A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Azért azt látom már elértem, hogy meg tudtad jegyezni, hogy én még a 'szovjet' időkben jártam iskolába, tehát amit az előbb írtál, -elvileg- nem érthetem. Ebből viszont. kénytelen vagyok azt a konzekvenciát levonni, hogy te már a 'demokrácia' idejében jártál iskolába. De jobb, ha valamit már most megtanulsz; -( bár , kétlem, hogy pont az én véleményem lesz a mérvadó) a korral majd jön a bölcsesség is. Csak el ne késs vele! Mert mondjuk 20 évnyi kitaró tahóság rombolóhatását nehéz lesz behozni. Hidd el, találkoztam sok ilyen emberrel, és nem engem utált mindenki! Ezt itt is megkérdezhetnéd, van rá egy fogadásom, hogy a szavazatok felét megszerezném, ha arról lenne szó, hogy én kit bántottam meg ezen a fórumon! A válasz: 0!