banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Elég valószínű, mert iszonyatosan nem megy vele. A win rate-em is átlag alatt vele és az átlagsebzésem is csak 1856. Ami szerintem szánalom kategória a Foch, JT 2500-ához képest. Még kezdő TD játékosként a tier 8-as TD-kkel csináltam ennyit.

Pont a páncélzat hiányzik nagyon az SU-122-54-nél. Állítólag van helyette jó rejtőzése, valami 22-es rémlik, ami a Ferdinand, JP-2-nél 11 körüli. Csak épp nálam kibaszottul nem működik, maximum akkor ha 10 hektárnyi erdő meg susnyás van előttem. Addig működik amíg nem lövök, de ha csak nézelődök akkor ennyi erővel képeket is nézegethetnék harckocsikról vagy mások replay-eit is nézegethetném. Le is vettem az álcázás skillt.
    Igazából nem tudom mit lehet ezen szeretni. Páncélzat nincs, a lövegpajzs is kiszámíthatatlan, valamikor megfogja a 290+ mm-es lövedéket, aztán meg egy IS átcsapja a D-25T-vel. Kevés HP, rossz lövegkitéríthetőség, gyakran meghaló sofőr és irányzó. Egyedül a sebessége az ami jó, de a többi tulajdonsága miatt kb arra jó, hogy gyorsan meg lehet halni. Városban egy 0, se páncél se HP és még a DPM-je is gyenge. A T30, T95 és az Object 704 azok amik rosszabbak DPM-ben. Sok TD pozicióba nem érdemes vele beállni, mert vagy nem lehet onnan normálisan lőni a lövegkitéríthetőség miatt, vagy ha megpróbálok jobb pozicióba kerülni akkor 5 másodperc alatt kampó mert elpárolog ez a szar a lövésektől. Ennek a gépnek jóformán semmije nincs a többi rossz tier 9-es TD-n legalább valami kiemelkedően jó: T95 - páncélzat, Tortoise - löveg, T30 - tornya van, ennek semmi.
    A nagy, nyílt pályákon lehet vele kempelni hátulról, csak a nagy távolságok miatt iszonyú xp levonást kap. Volt hogy 400-500 méteres lőtávolságoknál prémiummal kaptam 1200 xp-t 4700 sebzésre.
    Valamiért a löveget is rossznak érzem. Ez az egyik olyan löveg amiről mindig úgy érzem, hogy nagyon át vagyok verve. Adatlapján nem olyan rossz, de valahogy mégis lassan céloz, sok lövés megy a célkör szélére és gyanúsan sokszor sebez átlag alatt. Már az IS-8/4/ST-I harckocsikon se szerettem, de egy TD-n kiborító.