A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
400V #271823 Én csak azt nézem hogy tier 8 prémium tank és ez adna 50% ot. Normal tank nem. Mondom War Thunderbe tier 1 el kilehet húzni a 10 es gépet. Asszem van valami vonal amíg hoz normálisan XP t ha a vonal végére ér a mutató akkor kevesebbet hoz. Kínaiaknál nemrég kapcsolták be a free xp ért fejleszthető legénységet. Úgy gondolom egy átlagos játékos nem prém tankal játszik. Ha valaki költ a játékra akkor sztem evidens lenne hogy azért költ mert szereti és hosszútávon akar vele játszani. Én simán adnék ennyi tiszteletet a vevőimnek. Másik példa. Én kb 350-400 csata alatt csinálok meg 9 essel egy 10 es tankot, Ez cirka 700-800 kör lenne ha freeből akarom. Ez kicsit sok nem? Szóval rendben lenne. Elég sok meló lenyomni egy tankért 800 kört. És teszem hozzá ha nem azonos a nemzet akkor még legénységed sincs rá mert 75% al kezded, vagy leszerelsz egy meglévő tankot és rakod fel rá és a meglévő szenved kárt. Ez több ponton is áldozatot kíván. Ugyan így volt a gold ammoval is. Simán vehetsz most kreditért. Szerintem valamit kell nekik tenni mert eleve konkurencia is jön.