banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Megéri tovább menni.

A 110 elég jó. Szerintem egyáltalán nem hasonlít az IS-3-ra. Sokkal erősebb homlokpáncél, sokkal gyengébb oldalpáncél, jobb célzási idő és nagyobb DPM. Viszont Jeff jól írta, csiki-csuki harcban hamarabb vége, mint az IS-3-nak. Végül nem tartottam meg mert kellett a legénysége és a harckocsi is aránytalanul néz ki.

WZ-111. Olyan IS-8 stílus. Amit egy nehéz harckocsinál nem tartok sokra, de a WZ-nél sokkal jobban működik. Ha a nehéz harckocsikat rangsorolni kéne akkor nálam kb a negyedik helyen lenne, E-75, ST-I és M103 biztosan megelőzi. Mert a WZ-t a klasszikus nehéz harckocsi szerepre (ami a feladata lenne) nem nagyon lehet alkalmazni a gyenge páncélja miatt. Nem lehet vele megtartani a poziciót vagy úgy vezetni a támadó éket mint egy E-75 vagy ST-I harckocsival. Legalább gyors. Jobban fordul mint az IS-8 és a nagyobb sebzés miatt kevesebbszer kell kiállni az ellenséges tűzbe a gyenge páncéllal. Úgy gondolom már ez ennek is jobb a tűzereje mint bármelyik orosz heavy-nek, veri az IS-7-et és IS-4-et is. Imádom a 130 mm 59-130T lövegét, ettől függetlenül elvenném tőle mert iszonyat hülyén néz ki egy olyan kicsi toronyban, nagyon irreális. Megtartottam, mert ez volt a cél és mert ez tudja a legjobban megtestesíteni a közepes-nehéz hibrid harckocsit.

113. Nagyon jó gép, ha nem számoljuk a cheater revolvertáras mocskoskat akkora a T110E5 után a második legjobb tier 10 nehéz. Már többször is írtam a 113-ról, nem írom le újra. Amit eddig soha nem írtam és szerintem jó tudni róla az az hogy javítási idők nagyok. Főleg a lánctalpé még 100% javítással is. Ha jól emlékszem volt olyan hogy egy IS-7 folyamatosan tudott trackelni és sebezni úgy hogy semmit nem tudtam csinálni mert már nem volt javító csomagom, egy lövést nem tutam rá leadni. Figyelni kell arra, hogy ha fedezék mögül jövünk ki javító csomag nélkül akkor ne óvatoskodjuk el.

A nagyobb DPM, jobb célzási idő és jobb fordulás az ami miatt a kínai nehéz harckocsik sokkal élvezetesebbek mint az orosz rokonaik.