámban meg tudom 1 kezem számolni,hányszor lõttem 900at<#alien2>#alien2>
A Kv1s akkor gyilkos,ha 3as szakaszban mennek...akkor kés a vajon saját tierben,de tier a 8as is gondolkodhat,h szembe száll-e velük<#alien2>#alien2>
Persze, tudom, a balansz...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Amúgy jó zsi... szóval pénzember módjára betankoltam közvetlen patch elõtt vagy 150 Konisch löveget (asszem 9 ezerért), az árát már most behozta, a kövi patchekkel pedig komoly profitra számítok 😊 Ha majd felmegy vagy 50 rugóra az ára, indul a "sale" <#beka3>#beka3>
Ámbár lehetne a Tiger 6-os, de akkor a top ágyúja a 7.5 cm L/70 lenne, és a 8,8 cm L/56 átütését felvinném kb. 143-ra, kb 900 hp-val.
nagyon jó még így is
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Konish ágyút írtam😊
157pen(221pen gold ammo=nem menekülsz elõlem😊,165 átlag sebzés(kb 120-200 dmg között sebez)
11.8-12es rof mellett+ventillátor+célzásgyorsító+Biaval kb 4sec 1 lövés amíg a Kv1s(13.5sec,Bia-val kb 12.8sec 1 lövés).
Összegezve:Amíg a Kv1s lõ 1et a Vk3601h Konish ágyúja 3at.A sebzésem nagy valószínûséggel több,mint 1 Kv1s lövése(mindkét tankom van😊+a Vk ágyúja jócskán pontosabb..
Ettõl független értem,amit írtok persze,h fáj a kb 288-450 dmg a Kv1-s 1 lövésétõl😊
Ahogy írtam,"velem"ritkábban találkozol..Viszont Kv1s-el..Most hétévégén😊
Sztem jobb ha van neked is KV1s-ed<#alien2>#alien2>
Hát....Az már macerás,ott már találkoznál tier 9el.
Harmad annyi hp-val mazoistának kéne lenni vele😊
De tény,h nem 1 tier"8as pro-nak",írtam,h add ide a fele hp-d pubi és majd megyek én...
Idõnként megyek Vk3601-el just for fun elven.
Konish ágyúval,alap lõszerrel sem rossz,de a gold(Tier8at is viszi könnyen)..
Sebzés+rof terén semmivel nem marad el a KV1s-tõl,max annyi,h velem ritkábban találkozol😊
Csak ugye a beidegzõdés a kv1s miatt...
De szvsz zavaróbb az új szóráskép, mert patch óta tele vannak a midtier meccsek ruszki tankokkal, mert a régi gyengéjük már nem gyengeség.
Nekem pl a heavy-k helyett jobban tetszik a gyors(med) tankok. Gold lõszer korszakában,már nincs armor..akkor inkább mobilitást választok😊
Lehet neked valamiért nem feküdt az E50.
A +30%-ot jó lenne ha állandóra tennék, nem lennének pénzgondjaim. <#nevetes1>#nevetes1>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"in far future (when Wargaming does some other game), SerB will probably stick with new evolution of the BigWorld engine, he said that even now, the only thing left from the BigWorld WG started with is the rendering of dynamic objects"
Régen arról volt szó, hogy azért nincs többmagos támogatás, mert drága a BigWorld licensz. Akkor ezek szerint ez csak szimpla hazugság volt?
"KV-1S D-2-5T 122mm gun is historical"
Batet meg ettem vele simán, mikor az már 10-es volt. Persze részben az õ hibája is volt.