banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Én meg megköszönöm itt is! :)
    Azért írtam privátban, mert itt már feltettem ezt a kérdést, kaptam is rá hasznos válaszokat, de érdekelt a te véleményed is az ügyben, viszont nem szerettem volna újra feltenni ugyanazt a kérdést itt :)

Az összes érvem, ami a tovább haladás ellen szólt volna, hogy már így is annyi ágban vagyok megrekedve valahol t6 és t9 között, hogy jövő ilyenkorra sem fogom tudni befejezni mindet a mostani tempóm mellett :D
    Illetve hogy utálok 75%-os legénységekkel bohóckodni magas tierben, viszont az IS-2-től sem szeretnék megválni. Az én szememben az az igazi IS. Abból immár tapasztalt játékosként ki tudtam azt hozni, amit anno az orosz megfelelőjéből nem, még noob koromban :)
    Így lehet az lesz majd, hogy megveszem most a 110-et, legénységet meg majd veszek bele később, mikor félárasak lesznek...

De mindenesetre a válaszod segített abban, hogy eldöntsem, mindenképp tovább fogok menni.