A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Persze,vannak jó helyek.Én nagyon sokat TD-ztem régebben(pl.obj704-el 2500 csata)de főleg olyan páncélvadászokkal amikkel támadni is lehetett.Ezek a nyitottak erre szinte teljesen alkalmatlanok,annyira puhák.Ha arty van(mostanában pedig megint van sokszor 3-4 is)akkor meg a legtöbbször már nincs idő visszavonulni.Most a stuerer emilnél tartok aminek az egyetlen használható része a top ágyúja.Olyan lassú,lassan fordul és olyan kicsi az ágyú vizszintes kitéríthetősége hogy szinte csak távolról lehet vele hatékonyan harcolni.Az esetek 90%-ában amint spottoltak,már szinte halott is voltam vele.Talán az ágyú hatalmas negatív kitérítését lehetne még kihasználni(nagyobb mint a dicker maxé) de a nyitott küzdőtér miatt ez is életveszélyes ha van arty.