World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az egyetlen pozitívum ebben az egészben, hogy a sok kis kezdõ akiknek valahogy mindig sikerült teleflamelniük a fórumokat, hogy nem értik mi a baj az artikkal és hogy a tankok a hülyék amiért nem tudnak arti árnyékban állni 15 percig azok most szépen megkapták a nyakukba azt ami a 9+ szintû csatákban zajlott. Remélem egyhitelik az összes low tier tankot és további arti nerfelések várhatók, bár szerintem ezután majd szépen visszabuffolják õket de ez már lényegtelen...

Komolyan mondom olyan jó érzés a mezõ közepén állni és pusztán a domborzat adottságait használni az ellenfelek ellen.

Wittmann-ból is vagy vagy 30. A legjobb ez: MichaelWittma1914I1944. De róla elnevezett kitüntetés persze nem lehet.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Pofám leszakad, 5v2 re álla csapat 2 arty marad az ellennek és a buzi hummeljük nem lehozza drawra???? Hol itt az arty nerf? Ugyanúgy tolja td módba mint eddig...
patchaou
Ezen nem fogunk összeveszni. Tény hogy kevesen tudnak játszani az is-7-el. Amúgy meg gõzöm sincs miért bántják, szerintem fasza kis tank. Simán el tudtam volna végezni vele mindig a feladatot amivel megbíztak. Egy elkúrt támadásnál sem éreztem azt, hogy a tank hibájából nem jött össze.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Amúgy a minap találkoztam vele: Ad0lfBacsi! Bár van hasonló vagy 20.
most hogy mondod 😊 amikor kaptam a bant a foxbat88fx nevem miatt kellet volna nekik írni hogy akkor legyen foxbat8.8fx <#hehe>
Basszák meg az anyjukat. Bezzeg a vörös csillag nem izgat senkit. Tényleg, nincs horogkeresztes mod? Csak azért is feltenném azt az egyet!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

ez így van de h pl. két 1600 effis gamer feszül egymásnak 1v1ben masu vs is-7 akkor a masunak adom a pontot 😊
ha is-7en lenne a jobb gun akkor jó lenne de így..... nem az 😛
max funra jó randomban, cw-n se volt belõle sok amikor még nyomtam...
mindenki t110, batchat, t110E3, jpz e100-al jött
Jah mint a Valve-nál a 3-as szám: Half Life 2 Episode 3, Half Life 3, Portal 3, Left 4 Dead 3... 😄
Úgy látszik a játékfejlesztõk és kiadóknak megvannak a maguk mumusai...

Mondjuk azt azért meg kell hagyni, hogy a játékban az összes löveg adatai mm-ben vannak megadva pl: 155mm átmérõ, 270mm pen stb. de a német ágyúknál ez a szám már csak 8.8 cm! hülye kis szovjetek hogy bohóckodnak a számokkal... 😊

patchaou
Ilyen hangról nem tudok, nem igazán érdekelnek a hangmodok. Viszont vannak olyan damage panelek, meg célkeresztek amik jól láthatóan mutatják a bekapott, vagy lepattanó lövéseket. Azt hallani sem kell 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

az lehet, kolis gép
azért van valami módja hogy leszedjen egy modot csak damage hit soundra ?
Sunsetjoy
Nem tûnik fpscsökkentõnek. Elõtte (mivel most raktam fel elõször), és utána sincs szignifikáns különbség - bár olyan nagyon nem teszteltem szerda óta.

(a legénység beszéde a tankban régen is benne volt? miért nem raktam fel eddig? 😊)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

tegnap jött új Gnomefather's engina sounds, azt próbáltátok? Az is fps csökkenést okoz?

patchaou
Akkor nálad lesz a hiba, simán hallani ha eltalálnak, a lepattanónak meg kimondottan jó hangja van 😊

Scharnhorst - poénnak nem rossz, de nem gondoltad át eléggé. A 8.8 centis lövegek is benne vannak a játékban 😊

Tudom, a KV1S is az IS ágon van, ha nem tévedek.
patchaou
teszt... Én is szopattam már be masuval alig 1000efis is-7-eket, nem nagy mûvészet. Viszont szétkapni sem nehéz egy átlag masu playert, a 80%-uk még véletlenül sem fordítja el a tornyát, aztán csak bõg meg goldammónúbozik miután szarrálõtted 😄

Valaki belegondolt már abba, hogy a patchek számozásánál a 8.8-at megtartja-e a WG vagy kihagyja mondván tiltott dolog? 😄 😄

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

honnan tudok valami modot leszedni, amit figyelmeztetõ hangot ad, ha eltalálnak ?
jelenleg ugyanis semmi sem jelzi, ha bekapok egy találatot...
teszten mentem masu-al új mapon, jött IS-7 és hát.... nem nagyon tudott sebezni 😄 lõtte az elejét de mind0 nem néztem rá a toronyt se tudta lõni... majd kilõttem a szar pennel is
patchaou
Tudom nem nekem szólt, de ez olyan mintha azt kérdeznéd mit szeret jobban, a pörköltet, vagy a biciklizést?
Két teljesen különbözõ TD, az egyiknél a legnagyobbak is kétszer meggondolják, hogy kimenjenek e elé, a másik meg a medeket is beszopatja a gyors fordulással és újratöltéssel.

Count Adyn
Akkor elõbb isu, pörögni ott a hellcatem 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

A 8.6 alá való Meltymaps másnál sem mûködik? Nálam a töltõképernyõnél megáll, aztán semmi.

patchaou
Azt a maust azért mindenképp kihúznám a sorból. IS-7-nek nem ellenfél 😄 E100-aktól sem szoktam vele megijedni soha, sõt a többi 10-es sem okoz vele különösebb gondot. Igaz ezt nyugodtan elmondhatom a többi 10-es tankomról is 😊 Szerintem aki tud játszani az simán jó lehet a 10-es heavykkel, aki nem annak viszont muszáj jól meggondolni melyiket is akarja. Így el lehetne kerülni i a sok low szar a 10-eseivel se érjen semmit. Bár ugye ezektõl meg nem szabad logikus gondolkodást elvárni...

mind kettõ jó 😊
de ha szeretsz hátul láthatatlanu kempleni és kegyetlen módon kicseszni az enemyvel egy 7-8-900as sebzéssel akkor ISU-152 ajánlott

viszont ha a pörgõs játékmenetet szereted (5.9sec reload time, jó mobilitás) akkor SU-101, igaz itt nagyon sokszor beleszól a terep mert a gun negatív kitéríthetõsege kaki :S de ennek ellenére brutálisakat lehet vele menni, viszont a pénzt brutál módon zabálja... mivel 1 skuló bele 1230cr és gyorsan tölt és keveset sebez (320)

szóval játékstílus kérdése 😊
ua mint a Ferdi vs JP2 😄 mind kettõ jó abból is meg ebbõl is
na az az IS7 gun most kapott egy accuracy buffot a 8.6-ban a szórás változtatása miatt... <#taps>
Count Adyn
Orosz 8 as TD-k bõl melyik a jobb szerinted hamár itt tartunk? 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

patchaou
Direkt gyûjtöd ennyire a zikszpét az tankokon?

hát itt a "nagyok"... specnyaz, marchizor, diegho, szakesz mind azt mondták hogy a legszarabb tier10 és igazat adok nekik....
igaz nem sok t10el mentem... az is teszten volt: T110, AMX50B, T62A, Maus, E100 és mind mind sokkal jobb mint IS-7
Sunsetjoy
Ezek szerint szerencsém volt, hogy IS-4-em majdnem fullos volt a szétszedéskor, így az IS-8 esetében valami 15k XP hiányzott az IS-7 kigrindeléséhez, amit meg is tettem. Bár arra nem volt pénzem, úgyhogy féltem az is4-et azóta is, mint egyetlen t10 tankot😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
Annyira azért szerintem nem rossz az IS-7 hogy el kelljen adni. Támadni nagyon fasza. IS-4 viszont védekezni kibäszottul jó, volt hogy 7k+ sebzést kiosztottam mire ki tudtak lõni amikor be akarták húzni a bázisunkat.
Hogy randomban mire képesek arról fingom nincs, mert csak cw-kre viszem õket.

alap tech tree olyan szar mint állat
itt van az orosz h mirõl mire lehet átmenni átláthatóan
Kv1-s-bõl kihúzva a Kv13-ról lehet menni med ágra.
fordítva nem?
ez nem kérdés.... utólag belegondolva fogalmam sincs hogy a p**ba tudtam lenyomni 500+ csatát IS-7el mielõtt eladtam<#conf><#conf>
páncélja van, de az a gun.... egy hulladék! mire beszûkül kettõt belédvernek, utánna meg lõsz egy lepattanót vele LOL
IS-4 gunja sokkal de sokkal jobb!
patchaou
Nekem az IS-4 tetszik jobban 😊

Az IS ág további elõnye, hogy át tudsz róla menni T7-ben a med ágra.
Hát fogós kérdés. Mind 2 oldalon vannak jó, és rossz tankok. T7ben, mind a Kv3 mind az Is elég jó tank.
T8: Egyértelmûen Is3 a király, Kv4 sem rossz, de fullozni szenvedés is tud lenni, viszont az is korrekt, bár nem is3.
T9: Most húzom St-1-et, nagyon bejön, elég lomha tud lenni, fõleg fordulásnál, de van páncélja. Is8 háááát én nagyon meg szenvedtem vele az elején, egyszerûen nem éreztem rá, 30%-os akció alatt végül intenzíven kezdtem húzni, azért sikerült valami értelmes statot összedobni, de szvsz nem egy jó tank. Próbáltam medként használni, de egyszerûen nem.
T10: Is4 még nincs, de tudom, hogy jó tank. Is7, még csak ismerkedem vele, de eddig nem nagyon vagyok megelégedve az ágyújával... Is4 gun sokkal jobb.

Ha T10 a cél, akkor szerintem Is4 ágat válaszd.
Btw amcsi heavy ág sokkal élvezhetõbb. Kb minden tank használható, és imádtam mindet, T1 heavytõl E5-ig bezárólag.
szerintem mindkét ág jó... viszont ha 10esig akarsz menni akkor NE az IS-7est válaszd.... hulladék az a tank, talán a legrosszab tier10!!!!
viszont annak az ágán van az IS-3 amit bûn lenne kihagyni....
másik ág 10ese az IS-4, az már egész jó, de az sincs a legjobbak között
viszont azon az ágon meg ott van a KV-4 amit szintén bûn lenne kihagyni 😊

de ha valóban egy ágon akarsz menni akkor IS-4 ágán menj
Az IS ágat javaslom. Mind az IS, mind az IS-3 OP a tierjében, T10-ben is jobb az IS-7 az IS-4-nél.
A páncél nem sokat ér ebben a játékban, tekintve, hogy bugos az egész átütést számoló rendszer, valamint minden kis hülyegyerek golddal lõ... Inkább menj rá a sebességre, azt legalább nem tudják elvenni tõled. A KV-1S az amúgy is jó választás és késõbb is végig jó az az ág. Az IS-7 meg véleményem szerint sokkal jobban használható mint az IS-4, gyorsabb, jobb páncél, kevesebb weakspot.

Belton
Hali.

Tapasztaltabb régebbi emberektõl kérdezem mejik ágat érdemesebb vinni a Kv1-s vagy t-150 , t10 ig vinném.
Nem tudom el dönteni mert mind2 kettõ jó de csak egyet akarok vinni , T6 ban igaz jobb a kv1s de késõbb szinte minimális eltérés van , viszont a t150 es ágon sokkal jobb az armor t6 után.
Köszi elõre is.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Ping az egekben , a tank meg elsüllyedt: http://kepkezelo.com/images/lrt61vup8o5nufttpb9l.jpg
Jó tank-e vagy sem, az majd eldõl, választásom nincs, mivel csak ezt az egy ágat húzom jelenleg (a Leopard 1 felé), és eddig nagyon tetszik (még az apróbb kellemetlenségek ellenére is). Azt hiszem úgy lesz ahogy mondod, a második ágyú úgy is sok más németbe is passzol, és nincs kedvem szenvedni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sunsetjoy
Ezt a kikapcsolót mondtam én is😊 A snipernézet himbálózása helyére került be talán a dinamikus kamera kapcsolója, tehát kívül-belül, nem csak a belül lévõ rázkódáshoz.

(amúgy én minden programnál és játéknál elõször a beállításokba lépek be😊

No és mit kell szerkeszteni? Videót vagy hangot, esetleg újságot?

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

thx

Üdvözlet
Szerkesztõket keresünk megbízható céltudatos embereket akik szeretnének tenni a közösségért.
Jelentkezni ezen az email címen lehet: [email protected]

Sunsetjoy
Van annak is valami kikapcsolója, nem? Vagy csak az a belsõ nézet dinamikájához van?

Beállítások-Játék: Dinamikus kamera engedélyezése...
Nálam ez a dinamukis kamera az idegesitõ. FPS drop nincs, de amikor csak pont annyira vagyok bezoomolva, hogy a tank "segge" a kép széléhez hozzáér, akkor "lüktetve" megy a tank. Persze a kurva din camot nem lehet kinyomni...