World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem van csak pech-szeriam a patch ota, vagy mas is konnyebben gyullad?
patchaou
Tényleg, volt már hogy azért kaptam reportot, mert hátulról lõttem ki a tankot 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

TD-t oldalba/hátba támadni.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

GaBenc
Egyébként az igazi bajom az, hogy nagy nehezen becserkészem. Elsõ lövés ~200 sebzés, aztán jön a 2-3-4 lövés ami lepattan, 0 kritikus, meg sem karcolta. Ez szerintem elég problémás. Mire eljutok a 4 lövéshez, már elég valószínû, hogy rájönnek honnan lövöldözöm. De nem igazán tudom mi lenne a megoldás.
A statisztikára meg annyit, ha megnézed akkor "fejlõdési" stádiumban voltam. Én ezzel kezdtem és hát az átlagot javítani nem egyszerû. De a tendenciával meg vagyok elégedve. Nem vitaindítónak szánom, csak a véleményemet írtam le. Ha más fórumon írom le akkor azt sem tudják mirõl beszélek. Itt meg érdekesen reagálnak. Lehet nem kellene irkálnom. Azt hiszem ez egy jó ötlet, remélem támogatjátok.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

-könnyû tankkal elõremenni felderíteni , elvégre az campelni van
-TDvel a bokorban maradni

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Na ami Tilos(legalább is egyeskék szerint😄):
-2-en vagy többen támadni 1 tankot(1 az 1 ellen az a férfias!)
-goldamó használat(a listában betöltött pozíció NEM számít,unfair!)
-kisebb tieres tankkal kilõni a nagyobbat(ez már alapból goldamót feltételez!<#ejnye1>)
-nagy tankkal kilõni a kis tankot(unfair,nem lovagias!)
-artyzni(ez alapból beteg lelket feltételez!!!!)
-nagy tieres lightal Td-t táncoltatni,vagy bármi mást(mi az hogy a sportkocsik vadásszák a csatamezõ királyait???)
-revolvertáras tankot használni(a gyávák fegyvere a spammelõ tank!)
-T10-es Td-vel játszani(omg damage HaX)

Ha valami kimaradt lehet pótolni<#nevetes1>
hodor 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

patchaou
Azt nem értem, hogy az ilyenek miért akarnak reportolni? Pár napja egy masu közölte velem hogy reportol, mert a wz111-el a tier9-es ágyúval betöltöttem a goldot amikor a pofámba mászott és lõttem a tornyát 😄 Megkérdezte hogy golddal lövök, megmondtam hogy igen, erre közölte hogy reportol XD Pár hete amikor az E100 nagy csövéért szálltam harcba a masu ágyúval, mindig sok goldot vittem, mert nem érdekelt a kredit, csak a zikszpé legyen meg minél hamarabb, ekkor egy másik E100 bõgött hogy reportol mert golddal lövöm... Esetleg lemaradtam valamirõl és tilos randomban prémiumlõszert használni, vagy ezek tényleg ennyire visszamaradottak?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A T30 kicsámborog elém és a 155-ös Foch elé(az elé meg én személy szerint semmivel sem szeretek kimászni<#idiota>),még mázlija is volt,hogy csak ketten kezdtünk vele "foglalkozni"<#nevetes1>...

Biztos azt várta megdobáljuk baguette-el,vagy valami hasonlót,mi az hogy két revolveres izé kicsontozza õt a szóló rambó manõverének kellõs közepén?
GaBenc
Na látod, pont errõl beszélek. Tudod a dátum is lényeg. Amit nézel az 16.-ig van. A kövi hét lesz a mérce. Az lesz a 8.6 váltás. De talán megszokom a változásokat. Csak így elsõre elég gáz.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Ezt ismeteld meg tízszer egymas utan es akkor elhiszem hogy nem szar.
<#eljen>
Akkor nem buherálom tovább a gépem! <#zavart1>

Nekem is elõfordult a patch óta. Szerintem lesz hotfix.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Volt már beszélve az a probléma, hogy beakad a játék?
Konkrétan a 8.6 pecs óta tapasztalom ezt. Megáll a kép 2-6 másodpercre közben teker a vinyó, majd ugrik egyet az egész játék. Gyakorlatilag 2-6 ms-re irányíthatatlanul megyek valamerre.
A gépem bõven megvan hozzá, van elég helyem a lemezen, memóriám is. Driverek naprakészek. Csak a pecs óta van ez. Valami ötlet?

Caliph
tegnap artyval saját artit sikerült kiszednem úgy,hogy õ úgy gondolta jó ötlet ugyanabba a kis bokorba beállni elém (kb 3 percre utánnam)amiben én már ott vagyok...persze arty módban nem arra figyeltem hogy az alacsony francia artym elõtt egy hummel magas oldala tornyosul..

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Bírság: 17 820...ja mert Ügyifogyi a E-100-al+a hozzá való 46%WR-el bemászik az 50-120 elé miközben egy Is-7-et vegzálok,meglehet nem tudta ,hogy 4x készülök lõni,de az sem lepne meg,ha a jelenlétemrõl sem tud.
Még ha kilõttem volna,akkor legalább egy jót szórakoztam volna rajta,ahogy mindennek lehord,de így?
Még azt se vette észre,hogy tõlem kapott puszit!<#nevetes1>
1 sebzõ lövéssel távozott a porondról,azt is egy szerencsétlen medbe.
Románia, Szlovákia.
GabeE3e
pl? <#fejvakaras>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Nem arról van szó, hogy mi közünk van hozzájuk, hanem hogy egyes országokban az agymosás és a történelemhamisítás évtizedek óta bevállt szokás. Ebbõl ered a tudatlanságuk és a primitivizmusuk is.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Fura, nem tudok róla hogy sok közünk lenne a mongolokhoz, de lehet hogy a Yossarianból szülte ezt meg, ami meg asszír eredetû, úgyhogy megintcsak mellélövés.
Ezzel a mongolkodással a tótok szoktak jönni mifelénk.

Hát azt már meg nem mondom neked. Platoonban volt két társával. Nálunk is volt egy HAMIs, meccs elején még köszönt is a kollegáinak, de pampogni csak az említett zseni kezdett.
Ez csakis valami primitív hegyitót lehetett. A nick-jére emlékszel?

Elképzelhetõ, de ha tényleg ilyen profi klán, azt azért elvárná az ember, hogy a tagjai tisztában legyenek az ammo rack fogalmával.
Akkor valami egoista állatok.
Nemtom, én eddig akárhányszor HAMI-ssal találkoztam, mind sötét bunkó volt. Bétában többször is futottam össze velük, az esetek többségében Caps Lock-os kurvaanyázással zárták a kört.
Ki ammorackoltam a T-69-ébõl, 900 HP-ról, mire a következõ párbeszéd zajlott le:
Õ: -Haxor. Reported.
Én: -Lol. Ammo rack, dude.
Õ: -Reported anyway.
Én: -If you enjoy it...
Õ: -Always a pleasure to report somebody from Mongolia.
Én: -Mongolia...
Õ: -Yep. That's where your ancestors are from.
Én: -Then they certainly raped your ancestors.

Majd meccs vége.
Nem lehet hogy más volt a problémája vagy valami más okból kifolyólag gondolta, hogy cheater vagy ?

A HAMI klán überpro A legalacsonyabb eff 1300 és 1600 az átlag http://www.noobmeter.com/clan/eu/HAMI/500011024 van egy rakás provinciájuk is http://worldoftanks.eu/community/clans/500011024-HAMI/provinces/
GabeE3e
<#lama>

<#banplz>
GabeE3e
Egy a sok közül <#awink><#integet2>

Huha, bemakkoltál egy jó kört...<#taps> Hodor..<#zavart1>
Count Adyn
GG 😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

GabeE3e
Aki szerint szar az FCM:

Ezt az utolsót elég nehéz értelmezni... De láttam itt fórumon régebben is volt rájuk panasz. Nekem ma egy KV1-S sírt hogy biztos golddal lõttem, mert ugye az OP szarját miaz hogy kimerem lõni ELC-vel a foglalókörbõl (170 mm APval). Meg hogy 2 lövéssel 500 dmg-et osztottam ki. Hát ez unortodox!!! Az nembaj hogy õ meg egy lövéssel 390-et is tud?
Bár még mindig azon töröm a fejem, hogy erre a HUN-ból, vagy a Yossarian névbõl asszociált-e, de valahogy egyikben se látom a logikát.
A HAMI klánba felvételi követelmény a szellemi fogyatékosság valamilyen formája? Nem értem, hogy valaki több ezer csatával a háta mögött, T8 tankban ülve miért nem érti meg, hogy berobban a lõszerrekesze, egybõl elfüstöl. Nem, megkaptam hogy én akkor is fel leszek jelentve, majd hogy mindig élvezet mongolokat feljelenteni, merthogy Mongóliából származnak az õseim (vut?). Mit kell ilyenkor reagálni?😄
Végre meglett a Patrol Duty medál:

JeffDunham
Na tettek be éjszakai pályát is végre? <#taps> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Nem azért, csak meglepett.
Olyan fura ágyú van rajta...
Ilyen lõszerekre nem is emlékszem.
Ilyen sebzésekre sem emlékszem.

Ja alapfelszerelés, háát persze!

De valami még mindig nem jó.

ÓÓÓÓÓ Megvan a hiba!
Artynerf! <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

1 óra 12 perckor jövünk mi.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

"How terrible"<#nevetes1>

Ja meg most látom, hogy elvették a legjobb ágyúját. <#ijedt>
1 artym volt, de már az se.

😄😄😄

Also today for RU server only………….free Wooly Mammoth blood.

Use Code:
FUCAPITALISTS

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Most vettem észre, hogy a Su26om elég gyatrákat sebzett.
Nézem mi a baj, hát nem volt felszerelve rá semmi.

Ne bízz a guglifordítóban, elég sokat használom (magyar, albán, angol, portugál nyelveken), egyszerû szavakat-kifejezéseket még úgy ahogy de bonyolultabbal már nem tud megbirkózni.
Aszem ez a mai nap bekerül a top WG troll napok közé 😄

RU bonus code – 1 day premium

patchaou
Jogos 😊 Megoldhattam volna guglifordítóval is, de aztt mindig kiröhögik azok akik beszélik a nyelvet😊 Meg nem is bízom benne igazán, pl orosz szöveget hamarabb megértek ha angolra fordíttatom vele mintha magyart választanám célnyelvnek 😊

Albán, nem mondtad milyen nyelvre kell 😊