World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Betöltés lassúsága meg xvm miatt is lehet.
Asszem foxbat linkelt be egy addont éjjel,kipróbáltam.Eredmény ISUval Mesterlövész,470 méterre levõ célpontot lövöldözgettem,eredménnyel!
ÁVE NEKED!
Másnak is vannak ilyen anomália vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
nekem tetszik,ráadásul az egy kezezõkbõl 5 meccs alatt találkoztam egyel. ismétlem: EGYEL! ez egy égi jel! Az artyk eltûntek eddig az életembõl. Le is kopogom! <#mf1>#mf1><#taps>#taps><#hamm>#hamm>

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Tudom én vagyok növény, remélem Õk meg éhen döglenek.....
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
lesz ez még rosszabb is. 😊
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Viszont nekem bejön, szóval köszi foxbat<#worship>#worship><#vigyor>#vigyor>
Tovabbra is keresek Planetside 2 kodot amit gtx 660-670-680-hoz adtak.
Jah es hogy ne legyek teljesen off itt van 3 darab invite kod:
6BN7ZV7KP3HS5T
6BN7NS6AE5ZP4C
6BN7RN2ED7WD8E
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Azonos nevû .pyc fájlokat használnak, ha bemásolom az egyiket, felülírná a másikat...
Mondjuk nem 20%, de szerintem érezhetõ a hatása a dolognak.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Voltak érdekes jelenetek, Most hogy van már HEAT-autobounce, láttam két 300 penes HEAT-pattanót is egymás után saját magasabban lévõ IS-2-õnk beforgatott homlokpáncéljáról. Ez se volt ilyen még két napja.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
mondjuk én meg fura mód elõtte 3x pattantam IS-ekrõl 240 pennel 😄
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
operation bagration
De az, hogy pl. tegnap tétmeccsen egy tripla T29 sortûzbõl El-Halluf másik oldaláról eltaláltunk egy alacsony medet, az agyrém. Szegény biztos sokkot kapott.
<#boxer>#boxer>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Szét fogom izgulni az agyam... <#zavart1>#zavart1>
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Abból a szempontból hasznos, hogy könnyû távoli célokra, meg azoknak a weak spotjaira célozni.