World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Gyõzelem
Arctic Region 2013. június 28. 19:23:10
VK 36.01 (H)
Szerzett tapasztalat: 2 024(prém nélkül) (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) + kredit 29 742
Csatában elért Achievement Mesterlövész
2.5k dmg
Ez hogy lehet?
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Hát ha ez az elsõ izgalmas csatád vele,akkor eddig mi volt?A sebessége miatt nekem alapból nem kell,t25/2nél megálltam.(Lehet ezért fintorgok.)Ha tud rejtõzködni a td-d,akkor sztem nem vagy vele jó helyen(annyira nem jó az a hely ilyen szempontból)..A t71 nem véletlen lepett meg+sajna a csapat sem erõlködött,h megvédjen.
http://wotreplays.com/site/236546#sacred_valley-voivod32-t28_prototype
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Nem lepne meg ha hamar kapnánk,semmi újat nem hoz,csak tankokat.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Kibaszott Highway-re kellett a grafika buff....inkább dobják el, bal alul ha kezdek hányni van kedvem.
Sztem te is nyomj be 1-2 sört,ha már "kaptál 1 nap szabadságot",vagy irány a család.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

http://abload.de/img/shot_013rhs3k.jpg
Kotorj valami single-t vagy nézz filmet, bármit csak ezt ne.
Épp nemsokára akarok belépni..
A Hetzer még határeset(BÁR MINEK HOZTA BE AZ IS??????),de a 9es Vk-t látva átérzem a haragod,de a többi sem lehet büszke magára.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
ez hol 10?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Egy tipikus mai kör
Egyszerûen ennyi agyhalottat már régen láttam egy rakáson mint ma.
Ezért írtam a 236946 hsz-ben:"mindenki volt kezdõ(van aki az is maradt sajnos)"
Én megtenném,ha ez számít.De amíg"fizetõs"a játék és az ilyenekbõl élnek,addig nem tehetsz semmit.
Szép álom,h xy rating legyen a beugró a tier 9-10.
1 régi stat számláló(nem emlékszem a nevére)jobb oldalán ez volt:
0.2%Unicum player
1.8%Great player
2 %Good player
Ez összesen 10%.
A többi átlag és az alatti player. Vagyis a Wg nem abból a szûk 10%ból él meg.Akihez akár te is tartozol...
Sok kibaszott Hodor..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Saor Alba
Egyszerûen ha megfeszülök se bírok 50% föle menni egyedül.
Simán tudnék xy db nevet mondani,akik nagyon jó játékosok és 1 rossz szót nem mondtak.Igyekszem én is tovább vinni ezt a jó szokást.Ezt tanultam 😊
Én mindenkit bátorítok,h kérdezzen.Aki meg hurrog,annak irány a dilidoki komplexus kezelésre.Senki nem úgy született,h"Lila"játékos,sõt kevesen érik el azt a szintet.
Pedig milyen jó lenne(izgalmas),ha a random csaták 13-15 percig tartanának,szemben a mostani tendenciával.
<#falbav>#falbav>
Volt,de azért thx.<#alien2>#alien2>
Hátha van aki még nem látta.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Marad a F155 funolni addig is a kövi eventig. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU