A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #274425 Hogy várod el az emberektől, hogy ne húzzák ki az OP tankokat. Ott egy OP tank foch155 vagy akármi más, nem majd én kihúzom az angol 10-es medet. Ami egy hulladék a többi medhez képest is, nemhogy mondjuk egy foch155 vagy egy T57 heavyhez képest. Még CW-n se használhatod.
Ez teljesen természetes, hogy a játékosok többsége azt a tankot szeretnék kihúzni ami jobb a többinél. TD-nél bónusz a sebzés ugye. Mert a játékosok többsége azért játszik, hogy sebezzen és nem azért, hogy csapatban játsszon és mondjuk scoutoljon. Bevallom én még scouttal is szeretek sebezgetni.
Irreális elvárásokat támasztasz a játékosokkal szemben.
Egyébként meg csak én lehetek olyan hülye, hogy kihúztam az összes medet, pl ezt a hulladék FV-t. De most már én is TD húzok, mert az az OP.
És én pedig a TD-k többségében ülve igen is OP-nak érzem őket. Legalábbis ez a Nashorn szerintem OP.