World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A statisztikára meg annyit, ha megnézed akkor "fejlõdési" stádiumban voltam. Én ezzel kezdtem és hát az átlagot javítani nem egyszerû. De a tendenciával meg vagyok elégedve. Nem vitaindítónak szánom, csak a véleményemet írtam le. Ha más fórumon írom le akkor azt sem tudják mirõl beszélek. Itt meg érdekesen reagálnak. Lehet nem kellene irkálnom. Azt hiszem ez egy jó ötlet, remélem támogatjátok.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
-TDvel a bokorban maradni
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
-2-en vagy többen támadni 1 tankot(1 az 1 ellen az a férfias!)
-goldamó használat(a listában betöltött pozíció NEM számít,unfair!)
-kisebb tieres tankkal kilõni a nagyobbat(ez már alapból goldamót feltételez!<#ejnye1>#ejnye1>)
-nagy tankkal kilõni a kis tankot(unfair,nem lovagias!)
-artyzni(ez alapból beteg lelket feltételez!!!!)
-nagy tieres lightal Td-t táncoltatni,vagy bármi mást(mi az hogy a sportkocsik vadásszák a csatamezõ királyait???)
-revolvertáras tankot használni(a gyávák fegyvere a spammelõ tank!)
-T10-es Td-vel játszani(omg damage HaX)
Ha valami kimaradt lehet pótolni<#nevetes1>#nevetes1>
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Biztos azt várta megdobáljuk baguette-el,vagy valami hasonlót,mi az hogy két revolveres izé kicsontozza õt a szóló rambó manõverének kellõs közepén?
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Akkor nem buherálom tovább a gépem! <#zavart1>#zavart1>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Konkrétan a 8.6 pecs óta tapasztalom ezt. Megáll a kép 2-6 másodpercre közben teker a vinyó, majd ugrik egyet az egész játék. Gyakorlatilag 2-6 ms-re irányíthatatlanul megyek valamerre.
A gépem bõven megvan hozzá, van elég helyem a lemezen, memóriám is. Driverek naprakészek. Csak a pecs óta van ez. Valami ötlet?
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Még ha kilõttem volna,akkor legalább egy jót szórakoztam volna rajta,ahogy mindennek lehord,de így?
Még azt se vette észre,hogy tõlem kapott puszit!<#nevetes1>#nevetes1>
1 sebzõ lövéssel távozott a porondról,azt is egy szerencsétlen medbe.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Õ: -Haxor. Reported.
Én: -Lol. Ammo rack, dude.
Õ: -Reported anyway.
Én: -If you enjoy it...
Õ: -Always a pleasure to report somebody from Mongolia.
Én: -Mongolia...
Õ: -Yep. That's where your ancestors are from.
Én: -Then they certainly raped your ancestors.
Majd meccs vége.
A HAMI klán überpro A legalacsonyabb eff 1300 és 1600 az átlag http://www.noobmeter.com/clan/eu/HAMI/500011024 van egy rakás provinciájuk is http://worldoftanks.eu/community/clans/500011024-HAMI/provinces/
There is but one rule: Hunt or be hunted.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Olyan fura ágyú van rajta...
Ilyen lõszerekre nem is emlékszem.
Ilyen sebzésekre sem emlékszem.
Ja alapfelszerelés, háát persze!
De valami még mindig nem jó.
ÓÓÓÓÓ Megvan a hiba!
Artynerf! <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
1 artym volt, de már az se.
Also today for RU server only………….free Wooly Mammoth blood.
Use Code:
FUCAPITALISTS
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Nézem mi a baj, hát nem volt felszerelve rá semmi.