banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• matyashun
    NA MEGOLDOTTAM! Tudjátok mi volt a gubanc, miért villogott a képernyőm mikor a garázs bejött... a garázs miatt! Van 7 fájl garage típusokkal a packages mappában, azokat áttettem egy másik mappába, biztos ami biztos.. Lemásoltam 6 példányban az alap garázs.pkg-t mindet átneveztem a többi garázs nevére! Vissza tettem a packages mappába és lám bejött a játék, az alap garázzsal, és nem villog a képernyő. Jó ha tudjátok van ilyen GARÁZS hiba is.... köszönjük wargaming..... ** Nem kellett vennem videókártyát 30 ezerért. 4 gb RAM, jó net esetleg 25% textúra tömörítővel még vígan el lehet játszani ezzel az agyonfejlesztett" játékkal. Hozzá teszem 2011 novembere óta sok minden változott, akkor még voltak full grafikai megoldások is, élsimítások stb, ezek direkt teszik látványossá a játékot hogy költs a gépre nam eg a játékra, ez oda -vissza nagy üzlet a számítógép gyártóknak meg a játék készítőknek.