World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
M6 gunja viszont rámegy T29-re és T20-ra...
Hellcat gunja meg rámegy Jackson-ra... 😊
sok ilyen közös gun van!
Mert a hellcat az At turretes.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
szóval mind a kettõt ki kell fejleszteni az adott tankon
Az M6 os illetve Hellcat 90MM es ágyuját ha kifejlesztem pl a hellcaten a 14000xp ért akkor az M6 ra már csak meg kell venni ? Vagy még egyszer ki kell fejleszteni ?
BF:2-3-4(oORedstarOo)
utánna vették vissza pl. a sherman-ek bevételét brutálisan.... meg a Tiger-ét... akkor még KV-1 107essel rohangált bõven, meg SU-85 is 😊
akkor még jó világ volt, nem volt ennyire pénzéhes a WG és a game sem volt tele ennyi babuinnal
SerB states that Soviet RPG-7 can penetrate Abrams, it happened in Iraq and one of the crewmembers was wounded, Americans then tried to blame some “secret gun”, but it was just a RPG
nem egy videó van fent neten hogy T-72 bekap egy majd mégegy majd mégegy RPG találatot szíriában és ugyanúgy megy tovább.... akkor h a picsába lõne ki az egy ultra modern acél-kerámiás reaktív páncélzattal ellátott Abrams-at?.....
Szerintem fõleg azért van ez rajtuk, hogy ne legyenek átlõhetetlenek hull-down-ban, valójában meg gondolom gyalogság / repülõk ellen rakták rájuk.
Utálatos dolog, mert elõbb látják meg a gyenge pontod, minthogy te rálátnál az ellenség tornyára...lehet rángatni ide-oda a tornyot, de tényleg csak a szenvedés van vele.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
(csak vennék egy ilyen M10Pancsert,ha már valódiból félárúsított...de úgy látom a WG-nek büdös a pénzem<#nevetes1>#nevetes1>)
Ovális a csöve a 110es képednek....
ilyen a te garázsodban a t34
Ilyen mindenki másnak
hihetetlen h itt az eu szerveren kepesek vagyunk erre a szarra kolteni, minusz foxy!
igy ok?😊
csak egyes szám elsõ személyben beszélj! én már vagy 1.5 éve nem költöttem erre a szarra, és nem is fogok 😄 és régen sem költöttem sokat
talán 2szer vettem 2500 aranyat garázs miatt meg egyszer a Matildát megvettem
tény hogy nem farmgép, de lehet vele durvulni ha jól használja az illetõ 😊 MT25 lassabb lesz, de jobban fog fordulni, sztem nem lesz jobb a T50/2-nél
csakhogy megvédjem a T50/2õt! <#gonosz1>#gonosz1>
561 csata 507 kill 58 felderítõ medál 6 Orlik medál
és most jön az étlap: 1 IS-4 / 2 IS-7 / 1 X-es Patton / 1 E-100 / 3 T-95 / 1 E-75 / 2 E-50 / és sok sok arty 😊
nem olyan rossz ez sztem <#nevetes1>#nevetes1>
http://ftr.wot-news.com/2013/06/29/miniquests-this-time-on-us-server/
hihetetlen h itt az eu szerveren kepesek vagyunk erre a szarra kolteni, amikor csaka kibaszas megy velunk.. okadok ettol a tetu cegtol mar.
JgpzE100-at szembõl átlõttem.Az én javítási költségem:0.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A másik meg:
Most akkor hova is célozzak? <#nemtudom>#nemtudom>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Viszont júli 8 után jobban rá fogok érni hétköznap is. 😊
Mert õ a 0 sebzésével sokat tett a csapatért. Azt a 142xp-t is kb. csak a jelenlétért kapta.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Errõl a "CW-s" random csatáról nem is beszélve. Áruljátok már el, hogy tud egy csomó tier 10-es tank nulla sebzéssel meghalni, hogy még arty sincs a pályán?!?!?!
Nézzétek a MM-t. Az eredmény a spoiler alatt. Érdemes megnézni...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I'm terribly sorry it took us so long to identify the issue, but I'm also very glad to tell you this is about to be fixed. The 50% discount rate should be applied within the next 30 minutes, so that you can finally enjoy the announced discount.
csak elosztották a nyereményt ,és még te magad voltál a segédlet !!!
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Mondjuk miért telik 10 sec-nél többe átírni a progiban a 30%-ot 50%-ra érthetetlen
WG álláspontja:

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
és tuti van olyan beteg egyén akinek megvan 2 a 3ból
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873