A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #271324 Annyit biztosan nem, mint a HHR. Nem is voltatok végig fenn a térképen, a végét meg elücsörögtétek. Ettől még nem állítom, hogy nem volt megérdemelt a helyezéstek. Biztos az volt, de a HHR-nek átlagban napi 3-4 csata naponta biztosan kijött a hadjárat alatt.
A Fusion előtt meg teljesíthetetlen követelésekkel álltatok elő, aztán mentetek a gyengébb ellenállás irányába. Egyik farkas olyan, mint a másik. Nincsen igazságos háború, csak rablóhadjárat.
Szumma szummárum: az eredeti állításom nekem itt annyi volt, hogy igazi jó magyar vezetővel én még nem találkoztam. Lensver akkor biztos nem volt parancsnok (szakaszban meg az állandó ordibálásával ment az agyamra). Kacsa pedig ugye a kompetens de antikarizmatikus, ezen szerintem még ő sem fog megsértődni.