A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én sem találtam sokáig a Foch-al a szükséges játékstílusomat, aztán végül megjött a ráérzés (nem más, perverzek!), ne aggódj.
Nekem az jött be, hogy első pár percben campeltem, a spotolt enemyket szórtam, aztán amikor megfogyatkoztak / a keményebb ellenfelek(skillre) meghaltak/spotolódtak a bázison, az elszigetelt tankokat leabálni közelről (jellemzően ezek már el szoktak bújni). A kialakuló campfest-ben meg a Foch legyőzhetetlen a camoja miatt. Ha láttál ESL-en orosz teamet T1 Cunninghammel spotolni, akkor vágod, miket lehet vele levágni. :D
Ez persze akkor, ha a többség a másik oldalra ment, nekünk meg csak pár tankkal kell védeni, ilyenkor a ROF nagyon jól jött.
Ha meg az én oldalamra jött a team nagyja, akkor 2. vonalból utánuk menni, és lövöldözni őket, amíg el nem fogy az élő pajzs. Mire elfogy, addigra már úgyis kevés enemy marad.
Ezekkel a taktikákkal volt, hogy egymás után 3x 2k xp felett kaptam vele. :D
Első skillem camo, 2. repair volt vele, parancsnoknak 6. érzék+camo.