World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi.A képbõl kiindulva megnéztem a klánod..Nem gyenge..So may pro,gg<#alien2>

Czdano
Haliho! Egy átlagos klánnál általában mik a az 'alapfeltételek'? Valahol olvastam tán hogy 8-as tierû tank a minimum általában, ez igaz? Ha igen, akkor királytigrincs-re vagy T32-re álljak rá?

Jó lenne már társaságban pöfögtetni TS-en 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Sok negatív kritikát hallottam már a német VK-król, nem tudom, nekem a VK3001D a kedvenc tankom lett.

Saját tierjében abszolúte halálos.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A sorállományt azért szüntették meg mert sokba került az ellátása annak a 10 ezer fiatalnak akik sorozottak voltak!Ez is egy spórolás,most meg nézd meg elmész egy sört meginni aztán egy káka belü kis molyfing beléáll,persze paraszt aggyal lebaszol neki,és mehet is a fél évet felölelõ ,kihallgatás,tárgyalás sötöbö,nem azért mert megerõsödtek volna,nem arról szólt a katonaság,de legalább az arcot visszavették,egynémely kiskirálynál!
Ez igaz, de ebbõl megint az következik: van pénz, de mégsincs😊
Eagle16
Megtaláltam.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hi.Nem megyek bele a politikába..Véleményem szerint van pénz,csak olyan vagyunk,mint a szita...össze-vissza elfolyik a pénz+mindent 2x-3x ért veszünk,csinálunk ebben az országban,mint amennyi a valós ára lenne.De ne menjünk ebbe bele 😊

Mi volt a neve?

Eagle16
Tegnap amúgy láttam egy kínai 112-es nehéztankot, azt amelyik prémium és hivatalosan még nem lehet megvenni. Hirtelen nem tudtam hova tenni, gondolom valami WG-s vezette, esetleg promo acc. volt.

Vicces gyerekek. Remélhetõleg meg is kapták érte.
Eagle16
Késõbb írt nekik és azt mondták hogy poénból, állítólag van youtube csatornájuk és oda akarják / akarták felrakni, de valószínûleg csak idióták voltak. 1 hét ban ezért simán járna ha én dönthetnék.

Mi is rájöttünk, csak a normálisabb országoknak pénze is van rá😉
xDDDDD ezen jót röhögtem 😄
Pont minap kerültem be ellenük. Is7 szakaszt toltak, de nem sok sikerrel! 😊
Nesu
Na ,csak megértettem én az elején ,hogy ez ,a T6 -tól indul be

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Õk,meg a normálisabb országok rájöttek,h 1 katonának alap a normális felszerelés és étkezés ahhoz,h megfelelõen harcoljon.Itt kezdõdik a hadra fogható katona definiciója.
Én sem a lézercélzós plazmapuskáról beszélek..Ban sem kell,hülyeséget nem írtál.<#alien2>

Jó lenne látni a chatet hogy mivel indokolták ezt.
Eagle16
Nem semmi milyen emberek játszanak. (nem statisztika)

link

(a tegnapi QB stream-bõl kivágva)

Nem 😊de mind közül a sima alap felszerelésükön voltunk elhülve a legjobban!nem is a fegyókon meg sötöbö hanem mit kap ott egy katona,ott nem egy szaros konzervvel küldik el õket,te otthon is lukulliszi lennne a reggeli amit ezek ott zabáltak,mars twix snikers,meg a haverjai ami alap csomag,és az elmaradhatatlan wrigleys vagy hogy kell írni,rágó de 20 as csomagokkal,tabasco,a reggeli tojás egy bazi nagy konzerv votl akkora köbö mint nem is tudom ,a gazdálkodj okosan társas játék doboza,csak bedobtad a tûzbe kivetted 10 perc múlva,és etted a rántottát de úgy ,hogy a virsli mint a farakás benne volt<#mf1>és még sok már amin csak hüledeztünk!este a sátor bejáratához kirakta egy hálóba a napi ruháját,és reggelre kimosva vasalva ott lógott nekik,mi meg a legyek köptek be mert olyan büdös voltál,a gyakorlód meg ah letérdeltél kiszakadt<#buck><#buck><#action><#action><#banplz><#banplz>
Hi.Az nem ma volt 😊

mármint a sorállományban!
2001-ben Tatán voltam amikor az amcsikkal volt a gyak,a bakonyban,accept
Sajnos nincs.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hi.A légierõ is,bár Kelet-Európa legnagyobb lõtere a hajmáskéri😊Ide járnak a külföldi NATO tagok is.

Nesu
igen az

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Na ja ez egy sima tank roncs amit kirakott az MH hogy a tatai dandár tudjon mire puffogtatni,vagy hasonló
Hi, állítólag várpalotai lõtér
Hi.Tipp:Esetleg a hajmáskéri lõtéren készült?Vagy nem vágod?

Hi.Repley van?

Mondjuk SP-gusztustalan gunnal is ammoztam már le vagy 3x IS3-at!Nem azért kérdezem mondjuk mert nyomi vagyok ,mit vegyek meg,csak a JT után már megkérdezem mire áldozzam a kiszenvedt kreditet,IS3 E-100,de az a baj hogy már vagy 3 hava kihúztam az E-50-t és az is vonz nagyon!Jt-t 40 csata után adtam el mint a szart,a gunja kibaszott jo de azzal le is telt annak a foshegynek!Ammó rack-ról nekem egybõl a szép MAUS ugrik meg ,azt is vagy 3x ammóztam le,az uccsót ki is tettem ide,gurult mellettem,mást támadott,én meg 1 lövés egybõl jelezte a sasszem vagy melyik hogy ammó,a 2. lövés meg ki is nyírta 2400 hp-ról(össz 2800 körül volt)de rám se tudodd fordulni<#taps><#action> köszönet frencs reload
Nagyon jó tank az m103, de tornyát sajna átlövik, azzal nem lehet mit csinálni. Cserébe a fullos ágyú elég brutális, jó a mozgékonysága, páncélja is jónak mondható, legalábbis nem egy Is8, de nem is E75.

Sokan a tornyon a kupolát célozzák, ilyenkor ha mozogsz akkor mellé fognak lõni, viszont, ha magát a tornyot célozzák, akkor vagy át megy, vagy nem! 😄
Test páncél forgatva kemény tud lenni.
Méghogy arty nerf... <#banplz>

Eszméletlen csata volt:

Vesztésre álltunk, és már azt hittem, hogy vége, mert 63hp-m maradt az 1300ból, amikor szembe jött 2db IS-8 meg egy M103, de sikerült a templom melletti szûk utcában úgy elmanõverezni közöttük, hogy csak össze-vissza mellélõttek, és egyszer sem találtak el, én meg mindhármójukat meglövöldöztem... bénák. 😄 Aztán jött egy full HP-s T28 szembe meg egy fél hp-s Tigris II... Most jó volt hozzám a random, mert legalább 3-4x olyat pattantam, amit ha benyalok, akkor végem. Ilyenkor sajnálom, hogy nincs bekapcsolva a replay.

fõleg ha az ammo rackra lõnek az oldalán.. nem gyullad, robban.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

talán még nem volt...
szovjet T-55 a Bakonyban KÉP
Akkor hallgatok rád!nem fogom végig szenvedni az tuti,mert a nagygunt megveszem a többit meg összevadászom (torony)felfügi meg van,mert azt megveszem a fejlesztés miatt,van vagy 5 db 😊 a depóba
IS-3 fényévekkel jobb mint az a hulladék T32....
ha neked a T32 bejön akkor az IS-3 meg pláne befog
Jó persze te tapi után tudod ezt mondani,én meg nem ismerem,de ha ezt mondjátok akkor,az E75 nem adom el ,hanem megveszem az IS3 at!Tx bõl meg az 50B után nem igen találnék élvezetesebbet,talán még a E5 ami bejön mert gyors arányaiban,E75 meg nem akarom eladni mert tetszik nagyon!Halkan megjegyzem,hogy a T32 nekem negyon bejön ahhoz képest,T29 gunnal pötyög,de jó,nekem tetszik az is ,de rástartolok az amcsi M103 ra mert jónak tûnik.
IS-3 nem sürün gyullad 😛
és az oldala faszásan nyeli a 0 damaget mert a sok noob lövi a spaced armort rajta 😄
Vicc nélkül,azért az E-75 volt az elsõ olyan tankom amivel simán lehet elõre nyomulni(persze nem értelmetlenül)mert a francia meg német med után,a lövök sunyok sztájl van bennem,de mondom az E100 azért dilemma mert simán rommá lehet lõni szembõl ami nem baj,mert szinte egy két kivétellel mindent könnyen át lehet lõni,a pontos gun meg mindent,de az a gyulladás az kurván zavar!
IS-3 semmit nem ér tier X-ben???
are u fucking kidding me? <#nevetes1>
7db E-100at ettem már meg vele... 14 IS-4et.... és ott van az étlapon még IS-7, T57, Maus....
ha jól használod talán a legjobban használható tier8 t10ek ellen
Antimat
Igen, a X-es ágyút is néztem, sebzésben semmit, penben nem sokat jelent, de gyorsabban céloz és pontosabb azért. Elõször én se akartam rárakni, amikor csak rápillantottam az adataira, és láttam, hogy nem sokat számít DPM-ben, de amikor jobban átnéztem, akkor gondoltam, hogy talán mégis kéne.
A torony meg nekem fura (az alap), mert mindenki szétlövi szembõl is, de papíron a fejlesztett se jobb (persze kell a X-es ágyúhoz). Csak a kettõ együtt már 80+k xp.

cyka blyat

Jó mondjuk az E-75 után csak mint ellen ismerem az E-100 at de azt mint a pics...úgy át lehet szembõl kurni,ha a hasa kilátszik,arról nem is beszélve hogy a 3. lövés(jó nekem csak Tx bõl az 50B van)arra tuti kigyullad!de amúgy meg kemény dög!az IS3 meg alapból a tierjében megél ,dehát az MM nem mindíg kedves vele,mert T9-Tx ben is elégszer találkozok velük ,ott meg semmit nem ér!esküszöm a T32,hiába szarabb a gunja ,de Tx ben elvagyok vele mint a szél,IS3 meg rommá lövöm ha meglátom!
IS3

eleje cumi de fullosan arat

Hát õszintén szólva én azt se értem miért használ valaki E100-at, 8 vagy Maus-t) a tier x-es német nehezekkel menni szerintem értelmetlen. Lassúak, de ennek ellenére hiába a nagy páncélzat átlövik õket, és a ágyúk is elmaradnak a vetélytársaktól.

ha lassú játékot akarsz akkor E-100
ha pörgõs játékmenetet akkor IS-3 <#nevetes1>
E-100 ra költsek vagy inkább is-3 ra?mentem már is3 al egy havernál tetszett,de az E-100 is bejövõs!
Nesu

Hodor..

Koridor
<#wave> A normál csata nem 15 perces?