banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Komolyan mondom hánynom kell. Ma valahogy nagyon összejött az alja népe. Még T10-ben is fogalmatlan ökrökkel kéne együttműködnöm, akiknek kevesebb taktikai érzéke van, mint egy elsősnek. Folyamatos lemming train. Erlenbergen E 75-el egymagam feltartom és spotolom a 7 rusholó ellenfelet vagy 4-5 percen keresztül, mögöttem két arty meg két td, de basznak rájuk lőni, vagy úgy helyezkedni, hogy rájuk tudjanak lőni. Nem ők csak merednek ki a pofájukból, nyomják a w-t, meg néha rálőnek pár szerencsétlen madárra, és ezzel letudva a csata. A végére lett 11050 kapott lehetséges sebzésem, de kitörölhetem vele a seggem. Többnyire 2-3 percen belül már a fél csapat halott. Nekem ez így nem szórakoztató egy cseppet sem. Jaj de várom már az X:Rebirthet, végre elfelejthetem ezt a kupac szemetet jó hosszú időre.