A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Már írta itt valaki, de én újra megjegyzem.
A hülye játékos a legveszélyesebb.
Karélián voltam VK3001D-vel encounter módban. A meccs elején átvágtam a mocsáron, és beálltam a magas domb alá. Balra -nekem háttal-haladt egy ellenséges KV. Hármat löttem bele , kigyulladt, felrobbant. Viszont felspotolt. Tőlem jobbra megjelent egy BDR-G1B és belém lőtt kétszer viszonoztam és beljebb-fedezékbe húzódtam.
Na és itt jön a lényeg. Fent a dombon, egy vérpiros-120-as-Hellcat, rájött, hogy itt a nagy lehetőség egy low HP-s fritzet kilőni, ezért lerohant a sziklán, és mellém zuhant. Egyet belelőttem, aztán kilőtt. Mivel felspotoltam, a többiek 3 sec alatt rommá lőtték.
Írtam is neki,(magyar volt...) "Te ökör, maradtál volna ott fenn és akkor még mindketten játszhatnánk!" Válasz! De kilőttelek te NOOB!
Csata végi jelentésben megnéztem, 127-et sebzett. Annyi volt a maradék HP-m...