banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Akkor biztos velem van a hiba, hogy egy játékban inkább azzal játszok, ami nekem tetszik, és nem azzal, amit mások OP-nak tartanak...
    Igen, ott az F155, meg a T57, és nekem mégsincs egyik sem a garázsomban. Persze elkezdtem mindkét ágat, de nem grindelem őket, mintha az életem függne tőlük. T8-nál tartok mindkettőnél, de ha mással van kedvem játszani, akkor mással fogok.

Irreális elvárás, hogyha szembesülök egy problémával, akkor ne akarjak szándékosan tovább rontani rajta? Bravó!
    Ha az már irreális elvárásnak számít, hogy legyen saját véleményük, egyéni preferenciáik, akkor igen komoly baj van!

Az ajnározott Nashornnal nekem 1300 körül van az átlagsebzésem. A majdnem mindenki által szidott ARL TD-vel meg 1270, akkor most az egyik OP, a másik meg már hulladék?
    Mellesleg a Nashornnal e mellé a sebzés mellé sikerült összehoznom kemény 48% wr-t, hála az ügyes csapatoknak, akik rendszeresen sebzés nélkül haltak ki mellőlem.
    Szóval az én értelmezésemben nehéz OP-nak titulálni valamit, ami ilyen mértékben kiszolgáltatott a csapatnak, amik meg tudjuk milyenek...