A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nikosi #272232 Hát őszintén én egyiket sem venném meg ezek közül vagy talán az angolt. VK45A-t talán csak egy szinttel lejjebb levő francia AMX m4 mle mullja alul szerintem. Ugyan nem volt meg nekem, de kb. annyira félek tőle bármiben ami azonos tier-ű, mint a lepkefingtól. De még t7-ben sem kezdek el menekülni előle. Általában simán lövöm át még Ő csak piszkálgat. A KV-4 lassú, és látszólag jól páncélozott, de ma már nem sokat jelent a páncél. Nem hinném, hogy nagy élvezett vele játszani. Talán az angol bár az is csak ellenfélként ismerem, igaz attól sem szoktam megijedni, de annál a másik két alternatívánál csak élvezetesebb lehet.
De ha élvezni akarod a t8-at nehéz tankban akkor is-3, 110, vagy 50-100, t32, kt. De inkább tényleg húz egy td vonalat, a francia t7-től már nem rossz t8/t9/t10 meg élvezetese.