World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként egy másik érv mellette: a legszebb tank a játékban. <#gonosz1>#gonosz1> <#puszis>#puszis>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Missions will be introduced in July! We tested them first on the RU Server.
Cheers,
Obirian
Sokkal drágább telóval venni. Paypal only!
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Igazán ráfér a gámára egy kis teljesítményalapú díjazás.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Szívem szerint az elõzõt kitörölném<#zavart1>#zavart1>
Nehari<#puszi>#puszi>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
T9 platoontársakkal hova rakjon t7-be<#confused>#confused><#conf>#conf><#szomoru2>#szomoru2>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Folyamatosan tier X-IX-es csatába rak be. Hát ez remek, de legalább úgy hogy 5-6 tier x-es tank van, legyen mire vadászni.
Na ha ez nem lenne elég, minden csatában szobanövényekkel játszok. De komolyan, tiszta tier 9-es csata, és több sebezést adok le, jóval többet, mint a platoon-ban lévõ két tier 9-es tankunk együtt! Hát ne már. Vagy, Himmelsdorf, és régi, réges régi , kedvenceim, IS7-esek mennek fel a hegyre! Ahol persze nem csinálnak semmit, sebzés és kill nélkül végük.
Ja, egyszer mentem tier 8-as csatában is. Hogy ott mi volt...jó ég!
De legalább az utolsó csatában akkorát laggolt a játék, hogy leesett a monitor a helyérõl.
Megérte vissza venni, eddig csodás. Nagy elvárás volna, hogy legalább néha, tier 8-as csata, és nem teljesen szobanövény csapattársak?
Ne már, de tényleg.
Epic IS-4 kör Lakeville-en.
Végén E1-gyel, JgE100-zal és T95-tel szemben egyedül maradás, 99%-nál foglalás lelövés, 28 secnél csatát megnyerés meg hasonlók.

https://wotinfo.hu
MA 18 órai kezdettel a SimSport MAGAZIN - es és a SimSport 2 - es csatornán jelentkezik a World of Tanks Show!
A mai adásban a WoT Magyar Liga mérközéseit nézhetik meg szinte élõben.
Mûsorvezetõ: Tomcsek
Kommentátorok : Cleverland és Haggard
A mûsor interaktív lesz 😊
Sok sikert és tiszta játékot kívánunk a csapatoknak !!!

MA 18 órai kezdettel a SimSport MAGAZIN - es és a SimSport 2 - es csatornán jelentkezik a World of Tanks Show!
A mai adásban a WoT Magyar Liga mérkõzéseit nézhetik meg szinte élõben.
Kommentátorok : Cleverland és Haggard
A mûsor interaktív lesz 😊
Sok sikert és tiszta játékot kívánunk a csapatoknak !!!
Ha már egérnél tartunk, mi annak a mondak a neve, ami két kis "markert" rak ki, amitõl látom az ágyú kitérithetõségét?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Engem az tart vissza, hogy nem-e addig variáltak vele, hogy lenerfelték, meg a sok artysta, és a sok szobanövény még tier x-es tankokban is.
Kép
Most vagy tényleg olyanok jönnek velem szembe, akik nem tudják forgatni, vagy már nem olyan mint régen.
Azt tudom, hogy kisebbként brutális, de egyenrangúként.. hát...
Btw én nem akarom megbolygatni az emlékét, régen imádtam, lehet most is, sõt valószínû, de van más, amit tolni kéne. Majd egyszer én is visszaveszem! 😛
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
karellián lent a hegyeknél ki dugom fejem, meg se várom hogy elkezdje szûkülni, lövök.
Tegnap volt 1 csatám, 15 ilyen lövésbõl 13 találat, 12 átütés.
Meg se vártam hogy szûküljön a kör 😄
És mivel páncél nem számít, defre a Vk is megteszi, mivel gyorsabban lõ és gáz esetén gyorsabban odaér bárhova.
TomDantes:
Randomban szerintem is Kt a király, bár nekem személy szerint Vk is nagyon bejött, sõt.. jól használva ugyan úgy tud pattintani, mint Kt.
Kt-val az a bajom, hogy hobbynáci lévén, az volt az elsõ T8 tankom, így nem tudtam élvezni, a mostani játéktudásommal, ami látszik is a statomon. :S Btw mind2 nagyon jó tank, de nagyon máshogy kell õket használni.