World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már kezdem én is azt hinni, hogy bármit csinál is a WG az alapból szar egyes embereknek. Most itt a lehetõség, lehet szerezni ingyen olyan dolgokat amiért alapból fizetni kellene, erre megy a hõbörgés, hogy "fuuu, kinek van itt 3 angol tankja?" meg "fuu, nehogy már angol tankokra vadásszak egy szaros garázsért." Questeket akart a nép hát itt vannak. Inkább örülnénk hogy bevezetik itt is, majd lesz jobb is, ez az elsõ.
Egyébként a Gaijin is orosz, ott is vannak undormány dolgok, meg lehet nyugodni. Félek ha majd õk is beleülnek a jóba mint a WG belõlük is kibújik az õsbunkó szláv.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Elképzelhetõ én értelmezem másképp,de nálam ez már a megalázó kategória..
Azért játszak,h angol tankokat kergessek 1 garázsért?
Mennyi 1 garázs?300arany..kb 1 euró.
Na majd a másik tankost is meglessük,ha úgy alakul szívesen átmegyek oda.
Szoros a mezõny a ritkasági verseny résztvevõi között 😄
Objectbõl nem túl rég sikerült csak az elsõt kilõnöm. Sokáig csak az hiányzott a master tankerhez, de persze jöttek azóta új tankok, mire nagy nehezen sikerült levadásznom egyet. Kínai 10-eseket azóta sem sikerült begyûjtenem 😄
Madi92
Grat!Pöpec vas az a td.Élvezd ki minden percét.
Vehicle T30 repaired successfully. You have spent credits: 2
Összekaristolták a lövegpajzsot<#szomoru1>#szomoru1>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
link
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
rá pár napra meg kettõt is betett ellenem és mind a kettõt kiszedtem 😊
121 összesen 3169 elmúlt két hét 282 hónap 624
113 összesen 2293 elmúlt két hét 185 hónap 389
igen csak ritka madarak ezek....
érdekességképpen Excelsiors-ból 4483 van 😊
Telóról vagyok, ezért nem keresgélném most ki inkább 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
EU szerón összesen 110.060 LÖWÉ-t vették.... szorozd be csak a tank árával..... és ez csak EGY prém tank és CSAK az EU szeró!!!
összehasonlítás képpen: IS-4 68.872 / IS-7 96.479 / E-100 72.919
persze ebbe azt is bele kell számolni h azóta adtak el belõle szóval ez nem a valós össz. mennyiség az adott tankból hanem ennyi játékos rendelkezett/rendelkezik a tankkal 😊
szóval sok szerencsét az FV4502höz! 😄
http://www.twitch.tv...wot/b/422593264
HUNS - DB 3-0
elsõ meccs: 51 perctõl
második: 1 óra 6 perctõl
harmadik: 1 óra 18 perctõl
Ráadásul egy garázshelyért vadásszon rá a botos jeti.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Valamennyi free-t tuti el fogok költeni én is, de így elõzetesen úgy tervezem, hogy 20k-t összegyûjtök a tankkal, és 40k-t hozzádobok free-bõl az ágyúhoz. Utána meg már csak könnyebb lesz vele. Nem szeretem lenullázni a free xp-met, mert bármikor jól jöhet, és megnyugtató érzés, ha marad néhány 10k belõle tartalékban 😊
R3nton:
10-es annyiból mindenképp jobb lesz, hogy annak legalább lesz gun depressionja. Én sem éreztem még rá, hogy is kéne játszani a tankkal, de valószínûleg nem is a duplázó körök alatt fog utolérni a megvilágosodás, hanem majd csak ha rendesen el fogom kezdeni húzni.
Viszont mostanában megjött a kedvem az E-50M-hez is, ami szerintem most 8.6-ban másodvirágzását éli 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"I’m waiting for the event to hunt down the chinese T10 heavy 113 for a barracks upgrade…"
Nem mersz feljönni Ts-re!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Kezdte anno Is3-masommal valami 5 patchel ezelõtt, volt ~600 csatám, maximum ha 4x sárgult be vele az ammom, sokat mondok.
Patch után 2-3 csatánként ammot kaptam, volt mikor pukkantam is. Rakhattam rá a safe storigot....
Kövi patch, DB-mnek az ágyúját lõtték el ELSÕRE ,volt mikor sárga, volt mikor piros. Szinte minden csatába.
Most megint baszakodás van, mert nekem ammo-tûz lett gyakori 😄
Szomorodjanak meg, de tuti van itt valami patch után!
Így, stockon csak a napi duplákat csinálom, de ma is kb a 4. próbálkozásra sikerült leduplázni és ezalatt termelt vagy 150k minuszt 😄
Bedobál full t10-es mezõnyökbe, ahol golddal is alig tudom sebezni a "legpuhább" ellenfeleket is. A 2,9-es célzásidõ meg a hab a tortán! Ennyi idõt fedezék nélkül tölteni egy ilyen papír tankkal... "Jól" szoktam szórakozni <#banplz>#banplz>