World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt mondta serb hogy EU nem fog ilyet kapni.... "ó borzalom"
<#hehe>#hehe>
Na majd csak lesz nekünk is,legyünk optimisták!<#alien2>#alien2>
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
1x-1x elmegy,de ez sok volt egymás után.
Vannak random csaták,amikor 30sec után már tudom,h nyerünk,vagy sem.Az elõre eldöntött csatakimenet meg zavar.
AZ SEM ÉRDEKEL,HA KÉSÕBB VISSZA ADJA olyan módon,h 1 köröm piszoknyi látszik ki a tankból 400méterre és meglövöm!
Ne adja vissza...Ha béna vagyok rendben,de ha nem,akkor ne büntessen azzal,h:Márpedig ebben a csatában nem nyerhetsz.
Az ilyen hülyeségek miatt nem voltam januártól...mostanában már heti 1-2x belépek,amíg megint el nem pattan az a bizony húr.
Nekem ez a véleményem!Másnak más..
EZT:

26 és 29 között
Az a játékos aki megnyer 15 csatát bármilyen jármûvel egy nap ( nem egyhuzamban) kap 1 nap prémet.
Az a játékos aki több mint 3000 sebzést oszt ki egy csata alatt, dupla XP-t kap a csatáért.
ROHADJATOOOOOOK MEEEEEEEEG! KÖTSÖGÖK!!! <#violent>#violent><#kocsog>#kocsog>
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Igaz én lepattanót írtam,s nem pen 0-t,de akkor is....😊
Akkor a hiba csak nem nálam van .
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Kb letépte volna,még át se kellet volna vinnie...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Malinovka Assault mód támadó csapatban voltam na mondom ez lose....
14-1 lett <#vigyor2>#vigyor2>
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Tegnap Object704:2 richochet,1ding,2 bounce(E100 is hátulról),mindezt goldal..
Aztán csinált valami hasonlót Jtigerrel...Utána mondtam,h mára ennyi a high tiernek.
Valaki írta tegnap,h 8 lepattanója volt..Esetleg te voltál?
Szóval nem kell csodálkozni (sajnos)..
(Láttam 1 videót Jpanzer E100 Malinovka,10méterrõl lepattan 1 tier 2rõl)
T-72 eladó
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
a B1 se sokban különbözik, csak meg kell szokni
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

de valami csak lesz 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Az illetõ így zárta sorait:Nem ebbe a játékba való.(vagy valami ilyesmi)
A Bat arty más tészta:gyors,forgó torony miatt rejtõzhet is,a revorver tár miatt simán megvédi magát...Tényleg más tészta az az arty.
ott kb mennyi az Ace medál?
mer 535el a 2.od osztály már meglett
hogy nézek a sörömre??? "hú bazdmeg ez elfogyott, hozom a következõt!" <#wink>#wink>
Viszont a T25/2 olyan mint a már félig szopott zizi: nem az igazi.
foxbat88fx: nem emlékszel tegnap mennyire kaptad a tank ászt? Nekem nem akar összejönni...
Nem jön össze
Nem véletlen írtam róla.😊Ma van a megjelenés dátuma.
Tény,h én is kíváncsi vagyok rá,az elsõ részbõl kiindulva reméljük jó lesz.A gép igénye is korrekt..
A sörödre hogy nézel?Félig tele,vagy félig üres?Lehet hp stb is.
Szóval nézõpont kérdése<#alien2>#alien2>