A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #273590 Visszaraktam XVM-be a színezést, gondoltam kipróbálom azt, amit a prohardveren írtál, azaz, egyszerűen megnéztem az ellenfélnél ki a jó, legjobb játékos és arrafelé próbálok menni, ahol várható. Hihetetlen mennyit számít, hogy arra figyelek, hogy őket, őt minél gyorsabban kiiktassam a játékból. Már korábban is felfigyeltem rá, hogy más is játszik így. Emiatt én kicsit se bánom, hogy egy accom van és a régi katasztrofális eredményeim miatt nem vagyok se lila, se kék. :)
Hihetetlen látni, hogy ha 10-be megyek, akkor is csak 1-2 zöld játékos van egy-egy oldalon.
A WoT Dossier Tool nálam valamiért nem mutatja az újabb tankokat. Van most valami olyan online felület, ahol tankokra bontva nézhetném meg a WIN6 értékeket?