banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• PUGI90
    Sziasztok!

Dilemmám van, tanács vagy vélemény kéne.
    Ugye, tier8 tank mindenképpen kell a garázsba, az alap darab. Mivel eladom a 110-emet ennek a helyére kell valami. Több lehetőségem is van ,de nem tudok dönteni...

I. VK45A. Már régebben meg volt -pénzhiány miatt adtam el anno- úgyhogy fullos csak a tier9-et kéne vele kihúzni. Legénységem viszont nem igazán van hozzá, a barakkban ülő németeimből egy skilles legénységet tudok összevarázsolni bele. Aztán a mausba még egy töltőt kell szülnöm majd. Ez a legénység ramazúri kicsit elrettent tőle, de a maus az kéne.

II. KV-4. Ő is meg volt régebben és nagyon nem tetszett valamiért ezért gyorsan eladtam. Teljesen stock lenne, de van bele egy 100% legénységem 90%-os elit alakulattal. Nekem a KV-4 tipikusan az a tank, hogy se vele se ellene nem szeretek játszani, az IS-4 is érdekel(amihez már van egy 5 skilles legénységem a KV-1S-ben).

III. CenturionI. Na ilyenem még nem volt. A comet nagyon tetszik, de ez egészen más és különböző véleményeket hallok róla. A legénység 3 skillel a cometből menne bele. A Tier10ét nem ismerem, mert nincs belőle sok ezért annyira nem vonz a kifejlesztése.

A válaszokat előre is köszönöm.