World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát akkor nem fogom vissza vásárolni 😊
Az IS8 ról tudnátok egy leírást adni hogy most menyire használható randomba? vagy milyen jatékstílust igényel? 1 évvel ezelött megvettem és a top gunt is kifejlesztettem de valahogy még se volt az igazi
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A toronygyûrû egy szakasza kiemelkedik az oldalpáncélzatból, ennek a résznek minimáslis a döntöttsége, szinte függõleges. Csak nem tudni milyen vastag.
Az alábbi képen nagyon jól látszik, hogy melyik részre gondolok: a torony jobb oldala alatti "gyûrûre". Bár lehet, hogy nem pontos a makett és a valóságban nem ilyen magas az a felület.
Amúgy a páncélzatáról itt egy kép.
Ezt úgy a '70-es évek végéig nem igen tudták volna átütni szembõl. Legalábbis a rendszeresített lövegekkel. 😊
De ez a egyszerûen harckocsi nem kerülhet be a WoT-ba. Már az IS-7-est is túl erõsnek tartják, pedig annak még a páncélzatát se sikerült rendesen lemodellezni és célzási idõben, RoF-ben is eléggé le van nerfelve ahhoz képest amilyen lehetne a valós adatok alapján.
Az Object 279-et agyon kéne nerfelni mozgékonyság, célzási idõ és RoF terén, hogy kompenzálni lehessen a páncélzatát és a tûzerejét.
Eddig a tavalyi elsõ és második helyezettel játszottunk, nem indult jól a szezon, de holnap este 7-tõl streamelve lesz a meccsünk a Dragonborns ellen,a hol javítani próbálunk 😛
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ha tippelnem kellene akkor angol heavy vagy orosz másik heavy ág.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
cyka blyat
Ott tartok, hogy JagdTiger, T-54, IS8, M103 vár megvételre, csak nincs elég zsetonom mindegyikre. Gondolom, M103 nem lesz, mert az nem rég volt. Talán német TD ág?
cyka blyat
ISU152-t jobban szerettem mint ob. 704-et mert alacsonyabb csatába rakott be és azon is BL10 van. Mindent ütött a ISU152 szintjén.
arctámadóra az Angol TD ágat fejlesztem. Igaz azok sem gyorsak de a amcsi gyötrelem lassú.
2. Attól függ mit akarsz az arannyal kezdeni. A kis td-vel meg funnolni vagy legénységet húzni lehet.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
E100 2 lövésbõl kilõttek, egy 1981-es elsõre a többi a 2. lövés.
Nem, arti nem lõtt még csak a környékre sem.
Ilyenkor úgy örülök, hogy nincs prémiumom 😊 Itt lehet hagyni az egészet a francba 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
érdemes a object 704-et majd eladnom és 268-ra cserélnem? Úgy nézem, hogy elég kevés magas szinteken a arty szerencsére. Szeretem a 704-et de nem tudom, hogy 268- jobb tank-e. Adatlap alapján igen nem véletlen 10-es, de így nagyobb tankok közé kerülök. Szóval érdemes vagy sem?
2. Gondoltam veszek aranyat.
20 Euro most 5500 arany. Viszont 20 euro most a FCM36 francia 3-as TD. Kapok hozzá 30 prémiumot 2500 aranyat 200 000 kredit és egy garázst. Nem lenne ezt érdemesebb megvenni ?
Igaz nem tudom mit csináljak egy 3 TD-vel.
319 mm - 217 mm (turret front and side)(at 30° - 50° from vertical)
269 mm - 93 mm (upper hull front)(at 45° - 75° from vertical)
258 mm - 121 mm (lower hull front)(at 45° - 70° from vertical)
182 mm - 100 mm (hull side)(at 45° - 65° from vertical)
Brutál <#idiota>#idiota>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Viszont a páncélja brutális lenne.