banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gottfried
    Köszi a jó tanácsokat mindenkinek! Megvettem a top motort a T44-re és tényleg nagyot dobott rajt.Sokkal hatékonyabb lett. :) A T54-el szerencsém van mert a top gun már megvan rá,csak a tornyot kell freeből fejleszteni és nem kell stockként játszanom vele. :)

más: Egyre többen sírják vissza az artykat a sok TD miatt és arty buffért kiabálnak.Én úgy vettem észre hogy miután a TD-k elszaporodtak,az artyk is kezdenek visszatérni.8.6 után sokszor egy sem volt belőlük,most meg 2-3 van a legtöbb csatában.Gondolom a könnyen sebezhető zsákmány elszaporodása hozta vissza őket. :D
    Ma már a 2. Pascucci medált szedtem össze,ami egy ideje már elég ritkának számított.
    Szóval nincs itt gond,nagyjából helyreáll az egyensúly magától is.(persze ennek ellenére a táras tankokat és az 1800-at sebző TD-ket minden szó nélkül kivenném a francba a játékból mert ezek artyval vagy arty nélkül is elcseszték az egészet)