banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    "A tankvadászok rákényszerítik a játékosokra azt a passzív, semmirekellő, unalmas és monoton játékot, amit velük kell űzni. Alkalmatlan a tankod a kezdeményezésre, ezért arra vagy kárhoztatva, hogy kivárd, míg a másik fél lép. A gond akkor van, amikor a másik fél is egy tankvadásszal van, és ugyanígy gondolkozik. Ugye?

17 oldal született a témában, és ami a legszomorúbb az egészben, hogy még mindig az artykat utálja a többség, pedig pont az arty lenne a kulcs a változáshoz. Szerintem nagyon korlátolt gondolkodásmódra vall, ha valaki nem látja még most sem, hogy rossz irányba halad a játék, és akkor még finoman és nőiesen fogalmaztam."

Ennyi na most már úgy látszik nem csak az én hülyeségem. Nálam jóval jobb játékosok is így látják ezek szerint. Elvakult TD fanboyok vannak itt a fórumon...