World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó lenne már társaságban pöfögtetni TS-en 😊
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Saját tierjében abszolúte halálos.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Én sem a lézercélzós plazmapuskáról beszélek..Ban sem kell,hülyeséget nem írtál.<#alien2>#alien2>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Sokan a tornyon a kupolát célozzák, ilyenkor ha mozogsz akkor mellé fognak lõni, viszont, ha magát a tornyot célozzák, akkor vagy át megy, vagy nem! 😄
Test páncél forgatva kemény tud lenni.
Vesztésre álltunk, és már azt hittem, hogy vége, mert 63hp-m maradt az 1300ból, amikor szembe jött 2db IS-8 meg egy M103, de sikerült a templom melletti szûk utcában úgy elmanõverezni közöttük, hogy csak össze-vissza mellélõttek, és egyszer sem találtak el, én meg mindhármójukat meglövöldöztem... bénák. 😄 Aztán jött egy full HP-s T28 szembe meg egy fél hp-s Tigris II... Most jó volt hozzám a random, mert legalább 3-4x olyat pattantam, amit ha benyalok, akkor végem. Ilyenkor sajnálom, hogy nincs bekapcsolva a replay.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
szovjet T-55 a Bakonyban KÉP
ha neked a T32 bejön akkor az IS-3 meg pláne befog
és az oldala faszásan nyeli a 0 damaget mert a sok noob lövi a spaced armort rajta 😄
are u fucking kidding me? <#nevetes1>#nevetes1>
7db E-100at ettem már meg vele... 14 IS-4et.... és ott van az étlapon még IS-7, T57, Maus....
ha jól használod talán a legjobban használható tier8 t10ek ellen
A torony meg nekem fura (az alap), mert mindenki szétlövi szembõl is, de papíron a fejlesztett se jobb (persze kell a X-es ágyúhoz). Csak a kettõ együtt már 80+k xp.
cyka blyat
eleje cumi de fullosan arat
ha pörgõs játékmenetet akkor IS-3 <#nevetes1>#nevetes1>