banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• 400V
    Vagy inkább a WOT ra. War Thunderbe azt hallottam akár tier 1 es géppel is kifejleszthetsz egy tier 10 est. Lehetne pl hogy a tier 8 as prémium tankok termelnének 5% helyett 50% a free xp t. Mondhatnám a kreditért váltható free xp t is csak az túl meredek. Akár kissebb százalékban a tier 7 es prémiumok mondjuk 40% free xp t termelnének az 5 ösök meg 30 at a 3 asok meg 20 at. Konkrétan itt a veteránokra gondolok akik sorra adogatják el az accjukat meg uninstallálják a játékot a sok birka miatt. Lenne egy kicsit velük is foglalkozva hogy tier 9 be pl 10 kör után nem kéne nyugtatóval vagy feles pálesszel menni ha grindelni akarsz. Sztem ezektől a dolgoktól nem menne csődbe a WG. Azt fejlesztenél amit akarsz. Egy átlagos játékos tier 5 el meg tier 6 ilyen 10000-15000 eket ha termel jobb esetben és meglehetne nézni abból mennyi xp t váltana ha 400 lenne a váltószám. 10000/400*25=625. Szerintem ez nem sok.

Én így gondolom!