World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez csak lõgyakorlat volt, tényleg semmi extra nincs benne a Radley-n kívül a következõ meccsen sajnos részese lehettem egy hasonló csapatnak....
Én is type 58-ozok az event alkalmával, de én totál szívásnak érzem. Az orosz változatok (a kicsi is) nekem sokkal jobban bejöttek. Igaz a crew még csak 90-es.

A replayed nagyon jó, de valahogy hiányolom magam az ellenséges csapatból, ilyen lámákat én szoktam kapni: háttal campelõ KV,fejnélküli csirke módjára rohangáló hellcat,+egy darab med sincs a hegyen... ráadásul az utolsó ellent meghagyják neked a kedves csapattársak, az enyémek igyekeznek kilõni elõlem, még sose volt, hogy hagyták volna, sõt véres noobozás megy, hogy miért csak hetet lõttem ki...
Eddig 120 meccs, a szokásos: Tank Ász sehol, illetve ha meglenne akkor vesztünk.

Sunsetjoy: a tied is jó, a Churchill tipikus, szerintem az elõtte és utána indított meccseken én kaptam társul. Hiba lehetett az mmben, hogy hozzád rakta <#nevetes1>

Ja jó van. Hülye vagyok. Alapból csak a 8.6-ost mutatja már. Hehe megszopattak....<#vigyor2>

wotreplay.com-nál másnak is eltûntek feltöltött meccsei? Nekem kettõ maradt....

Akkor lehet,h nálad volt valami fejben...
Vagy a type58"kevésbé ismert",mint a másik és jobban féltek tõled😊
Persze ez már csak okoskodás,de valami oka biztos van<#alien2>
(ha élvezted a type58-at akkor gondolom jó köröket mentél=jó voltál vele😊

Szép, gratula. Pedig nem olyan rossz az a kis varrógép. <#hawaii>

Negatív! 😊 Volt olyan, hogy a két tank egyszerre volt bent a garázsban, csak T58-al több mindent kellett kihúzni.
Hi.
Esetleg azért,mert a T34-85 el pl 1-1.5éve mentél, a type58,meg mostanában.
Ha a köztes idõben van xy 1000 csatád,akkor elhiheted,h fejlõdtél😊

Amúgy vicces, hogy elvileg ez a Type58 gyengébb, mint az orosz tesója, nekem mégis a T34-85 volt szenvedés, míg a T58-at élveztem. <#fejvakaras>
Nem tudom megmagyarázni miért. 😊
Erõt vettem magamon és elhatároztam, hogy a héten kigrindelem a T34-1-et a Type58-al. Nagyon nem jött be ez a tank, valahogy nem tudtam megszeretni, de elõbb hála a láma enemynek, összejött egy Radley vele.

Replay
Rengeteg keresésem volt, ezt az oldalt nem találta még meg.Köszi.Madi92 szintén.
Map tactik

Tudom ajánlani!
Minden héten csinál egyet.
Most leromboltad egy több száz éves anagramma misztikumát 😮 😄 WoT-ban is van annyi névrokon hogy Dunát lehet velük rekeszteni.
jogos a noob-ozás sokszor mert lusták utánna nézni 😊
am itt van: http://www.wotdb.info/#country=map
T-34-1-re nem elég az 1200 xp a Master Tankerhez? Mennyi lehet a minimum?

Na erre lenne jó kezdõ, fejlõdni akaró játékosoknak némi segítség térkép formájában.Ezzel-azzal adott pályán merre érdemes menni.Persze ez nagy munka tudom,meg amúgy is szituáció függõ de nagy segítség lenne.Sokan játszanak úgy szerintem mint én, napi egy, max 2 óra, nem hülyék,de nem ismerik a pályát, aztán megy a noobozás.
Rendben csak ott is volt egy Alucard alias <-->DRACULA <#mf1>
Sunsetjoy
Akkor ne nézd meg a replayemet, abban a Churchill VII valami borzasztó😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sajnos nem nyert, cod 2-höz annyi közöm van mint a Dark Orbit-hoz. (múltkor valaki azt hitte onnan vagyok<#alien>) Magával a cod szériával se foglalkoztam sokat, legutóbb a Black Ops nevû csodával meg az Modern Warfare-val pötyögtem. Counter Strike-ban meg csak egyszer használltam a nevet az is rég volt. Az az igazság hogy a név elég népszerû, de nálam nem új keletû, több éve ez a heppem hogy játékokban, fórumokon ez a nevem<#email><#wink>
ez lemaradt a mondandómból:
persze nem azt várom el hogy minden játékos olyan képességû legyen mint én.... állítólag jó játékos vagyok, habár szokszor cseszek el én is dolgokat!!!!!
de ne legyen HÜLYE!!!! ez basz fel! nem az ha nem tudja hol van a gyenge pontja az enemynek.... de legalább próbálkozzon!!!! tudja hogy merre kell menni hvy-vel, top tierként stb stb...
örülök ha segítettem vkinek a replay-el.... csak a káromkodás miatt nem akartam felölteni <#gonosz1>
sajna 10/9 csata olyan h felbasszák az agyam és elkezdek káromkodni elég durván :S
A meccsre nem térnék ki, csak ez most felvidított.
Beáll mögém egy Hellcat, és mivel Ferdivel vagyok, nem sok esélyem van reagálni rá, még amit tudtam, kiosztottam sebzést, mert úgyis megöl. Jön velem szembe egy ellen kistigris és még pakoltam belé egyet, erre be akar mögém kerülni. Amint meglátja a seggem(benne a Helcat-el) már lõ is. Olyan szépen leszedte rólam a kis vackot, hogy öröm volt nézni <#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

alucard te fogadjuk cod2-tél!
Kapják be a nyakifaszom, lowokat akarok basszameg, mindet a túloldalra!

companyba húzd, gyorsabb.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Wz-132 a mai napon eddig legalább 20 menetbõl nyertem 4-et<#hehe><#hehe><#hehe>
Volt 60% feletti Wr-em vele,de az utóbbi 1 hétben csináltam vele olyan 55-öt,ha nem ilyen látványosan rombolná,még meg is érteném,de ebben a formában...elmész a picsába WG+botok.
Sunsetjoy
Type58 tankász replay. De a végén kapartam az arcom - egy balfék arty meg egy az utolsó 1 percben elinduló botnak kinézõ Churchillen múlott a win. Szerencsére az arty egy lehelettel jobb volt, mint a Church. Érdemes csak azért is megnézni a replayt, amit az lemûvelt, áhh... a tipikus megy, lõ, tank- hodor 😄

Gyõzelem
Sand River 2013. július 1. 15:48:58
Type 58: 1 346 Szerzett kredit 44 060
Csatában elért Achievement Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

type58

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nem közelharcra találták ki, de ha jól használod sniperként aratni lehet bármelyik VK-val! 88-as brutális egy löveg!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Amikor foglalták a városotok bal kezem már ment a"ctrl"gombra,jobbal meg elindultam kistérképre mutogatni az egérrel.A többit leírtam prv-ben.<#alien2>

Hi.Arra van vmi kritikus medal,vagy azt túl is kell élni?<#alien2>

A német papír tank:

A háromnegyed csatát kilõtt lövésszel kellett végigcsinálnom... Ma ez megy, az elsõ lövés valamelyik életfontosságú modulomat vagy emberemet lövi ki, ami gyakorlatilag lebénít.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Klasz volt és legalább már tudom hova érdemes td-vel beállni itt.
és ma csak ilyenek vannak.. 4-5 kill, 2-3000 damage és szopás..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Egyszer régen három KV1S-sel lebontottunk 13 tankot, majd elhaltunk. Érdekes bukta volt. 😊

[/url][/img]

Tipikus példája a "ha nincs melletted csapat baszhatod" szitunak...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

JeffDunham
Aki azt meri mondani hogy a brit FV4202 játszhatatlan sz@r, annak az orra alá dörgölném a spoiler alatti képeket.
Négy csatát gurultunk 1423-as átlag tp-vel.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Hali

Dickermax-nak brutal tuzereje van a sajat tierjeben mozgekony es nagyon durva a negativ csokiteritese ,cserebe no pancel .... addig elsz amig meg nem latnak ,viszont a creditszorzoja szar

Pz IV SmalT . sniper support tank bia+venti+rammer 2.81 alatt tolt 16 sec alat lebontasz egy kv1s-t :-) ,viszont lassan gyorsul ,lassan fordul , a netto bevetele jobb mint a dickermaxe

itt van mind2 vel a statom

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

voivod32
Szerintem igen, lásd: #237809

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Master91
Aaaa értem 😞

Azt hittem hogy vissza kaphatom esetleg a hülye Excelsioromnak az arany 80%át pl.. 😞
Eagle16
Azt írták hogy igen...majd egyszer, ha eldöntik végre hogy mi lesz az SP-vel.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

XVM csinálhat olyan huncutságot, hogy csökkenti az fps-t?
voivod32
Nem az a gond, megnéztem és látja mindet. Az XVM csinálja,, ha azzal indítom, akkor a felhasznált memória 100% , anélkül 73%.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

na jó nem leszek szemét!!! itt van csak ne küldjétek be a WG-nek 😄
itt látszik hogy elég durva jószág ha az ember okosan retardáltkodik vele:
REPLAY
most még a top tankban bármikor lehet különbség, az elõbb +2 tier10-es volt az ellennek (persze kikaptak)

az majd késõbb lesz, de az is csak, a felsõ 5 top tankra vonatkozik.

a replay nem szalonképes mert amikor a Tiger és Tiger P 1v1-ben maradt a T25/2vel szemben és megdöglöttek akkor beírtam hogy k* anyátok 😊
Tono34
Replayt!! 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Komolyan visszaadják azt a 7500 goldot,ha akarod ?
Ilyen tökös gyõzelmi képet csinálj(nem montázs😊,mint amit a Jpanter2-rõl kiraktál,vagy 1 replayt,hadd lássam,h muzsikálsz.Tényleg érdekel,csinálj 1 jó kört.

"am megvolt a konkurencia mert 7 killre nem kaptam top gunt 😄"

Az mi volt,lilák harca piroskák közt<#alien2>

Eagle16
Ha esetleg olyan szinten nerfelik hogy visszaadják az árát, mint a Super Pershing-nél fogják elvileg.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Én viszont tudok olyat mutatni, ahol nem én néztem el. Ez bug? Vagy még nem olyan az MM, hogy top tankokban nem lehet tier különbség? Valahol olvastam, hogy elvileg nem lehetne, de akkor mégis: