World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem köszi a gyors választ.
Hát akkor nem fogom vissza vásárolni 😊
Általánosságban olyasmi mint az IS-3. Valami köztes lény a medek és a heavyk közt. Az a különbség, hogy míg az IS-3 páncélzata elégséges a szintjén, addig az IS-8-é már nem a sajátján. Ezért nem is szokás szeretni. A páncélja vékony egy heavyhez, de a mozgékonysága sem elég ahhoz hogy medként használd. Elég kevesen tudják eredményesen használni, de persze nem lehetetlen.
Hát igen, a valós adataival tényleg esélytelen. Nem véletlenül mondták, hogy SerB is belátta, hogy az IS-7 élete egyik nagy hibája😊
Sziasztok
Az IS8 ról tudnátok egy leírást adni hogy most menyire használható randomba? vagy milyen jatékstílust igényel? 1 évvel ezelött megvettem és a top gunt is kifejlesztettem de valahogy még se volt az igazi
Na kezd elegem lenni mára, 8 vereség sorozatban... A random is olyan dolgokat bedob, beállok a Fos mellé, és közvetlen közelrõl oldalba lövöm, 3x lepattanok. Láthatatlan lövöldözõ tankok mindenhol megint...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ott kéne lõni amit szövegben is említenek. A lánctalpak közötti részt ahol az üzemanyag is volt. Ezen kívül szembõl a kupolákon kívül nem nagyon lenne értelme mást lõni. Oldalról már átüthetõ lenne, de onnan se könnyen. Ha az oldalát nem 90°-ban találod el hanem valamilyen szögben akkor jó eséllyel onnan is lepattan a lövedék. Viszont van rajta egy gyengének tûnõ felület, amit a páncélfelépítéses képen se találok.
A toronygyûrû egy szakasza kiemelkedik az oldalpáncélzatból, ennek a résznek minimáslis a döntöttsége, szinte függõleges. Csak nem tudni milyen vastag.
Az alábbi képen nagyon jól látszik, hogy melyik részre gondolok: a torony jobb oldala alatti "gyûrûre". Bár lehet, hogy nem pontos a makett és a valóságban nem ilyen magas az a felület.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amúgy a páncélzatáról itt egy kép.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezt úgy a '70-es évek végéig nem igen tudták volna átütni szembõl. Legalábbis a rendszeresített lövegekkel. 😊

De ez a egyszerûen harckocsi nem kerülhet be a WoT-ba. Már az IS-7-est is túl erõsnek tartják, pedig annak még a páncélzatát se sikerült rendesen lemodellezni és célzási idõben, RoF-ben is eléggé le van nerfelve ahhoz képest amilyen lehetne a valós adatok alapján.
Az Object 279-et agyon kéne nerfelni mozgékonyság, célzási idõ és RoF terén, hogy kompenzálni lehessen a páncélzatát és a tûzerejét.
Akkor végül, jöhetnek akár a francia Heavyk is, amolyan kárpótlásként. 😊
Antimat
Mer' elb@szták Ivánék 😊

cyka blyat

Pro Leagueben vagyunk! 😄 (csapat)
Eddig a tavalyi elsõ és második helyezettel játszottunk, nem indult jól a szezon, de holnap este 7-tõl streamelve lesz a meccsünk a Dragonborns ellen,a hol javítani próbálunk 😛

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Miért kérdés? A legjobb 85-öset. Nincs használható alternatíva. Mellesleg sok sikert hozzá. Nagyon jó tank, ha összeszoksz vele.
T 34-85-re milyen ágyút ajánlanátok, ez az elsõ 6-os tankom, nem tudom melyik lenne jó.
valami elõre fixált random húzással volt kavarás

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Nem mintha zavarna, mert így meglesz a 155, de miért lett TD a Heavy helyett?
Antimat
Melyik orosz ág volt, az IS3-IS8-IS7, ugye?

cyka blyat

Antimat
Persze, lehet az is, de azok nem izgatnak most 😊

cyka blyat

JeffDunham
Tutira nem. Azok helyett van most a td-k.
Ha tippelnem kellene akkor angol heavy vagy orosz másik heavy ág.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Morfi
Kinai vagy angol már fel sem merül az emberben?! Esetleg még orosz td, a többi nem kell 😊

Hát szvsz francia Heavy ág lesz.
Én mindig a nagyobb peneset preferálom. Igaz ez az én véleményem.
Antimat
Amúgy, ha már T-54: melyik top ágyúját érdemes preferálni: a kisebb penû pontosabbat, vagy (szerintem) a nagyobb penû, némileg pontatlanabbat (fõleg most, hogy a 8.6 javítottak a célzáspontosságon)?

cyka blyat

Antimat
Szerintetek melyik harckocsi(k) lesznek leárazva július elején?
Ott tartok, hogy JagdTiger, T-54, IS8, M103 vár megvételre, csak nincs elég zsetonom mindegyikre. Gondolom, M103 nem lesz, mert az nem rég volt. Talán német TD ág?

cyka blyat

Morfi
Ha megszokod azt hogy a lövedéknek saját élete van, azt csinál amit akar. Akkor nem rossz a troll ágyú. Én annó a kisebbik ágyúval csináltam tank ászt, majd utána raktam rá a trollt, de akkor még csak anyarnyért lehett venni jó lõszert.

meglátod BL10 kap egyet valaki -40-50%. Aztán azt látod, hogy tolat, és mennek aszpirinért a boltba. Aztán jöhet a következõ páciens a kezelésre. A recept ugyan az BL10.
Na ezt jó hallani, kedvet kaptam már valamire, amivel az ember ha egyszer jól odavág, akkor kõ kövön nem marad😊
T7-ben simán jó a troll gold nélkül, afelett is jó csak akkor max. HE-vel lõdözöl😄

SU-100-am még volt a bétában, annyira emlékszem belõle, hogy jó volt, jó volt, de azért nem fogom életem végéig könnyes szemmel emlegetni. Kb mint a KT. SU és ISU 152 lenne a cél.
különben a su 100 az igen jó td hidd el a su 152 nagy szenvedés lesz a su100 után. Én annyira szeretem a su100-at hogy vissza vásároltam. Nagyon jó köröket lehet a 100-as ágyúval menni.
Igen, az lenne a végsõ cél, de egyelõre a SU-152-nek is örülnék, per pillanat a stock SU-100-zal szenvedek.
én nem szerettem a su 152-t át kell vészelni mert utána jön az ISU 152. BL10-el. Azzal osztod az aszpirint rendesen !

ISU152-t jobban szerettem mint ob. 704-et mert alacsonyabb csatába rakott be és azon is BL10 van. Mindent ütött a ISU152 szintjén.
SU-152-rõl tapasztalatok, valaki? Mennyire használható trollal, gold nélkül?
Még 80 000 xp a 268.
köszi,
arctámadóra az Angol TD ágat fejlesztem. Igaz azok sem gyorsak de a amcsi gyötrelem lassú.
1. Nekem nincs, de játszottam már ellene és mellette is. Szerintem megéri, az ágyúja irgalmatlan, 300-as pen önmagáért beszél, elég gyors és pontos is. Nagyon mozgékony, jól rejtõzködik és idegesítõen pattogós páncélja van.

2. Attól függ mit akarsz az arannyal kezdeni. A kis td-vel meg funnolni vagy legénységet húzni lehet.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Tono34
Újabb próba a játékra ... legutóbb 0-7 után elegem lett. Most hamarabb.
E100 2 lövésbõl kilõttek, egy 1981-es elsõre a többi a 2. lövés.

Nem, arti nem lõtt még csak a környékre sem.

Ilyenkor úgy örülök, hogy nincs prémiumom 😊 Itt lehet hagyni az egészet a francba 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

rossz ötlet az lehúzás csomag,vegyél havi prémet az éri csak meg vagy legrosszabb esetben tier hatos prémtankok már egész jók mint a dickermax vagy a su100y ,az object 268at meg természetesen érdemes megvenni hiszen nagyon jó a tûzgyorsasága jól rejtõzik,és néha azért pattint is lövéseket,de nem érdemes vele arctámadózni,csak megbújni és messzirõl lõni.
Nekem is bajom van az xvm-mel.Nekem erös gépem van és 50mbit/s internetem van mégis szaggat a játék ki írja ,hogy vegyek vissza a textúrából mert kevés a memória. A 8.5-nél is ezeket a módokat akkor nem volt semmi problémám.
Hali,

érdemes a object 704-et majd eladnom és 268-ra cserélnem? Úgy nézem, hogy elég kevés magas szinteken a arty szerencsére. Szeretem a 704-et de nem tudom, hogy 268- jobb tank-e. Adatlap alapján igen nem véletlen 10-es, de így nagyobb tankok közé kerülök. Szóval érdemes vagy sem?

2. Gondoltam veszek aranyat.
20 Euro most 5500 arany. Viszont 20 euro most a FCM36 francia 3-as TD. Kapok hozzá 30 prémiumot 2500 aranyat 200 000 kredit és egy garázst. Nem lenne ezt érdemesebb megvenni ?

Igaz nem tudom mit csináljak egy 3 TD-vel.
Sikerült elkevernem a linket, bocsánat.

Elbaltázott

Csak nálam nem megy ez a szájbalökött XVM? <#falbav>

Ez egy régi Sovjet Transformer. 😄 A neve szerintem Buster volt 😊

[url=]Totál sz*pás

Azért az én múltkori klasszikusomat egyikõtök se tudta még überelni azt hiszem.

[url=]Totál szopás

Érdekes egy szerkezet! 😊

Azt nem tudom, mit fogunk lõni rajta <#nevetes1>
Páncélzatáról ezt írja a Wiki:
319 mm - 217 mm (turret front and side)(at 30° - 50° from vertical)

269 mm - 93 mm (upper hull front)(at 45° - 75° from vertical)

258 mm - 121 mm (lower hull front)(at 45° - 70° from vertical)

182 mm - 100 mm (hull side)(at 45° - 65° from vertical)

Brutál <#idiota>

Eagle16
Na megvan végre a T21-es, most szívhatok a legénységgel, mert az egész ág ugrál közepes, könnyû és nehéztankok között...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

<#pias>
Bakker. Hobbi klánnak a döntõben vagyunk 😊 Waze! Tudtam én, hogy a hippik ügyesek... Csak egy kis sör kell és máris mindenkit elverünk. Juhú!

Bizony. A teste gyakorlatilag átlõhetetlen lenne, kb mindenhol olyan szögben van döntve, hogy a jelenlegi ágyúkkal esélytelen átütni.
Így is van elég undormány tank a játékban.
Viszont a páncélja brutális lenne.