A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #272552 Leo Protóhoz:
Mire összeszedtem az xp-t a nagy ágyúra, az átlagsebzésem gyalázatos 1200-on állt vele. Majd utána úgy megindult felfelé, mintha rakétából lőtték volna ki. Top toronnyal már csak 2.3 a célzási ideje, ha jól emlékszem. Úgy már elég jól lehetett lőni mozgó célpontokra is.
A tanknak 3 titka van:
-nem lehet medként használni, a lehető legmesszebbről kell vele lövöldözni
-két javítócsomag kell rá
-bele kell törődni, hogy nem te leszel az, aki közvetlenül eldönti a csatákat. Közvetve persze megnyerheted a csapatnak a kiosztott sebzés révén, de ehhez kell egy minimálisan értelmes csapat is, akik távol tudják tartani az ellenséget attól a pár kulcspozíciótól, ahonnan nyugodtan tudsz lövöldözgetni.
Persze ezek mellett még mindig ki fognak ammo rackelni néha, becsúszhatnak 0 sebzéses körök, a többi csatában ki tudsz osztani annyi sebzést, hogy átlagban ne mutasson rosszul.
Mire végeztem a grinddel, 2400 körül volt a béka segge alól induló átlagsebzésem vele. Meg nem tartottam, mert ezt a kiszolgáltatottságot nem szeretem, de összességében voltak azért vele kellemes élményeim, közte egy sírból visszahozott, majdnem Pool medálos körrel :)