banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Sztem ezt nem itt kéne "kiteregetni". Inkább kérdeznék egyet. Átmentél a HHR-be. Komolyan azt hiszed, h ott neked jobb volt? A válaszodat mondjuk tudom: (bizonyos okból) igen. Azonban, ha az eredményességet nézzük, akkor aligha. Elég csak megnézni az 1. kampány utáni HHR-HUNS csatákat azokat is beleértve, amiket te vezettél. Ne értsd félre, ezzel nem téged akarlak minősíteni vagy személyeskedni, szimplán csak az eredményességet vizsgálom a 2 klán szempontjából. Mert azzal jössz itt, h 1 (azaz egy) csatán tömeges parancsmegtagadás volt (ami ha jól emlékszem nem is szándékos volt) és amiatt vesztettünk. Mint mondtam ez bárhol előfordulhat néha napján, főleg egy olyan időszakban, amilyenben akkor voltunk. A HHR-ben mindenki flottul követett minden parancsot, minden csatában? Nem hiszem, de még ha így is volt, nézzük meg az eredményét. Szal, a "magán" gondjaid miatt nem a klánt, a vezetőséget (legfőképpen a parancsnokot) és a tagokat kell szvsz igazságtalanul kritizálni.