World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toocha
Volt egy olyan érzésem...<#taps>

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Fullos már a gép? Úgy emlékszem engem akkor szopatott T10-zel amíg nem volt kifullozva. Egyébként ott se csak ballaszt, azért támogató szerepre megfelel. 220-as pen és halálos pontosság T10-ben is elég.

Egyébként egy másik érv mellette: a legszebb tank a játékban. <#gonosz1> <#puszis>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Majd elvileg júliusban:

Missions will be introduced in July! We tested them first on the RU Server.

Cheers,

Obirian

Trollkodom, el ne hidd baszod...

Sokkal drágább telóval venni. Paypal only!

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Ajj, pedig úgy reménykedtem, hogy megkapjuk mi is azt, amit a ruszkik.

Igazán ráfér a gámára egy kis teljesítményalapú díjazás.

toocha
köszi

Ebbõl ban lesz koma :d

Telefonnal. Gyorsabb a GSM hálózat sokkal és teljesen biztonságos pont pont kapcsolatot hoz létre a szerver és a telefonkészülék közt, ezáltal csökkentve az adatvesztés és adatlopás lehetõségét.

toocha
melyik

toocha
Most mejik módon éri meg aranyat venni: paypal-al, vagy telefonnal?

Elõre látható volt, hogy mi bezzeg nem fogjuk megkapni a mini questeket...

Semmi baj Hodor, megértjük! 😛
GabeE3e
Lehet félre értettem.
Szívem szerint az elõzõt kitörölném<#zavart1>

Nehari<#puszi>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

GabeE3e
Ne legyél Hodor.

T9 platoontársakkal hova rakjon t7-be<#confused><#conf><#szomoru2>

Eagle16
Hétvégi akció: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nagyon fasza. Na akkor Tiger II, vissza vétel. Tapasztalatok.
Folyamatosan tier X-IX-es csatába rak be. Hát ez remek, de legalább úgy hogy 5-6 tier x-es tank van, legyen mire vadászni.
Na ha ez nem lenne elég, minden csatában szobanövényekkel játszok. De komolyan, tiszta tier 9-es csata, és több sebezést adok le, jóval többet, mint a platoon-ban lévõ két tier 9-es tankunk együtt! Hát ne már. Vagy, Himmelsdorf, és régi, réges régi , kedvenceim, IS7-esek mennek fel a hegyre! Ahol persze nem csinálnak semmit, sebzés és kill nélkül végük.
Ja, egyszer mentem tier 8-as csatában is. Hogy ott mi volt...jó ég!

De legalább az utolsó csatában akkorát laggolt a játék, hogy leesett a monitor a helyérõl.

Megérte vissza venni, eddig csodás. Nagy elvárás volna, hogy legalább néha, tier 8-as csata, és nem teljesen szobanövény csapattársak?
Ne már, de tényleg.

Unatkozóknak kis vígasság.

Epic IS-4 kör Lakeville-en.

Végén E1-gyel, JgE100-zal és T95-tel szemben egyedül maradás, 99%-nál foglalás lelövés, 28 secnél csatát megnyerés meg hasonlók.

https://wotinfo.hu

DAR-ok: http://renegade.gportal.hu/gindex.php?pg=35691252
Arty "DAR" rendszere nálam a TD-nél is mûködik.
/ WoT Magyar Liga /

MA 18 órai kezdettel a SimSport MAGAZIN - es és a SimSport 2 - es csatornán jelentkezik a World of Tanks Show!

A mai adásban a WoT Magyar Liga mérközéseit nézhetik meg szinte élõben.
Mûsorvezetõ: Tomcsek
Kommentátorok : Cleverland és Haggard
A mûsor interaktív lesz 😊
Sok sikert és tiszta játékot kívánunk a csapatoknak !!!

/ WoT Magyar Liga /

MA 18 órai kezdettel a SimSport MAGAZIN - es és a SimSport 2 - es csatornán jelentkezik a World of Tanks Show!
A mai adásban a WoT Magyar Liga mérkõzéseit nézhetik meg szinte élõben.

Kommentátorok : Cleverland és Haggard
A mûsor interaktív lesz 😊
Sok sikert és tiszta játékot kívánunk a csapatoknak !!!

max 13-90ekkel vegyítve. Azért 13-90 még mindig jobb a több HP és a nagyobb tûzerõ miatt. De persze a t71 se rossz járgány. 1vs1-re kerül a sor, akkor a t7-1nek reszeltek
Nálam világ életében forgott egére is...

Ha már egérnél tartunk, mi annak a mondak a neve, ami két kis "markert" rak ki, amitõl látom az ágyú kitérithetõségét?

Én nem úgy tapasztaltam, billentyût kellet nyomnom eddig hozzá.
Eddig is fordult akár a TD-k.

Végre megoldották hogy az ELC-t egérrel is lehet forgatni.

ez durva, a WG talán kezd ráeszmélni hogyan kellene a játéknak müködnie

GabeE3e
Nézd meg,hátha tanulsz belõle valamit <#wave><#fogmosas>

Kár, hogy amúgy béna vagy vele... Hodor<#fogmosas>
GabeE3e
Obj704 Ace tanker is meglett , 50 csata kellett. Cejetem ezt a tankot.

Replay: http://wotreplays.com/site/229084#murovanka-gabee3e-object_704

Sunsetjoy
Volt már arról szó, hogy miért rakja ki mindig utoljára az EU oldal a hétvégi dolgokat? 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Hallliii.Csináltak valamit az SP-n? mert még nem voltam gép közelben!Mert mintha lettek volna olyan kósza hírek,hogy a páncélzat nerfet,az ágyú meg buffot kap,lett ebbõl valami,vagy ez is egy urbanlegend?
Nem azzal volt a baj, hogy sokat bénáztam vele, hanem azzal, hogy mire meglett az e-75, addigra eltûnt körülbelül 700k kredit a kasszából és nem goldal lövöldöztem hiszen akkor még nem lehetett kreditért kapni. Ami érdekesség, hogy utána az e-75 meg nyereséges volt... Szerintem egyszerûen a lõszerár/dmg arány nincs rendben annál a tanknál vagy nem tudom...

A VK-t senki se használja, meg a lightok közül is inkább a T71 ami nagy divat most T8 companyban.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jó, de szerinted a KV-4 is jó tank<#mf1> Pedig azz szerintem: <#falbav>
Engem az tart vissza, hogy nem-e addig variáltak vele, hogy lenerfelték, meg a sok artysta, és a sok szobanövény még tier x-es tankokban is.

miért ne lenne érdemes? 😄 szerintem zsír tank! ott van a szeren
<#finom> Bár gondolom ez nem lesz nálunk...<#mf2>
Na akkor mi legyen? Érdemes randomban használni még a Tiger II-õt? A régi szép emlékek miatt vissza venném, de ha már csak szopás van vele, akkor nem idegesítem magam miatta.

CW részvételért kaptad
Valaki jelvény szakértõ, a jelölt jelvény az mit takar? Ha rá viszem a kurzort nem ír ki semmit. Már fogalmam sincs, hol és mikor kaptam, bár gyanítom, hogy mostanában valamikor, mert nem rémlik korábbról. Pecs hozta volna be?

Kép
Passz, nem tudom milyen lett azóta, csak ellenfélként találkozom vele, de elvétve akad olyan játékos, aki érdemben tudná használni, kb mindennel át lehet lõni bárhol.
Most vagy tényleg olyanok jönnek velem szembe, akik nem tudják forgatni, vagy már nem olyan mint régen.
Azt tudom, hogy kisebbként brutális, de egyenrangúként.. hát...
Btw én nem akarom megbolygatni az emlékét, régen imádtam, lehet most is, sõt valószínû, de van más, amit tolni kéne. Majd egyszer én is visszaveszem! 😛
patchaou
110

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Master91
Tigrisnek az az ágyú 8.6ba valami zseniális lett!

karellián lent a hegyeknél ki dugom fejem, meg se várom hogy elkezdje szûkülni, lövök.

Tegnap volt 1 csatám, 15 ilyen lövésbõl 13 találat, 12 átütés.

Meg se vártam hogy szûküljön a kör 😄
Hm, nem tudom. Lehet vissza kéne venni. Kiváncsi vagyok mostanában, csak az a baj tier 8-ban nem szeretek menni a sok buzeráns miatt. Meg fel tesz tier 10-be, ahol még több a buzeráns, meg a sok szobanövény 10-es tank, és 10-es buzeráns arty...ne tudom. Vissza vegyem-e?

KT-vel??? semmi gond, sima farmtank!
Hát Kt max def-re lenne jó, de szerintem a legtöbb csatában az Is3, amx 50 100 fog dominálni úgyis.
És mivel páncél nem számít, defre a Vk is megteszi, mivel gyorsabban lõ és gáz esetén gyorsabban odaér bárhova.

TomDantes:
Randomban szerintem is Kt a király, bár nekem személy szerint Vk is nagyon bejött, sõt.. jól használva ugyan úgy tud pattintani, mint Kt.
Kt-val az a bajom, hogy hobbynáci lévén, az volt az elsõ T8 tankom, így nem tudtam élvezni, a mostani játéktudásommal, ami látszik is a statomon. :S Btw mind2 nagyon jó tank, de nagyon máshogy kell õket használni.
Nem mindenki egyforma, nem mindenkinek fekszik egyformán minden tank. És az is lehet hogy mióta eladtam nerfelték, vagy csak a fene tudja. Amikor én játszottam vele, akkor az én kezemben, igen jó tank volt. Simán aprítottam vele mindent.

Tiger 2 volt az egyetlen olyan magas szintû tank ami masszívan koptatta a kreditemet. Még a 10-esekkel sem buktam annyit mint ezzel a német tankkal.