A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megamax #274230 Hát én prémium fiokkal jáccom de mivel ez a tank a sebzésrol szoll és olcso a javíttása így igen még akkoris °plusszba jovok ki ha az elejénn meghalok a csatának (voltmár nemegyszer aztán megtanultam hogy nem megyek elore )
a KV2 még t8 ban is megálja a helyét amint láttad a replaybol a t6 os csatákban meg egy állat foleg mikor oneshotolod a lightokat :)
Eszméletlen lovéseket lehet vele produkálni.
Viszont ha támado játékot szereted akkor mindenképpen a KV1s-t vegyed.
véleményem: nekem nem teccett tulságosan OP 13 sec reload BIA nélkul és odavág 400 folotti sebzést is és tul gyors simánn oldalba lehet kerulni vele nagyobb heviket viszont a KV2 nek nem ellenfele ígyis ugyis csak 1 et tud mind e ketto loni a másikra éshát a KV2 nek sokkalta nagyobb sebzést képes bevinnie az ágyuja. Bocsánat az offért de még uj vagyok a forumozásban és tul sokat dumállok ha valaki kérdez tolem,