A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nikosi #271024 Álljon meg a nászmenet! Nem azt mondtam, hogy nem erős és jó tank. De ahhoz, hogy ilyet produkáljon nagyon balfasz ellenfelek kellenek, vagy nagyon stock tankok. Mert azért van jó pár hely az E-75-ön amit gond nélkül simán be lehet lőni. Tehát ennyire mint amennyire ezek a képek mutatják nem kemény az E-75. Nem csak a hassa, ami amúgy szép nagy célpont.
Tudom mert van nekem, sőt nekem már akkor megvolt mikor először berakták a játékba. Régen sokkal keményebb volt, nem azért lett rosszabb mert nerfelték, hanem a rá veszélyes tankok szaporodtak meg. Ráadásul találkozok elég sokkal t9-es járművekbe harcolva, és messze nem érzem ennyire kemények mint amiket a képeitek sugallnak.