A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bravúros visszavágásod ellenére még mindig képtelen vagy felfogni, hogy a KH egy klánorientált játék. A vezérnek csak a saját klánja érdeke a lényeg közvetve, nem a másik kláné. Elhiszem, hogy te, mint vesztes fél, besértődtél, mert 2 oldalról is megtámadtak, de nézd a másik szemével a dolgot. Ti még egy szaros (mert ők aztán tényleg gyengék) román klánnal sem bírtatok el. Hát el lettetek takarítva az útból, mielőtt a másik klán SAJÁT területét veszélyeztette volna a bénaságotok. Ti vesztettetek rajta, ez tény. De hát amúgy is veszítettetek volna. Legalább a másik ne vesszen rajta miattatok. Legközelebb tessék jól csinálni, odaköltöztetni a másik magyar klán támadóbb szellemű játékosait MÉG IDEJÉBEN, és akkor a románoknak 2 magyar klánnal kell megküzdenie. A másik klán bele fog menni, mert területet nyerhet, és nekik aztán nagyon nincs vesztenivalójuk, hisz tőlük kontinensekre fog a háború zajlani.
How terrible.
És te az előző eszmefuttatást akarod ráhúzni arra, hogy WoT CW-n egy klán elvette egy másik klántól az egyik területet, hogy lefarmolja utolsó este. Tény, hogy meg lehetett volna beszélni. Az is tény, hogy egyik klán 1 nap, másik klán 3 napnyi aranyat kap, amennyiben ma este még övé a terület. És ennyi üzenetváltás után rohadt nagy dolog lett volna lediplomáciázni azt, hogy majd a HPTS a kampány után visszakapja azt a 3 napnyi goldtermést. És akkor mindketten jól járnak, és még pozitív a tapasztalat is mindkét fél részéről. Nem, ehelyett ide kell jönni, és lejáratni a másikat, jó magyar szokás szerint, mert csak "enyém, enyém, enyém, MOST, MOST, MOST!!!"
Mert ésszerűségnek nincs helye, csak sértettségnek. És én csak egy átlag magyar vagyok, 0 stratégiai érzékkel.
---
popey: Azóta kipróbáltam, nem kell törölni a minimapos file-okat, tényleg elég csak a /scaleform/minimap.swf-ből a hd modost bennhagyni.
Viszont ezzel az XVM-el is ugyanúgy kilép. :D