World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bueno nacho
J1mB0 crosshair és xvm együtt. Töröld ki a res_mods\0.8.6\gui\flash mappából a DebugPanel.swf-et, és remélhetõleg jó lesz (csak az XVM-é marad).

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

patchaou
jajj, most megint az fog jönni, hogy akinek prémtankja van meg prémje az elõnyt élvez a csatában? már rég volt.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Csak azt az illúziót kelti hogy pontosabb vagy, ettõl függetlenül a szórás nem lesz kisebb, azt a szerver számolja, moddal nem tudsz belenyúlkálni.
hát elég érdekes..... igaz csak pár csatát mentem vele de rohadtul középre ment a skuló JP2vel meg VK4502-vel...

a képen is épphogy kidugta az orrát az IS-3 és már kapta is... majd mégegyet aztán mégegyet 😊
sztem elõnyszerzés a többi játékossal szemben de leszarom 😄
nekik meg van prémjük meg 8as prém tankjuk, szóval nekik is megvan az elõnyük velem szemben
A bal felsõ sarokban két óra egymásra van rakva.

Találkozott már valaki ilyennel? Mi okozhatja ezt?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ezt én sem értem soha. Pontosabb nem lesz tõle a löveg, akkor meg csak jópofa, hogy messzebbre ellátsz. Egyébként se szokás olyan távolságra lövöldözni, ahová a gyári zoom már kevés.
patchaou
igazi csalás akkor lenne, ha a célkör is összébb menne XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Igen az-az! Rosszul rémlett a neve.

Sajnos nem értek a blogoláshoz, de az is lehetne megoldás, hogy vagy megadom a forrást vagy átküldöm privátba valakinek aki jártas a számtechben.
ez a "csalás" a 4×4 sniper módban....
ilyen távolról, ilyet zoomolni

A stat oldalak minden patch után megkergülnek? Tegnap állitólag 8 pontot rontottam WN6-on 20 csata alatt... xD

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Akkor az a Gnomefather's engine mod. Legalábbis én csak azt látom az oldalon.

patchaou
Nem voltak 10 méteren belül, de mindketten helyesen tippeltetek. Ezen buktuk el a csatát is.

Tippelek: csak nem téged?<#taps>
Ketten s kaptak lucky medált az ellenfélnél ezek szerint? 😊

patchaou
Találós kérdés!
Ha két med köröz körülöttem és az egyikbe már csak egy lövés kell, akkor a csapattársam kit lõ ki?

3 kört mentem, úgyhogy messze nem statisztikai mintavétel, de minden körben elsõ-második lövésre ellõtték az ammoracket, kétszer a sofõrt és egyszer az ágyút is. A random barátkozott velem, vagy más is tapasztalt ilyet?

Ó, borzalom. <#hehe>

Telefonról nem megy a linkelés.
A wotinfo.hu oldalán a kiemelt modok között megtalálod. Nagyon jó!
A sima res mappába másoltam és nem a res_mod-on belülre. Így tuti tökéletesen mûködik.

Count Adyn
Hát akkor magyart még énse tudok😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

patchaou
Ez már megvolt a magyar 085-ös mappában van...

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Na utoljára.

Aki copik az új xvm struktúrával használhatja a megszokottat.
azaz...
res_mods\0.8.6\gui\flash\-> bemásol a megszokott xvm.xvmconf (mert ugye ezt mindenki jól elmentette magának)
res_mods\0.8.6\gui\flash\-> bemásol az xvm-hez szükséges .swf fájlokat (xvm.swf feltétlenül kell)
res_mods\xvm\-> mindent töröl
XVM Stat 1.5.0-> telepít
xvm-stat.exe-> indít játék
örül

Azért nem lett egy lézerágyú, mert pontos lövést továbbra is csak közelebbrõl lehet leadni vele, például az angol lövegek még jobbak lettek, kicsi alfa sebzés de az gyorsan és most már tényleg nagyon pontosan. A francia lori löveg is például sokat javult érzéseim szerint, meg a foch 9-es td-é is, egész kis farmtank lett belõle (prémiummal persze + event miatt). Németekkel nem futkorásztam, mint ahogy orosszal sem tegnap azokról nincs most élményem. Német ágat most amúgy sem húzok.

Szerintem érezhetõen javul találati pontosság, ergo aki tudja mit hol kell lõni effektívebb lesz most már, ellenben a vaktában lõdözõ babuinokkal szemben.
Link ehhez a HBengine-hez?

Tegnap renberaktam a 0.8.6.-os wot-ot. A számomra fontos modok is tökéletesen mûködnek. Külön kiemelném a HBengine (171Mb) modot.
Mikor meghallottam a Panther II felbõgõ Mayabch hangját majd belsõnézetben a legénység beszélgetését SZABÁLYOSAN LIBABÕRÖS lettem! Na errõl van szó kéremszépen!
Egy apró szépséghiba viszont akadt: A kedvenc német legénység szinkronom hiányosan mûködik 8.6 alatt.
Kérésem a következõ lenne, ha valaki talál mod vadászat közben német legénység szinkront a 0.8.6.-os pecshez, dobja már be a linket.
Köszönöm szépen! 😊

Hát ez van, valószínûleg IU-152, KV-1S, stb. hordák lesznek.

Más. Van már max farplane mod 8.6 alá?

patchaou
Játszatok német fejlesztésû tankos játékkal <#eplus2>

patchaou
És merre van az új magyar nyelvû locastan? Nem találtam 😞

Igen a gond az hogy 400 méterrõl már majdnem minden pontos,a német meg hiába találna el messzebrõl mikor a látótávolság korlátozva van
Count Adyn
Locastan stat csinalta ezt nekem, van uj, frissits😊

Eddig lehetett abban bízni, hogy az esetenként irreálisan nagy alfa sebzésû szovjet ágyúk nem találnak el. Most akkor ezek szerint már ez sincs. Mi ez, ha nem rejtet szovjet buff? <#mf1> Persze, a többi nemzet lövege is pontosabb lett, de asebzés ugye...

Towe: kettõs érzéseim vannak a posztjaiddal kapcsolatban....

+ Nagyon jó hogy így összefoglalod az eseményeket, jó átszaladni azon hogy mi zajlik

- minden egyes alkalommal felmegy az agyvizem a WGseken 😊

Amúgygondoltál arra hogy esetleg vmi blogra told fel ezeket a szösszeneteket? Elég nagy a zsivaj itt a fórumon, kõnnyen kimaradhat, meg utólag is nehéz megtalálni az elõzõ gyûjteményt.

patchaou
Igen, az lemaradt, hogy láthatatlanul mozgó. Szóval nem láttam mikor jött felé, de Õ felspottolt.

Engem ez a videó érdekelne:

- Néhány retardált egy illegális modok felhasználásával készített videót posztolt a fejlesztõi topikba SerB-rõl. Ezzel egyúttal mondhatni roppant boldoggá is tették õt...

xD

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Belton
Nincs valakinek magyarositott InfoMod_Vit_colormessage bõl 0.86 hoz valo ?

BF:2-3-4(oORedstarOo)

"Mozgó T95"

Mi a különbség a mozgó és az álló T95 közt? 😊

Napi SerB

"A mai nap eredménye mondhatni "érdekes". Címszavakban, mi is történt: rinyáló artisok tömkelege, ezzel kapcsolatos panaszáradat özöne a fejlesztõk felé, SerB pedig ismét átkapcsolt troll üzemmódba, ahogy az általában ilyenkor szokott.

Node csak várjatok, mindjárt meglátjátok ti is.

- Az elhalálozáskor feltûnõ "vörös képernyõ" bug ismét visszatért a 0.8.6-ban. A hiba okozója valószínûleg a lövész-mód, és az új redukciós rendszer, ami miután automatikusan visszaállít mindent a minimum pozícióba, "crash-el". SerB

reakciója: "Írjatok hibabejelentõ tiketet a supportnak!"

- A lövedékek árainak újrabalanszolása nem csupán azok sebzésén és átütésén alapul, hanem mostmár számít az is, hogy melyik típusú ágyúba való. Ezért is van, hogy bár a KV-5 lövedéke gyengébb, mint a KV-4 ûrméret alatti kalibere, mégis drágább.

- A fejlesztõk szerint a 8-as tieres, részleges MM kedvezménnyel bíró tankok nem szenvednek hátrányt a 9-es önjáró lövegek miatt. (Legalábbis nem sokat.)

- Ismét napirendre került a meccsenkénti tüzérségi létszám megnyirbálása (az orosz szerverekrõl érekezett adatok szerint legalább ugyanannyi az 5v5 artis felállás, mint a patch elõtt). Hivatalos reakció: "Majd ha nagyon muszáj..."

- Pillanatnyilag feltételezhetõ, hogy a 10-es tieres önjáró lövegek nem túl erõsek az egyéb 10-es tieres tankokhoz mérten.

- Kérdezõ: "Jelenleg az összes ágyúnak majdnem pont ugyanolyan a pontossága!" (Kesergés az ágyúk pontosságának növelésével kapcsolatban.) Válasz: "Ó, borzalom..."

- K.: "A pontosabb ágyúk miatt túl sok a felgyulladás!" V.: "Ó, borzalom..."

- K.: "Egy rakás mod nem mûködik!" V.: "Ó, borzalom..."

- k.: "A Priest mégiscsak másik tierbe került! Hogyalõcsbe?" V.: "Ó, borzalom..."

- K.: "Az artik meccsenkénti létszáma még mindig magas!" V.: "Ó, borzalom..."

Nos, ha úgy vesszük, ez az "Ó, borzalom..." volt a nap válasza a 0.8.6 legtöbb problémájával kapcsolatban. Ezenkívül volt még egy rakás rinya, többek közt holmi "rejtett arti erõsítésrõl" is. Néhány párbeszéd mondjuk elég viccesre sikeredett:

- Vesil (játékos): "Elegem volt a játékból!" SerB: "Ó, borzalom..."
- Vesil (játékos): "Nem vagytok valami választékosak ma." SerB: "Ó, borzalom..."
- LordStuped (játékos): "Muszáj mindenáron gúnyolódni azokkal a játékosokkal, akiknek nem tetszik az új patch?" SerB: "Ó, borzalom..."

- K.: "Hatalmasat esett az fps-szám..." V.: "Ó, borzalom..."

(Késõbb, amikor SerBet arról kérdezték, hogy miért nem képes legalább egy picit megtisztelni a játékosokat, azt válaszolta: "Muszáj valahogy elkülöníteni a játékosokat a gyökerektõl. Ugyanis a kettõ két külön (bár sokszor egymást átfedõ) kategória. Természetesen tiszteljük a játékosokat, viszont a retardáltakkal már nem ilyen könnyû. És sajnos gyakorta történik ilyesmi (amikor elszakad a cérna) - az idióták idegyûlnek, az érdembeni kommunikációnak meg annyi...")

- K.: "Miért döntöttetek mégis úgy, hogy nem rakjátok be az automata töltésû brit önjáró löveget?" V.: "Azért, mert az a jármû egy másik patch-csel fog érkezni." (Magyarázat: Nem egészen tiszta hogy értette ezt SerB; lehet, hogy csak le akarta koptatni az illetõt. Egyébiránt az automata töltõrendszerû brit önjáró lövegek nem voltak benne egyelõre a brit fával kapcsolatos, kiszivárgott infókban.)

- Lehet, hogy lesz több különbözõ hangbeállítás 2.0, 2.1 és 5.1 rendszerekhez.

- A roncsok közelében a nézet olykor megkergül - jobbra-balra rángatózik -, ami valószínûleg a dinamikus kamera hibája.

- A 8.7 csak egy gyors-kiegészítés lesz, kizárólag játékbeli elemeket fog tartalmazni (jármûvek, pályák), semmi játéktechnikai funkcióváltoztatást. SerB megerõsítette: ebben lesznek benne a brit artik is.

- A fejlesztõk azon a véleményen vannak, hogy nem fognak tudni komolyabb tanúlságot levonni a 8.6-os patch változtatgatásainak hatásaiból a 8.7-es frissítésig; ezek az eredmények leghamarabb a 8.8-asra várhatóak. (Késõbb Storm elmagyarázta, hogy az adatkinyeréshez minimum egy hónapnyi idõre van szükség, így logikus következtetés, hogy a brit arti ág kevesebb, mint egy hónap, és már itt is van.)

- Egy átlagos csata hossza nagyjából 7 perc körül van, és ez azóta nem változott, hogy megjelent a játék.

- A fejlesztõk kacérkodnak a T-58-as tank implementálásával (A T-57-es nehézharckocsi 155mm-es löveggel szerelt változata), méghozzá nem mint CW nyeremény, hanem egyszerû, sima kifejleszthetõ tank formájában. SerB viszont hozzátette: egyelõre "nehézkes" a balanszolása. (Értsd: k*rvatápos.)

- K.: "Végigolvastam az egész témát, és alig volt benne normális válasz, csak g*ciskedés..." V.: "Végigolvastam az egész témát, és alig volt benne normális kérdés. Ó, borzalom..."

- SerB elmagyarázta, miért köpködi a nyavajgókat: "Az összes aktív játékos közül (mindenki, aki havonta legalább egy csatát lejátszik), alig 1 a 10.000-hez a siránkozók aránya, akik ennek ellenére "a nép hangjaként" igyekeznek tetszelegni." SerB pedig ezt roppant szórakoztatónak találja.

- A "Westfield" nevû pálya részlegesen változott. (Nem vagyok benne teljesen biztos {a cikk szerzõje - a ford.} a város és a híd {amúgy viadukt - a ford.} közötti le-feljáró domborzati viszonyában volt valami mahinálás) Igen, már elõre be volt tervezve.

- Hogy miért is változik a játék "nagy" patch-ekkel? (Ahelyett, hogy több kisebb javítást hajtanának végre rajta): "Azért, mivel ilyen a fejlesztés üzemi menete ideát. A projekt mondhatni elég bonyolult, s minden egyes változtatást alapos tesztelõi munka követ. Ha viszont egy rakás mini-patch-csel dolgoznánk, ez nem lenne megvalósítható.

- Van rá remény, hogy a Superpershinget még a 8.7-es verzióváltás után is el lehet majd adni aranyért. Viszont ennek elõször még meg kell valósítani a pontos lefolyását. "Egyszerû mechanizmusról van szó, viszont pénzforgalommal kapcsolatos. Szóval alaposan át kell nézzük a dolgot."

- SerB véleménye az artikkal kapcsolatban: "Azok azért vannak, hogy visszanyessék a nehéz, illetõleg a különösen vastagon páncélzott harckocsikat, valamint páncélvadászokat. A mostani változtatás leginkább arra irányult, hogy a gyorsabb jármûvek némi védettséget élvezzenek a tüzérséggel szemben, míg azok megtartják eredeti, "nehézpáncélos gyilkoló" funkciójukat."

- SerB szerint a lövedékek célkörön belüli szórásképének ismételt megváltoztatása jelenleg nincs tervbe véve.

- A jelenlegi térképeket direkt úgy és azért alkották meg egzotikusabb helyszínek feldolgozásával, hogy mint a klánháborúk helyszínei, választékosan használhatóak legyenek. A jövõbeni tervezett mapok már sokkalta hagyományosabbak lesznek, olyanok mint mondjuk a "téli szovjet város". (Ez csupán egy fiktív példa volt!)

- A barát -és tiltólista akkor lesz majd kibõvítve, mihelyst azok kezelése gyorsabbá és egyszerûbbé válik. A fejlesztõk elõbb a felújított chat felület bevezetését várják, és nem akarnak félmunkát végezni.

- A 0.8.6-ban nincsen semmiféle "rejtett változó" a gyakoribb motortûz érdekében.

- SerBnek az a véleménye, hogy az FCM50t remekül használható, csak óvatosan kell vele bánni. Úgy, mint egy közepes, nem pedig nehéz harckocsival. Olyan, mint valami "anti Superpershing".

- Nem lesz semmiféle speciális "tavaszi" álcafestés bevezetve.

- Önjáró lövegre nem lesz semmiféle versenykiírás, mivel a fejlesztõk csökkenteni szeretnék a számukat, nem pedig növelni.

- Bár még nem tudni pontosan, mikor fog bekerülni a játékba a második német páncélvadász ág, viszont szinte biztos, hamarabb, mint a kínai lövegek.

- Az MM rendszere a 0.8.6-ban semmit sem változott a korábbihoz képest.

- Az álcaháló 0.8.6-os patch-ben vett bónuszának pontos százalékos értéke egyelõre titok (Pillanatnyilag nem biztos, hogy a 0.8.6-os álcaháló 25%-os bónuszt jelent)

- Storm már dolgozik egy az új álcázási rendszert bemutató cikken.

- Akár dugig van egy tank lõszertárolója akár nem, az nem befolyásolja annak meccsben nyújtott teljesítményét. (Nem korlátozza a mozgásban a terhelés ellenére.) Ez szándékosan lett így kialakítva, szóval nem ajánlatos kevesebb lõszerrel csatába menni, majd pedig "kifogytam-kifogytam" siránkozással terhelni a csapatot.

- A félárasított prémium fogyóeszközök kedvezménye kísérleti stídiumú. (Ez nagyjából annyit tesz, ha elég sok fogy belõle, így marad.)

- 9 és 10 arty nerf várható? "Csak amennyiben szükséges lesz. Ezt viszont hagy döntsük már el mi!"

- A fejlesztõk egyelõre még nem döntöttek a LeFH önjáró löveg direktben történõ nerfelésérõl. Direktben aranyért eladni nem opció, mint ahogy a játéktechnika gyökeres megváltoztatása sem (mint a célzáspontosság, vagy a 105mm-es repeszgránát átütésének redukálása) - mivel az kihatna több más harckocsira is. Szóval egyelõre nem várható közvetlen nerf ezügyben.

- Storm azon a véleményen van, hogy a tankokba csapódó lövések a valóságban még a mostaniaknál is "tompábbak", nem amolyan "csilingelõsek", mint a patchet megelõzõen voltak.

- Az aljnövényzet álcázási bónuszai nem változtak.

- A csapatonként azonos számúra egységesített könnyû harckocsik balansza egyelõre nincs tervbe véve.

- Az E-100 toronyforgása korábban túl gyorsnak lett ítélve. Erre a fejlesztõk ígéretett tettek, hogy majd még visszatérnek, viszont egyelõre nagyon nem ez a legfontosabb dolguk.

- Egy lövedék másodszori le/elpattanása a 0.8.6-os patch-ben továbbra is lehetetlen.

- A készítõk figyelemmel követik, hogy bizonyos játéktechnikai módosítások milyen aranyvásárlási szokás változásokkal járnak együtt.

- Valójában akadt egy másik Superpershing variáns is a mostanin kívül, azonban a fejlesztõk végül azt implementálták a játékba, amelyikrõl több információjuk volt.

- A a Töltõ "Adrenalinroham" képességének 10%-os életerõpont korlátja nem lesz megemelve.

- Serb korábbi kijelentései szerint, ha egy tank kábé 1 másodperccel a felderítése után már el is tûnik a térképrõl, az nem bug, vagy a 0.8.6-os patch egy hibája.

- A tesztszerveres "feladatok" (tudjátok, amikért valami elképzelhetetlen giganagy jutalmak jártak) csupán egy kísérlet részét képezték.

- Ezer százalék, hogy a játékban nem lesz semmiféle szavazás opció.

- A felhasználói fiókok idõleges "befagyasztása" (mint egyfajta "vakáció-mód") a közeljövõben még nem várható. Illetõleg, amennyiben lesz ilyen opció, úgy az csak és kizárólag a prémium felhasználói fiókokra fog vonatkozni, és azokra is csak igen limitált ideig.

- Pillanatnyilag a több-szintû vizek megvalósítása bár nem ütközne akadályba, csupán jóval késõbb fog napirendre kerülni.

- A fejlesztõk jobbára ismerik a legtöbb rajongók által készített tank-fát, sõt, gyakorta meg is egyezik jópár dologban a véleményük az ezen ágakról szóló fórumtopikok látogatóinak egynémelyikével. Ehhez viszont SerB még annyit tett kapcsolódólag hozzá, hogy a játékosoknak egyelõre még vajmi kevés érdemi információjuk lehet a japán ággal kapcsolatban.

- A játék fejlesztõi számára Murazor (egy orosz WoT-os blogger) véleménye egyáltalán nem fontosabb a többi játékos véleményénél. (Itt amúgy vonható még párhuzam más szerverek - EU/US - bizonyos játékosaival kapcsolatban, akik azt hiszik, hogy lépten-nyomon befolyásolhatják a WG-t.)

- A prémium jármûvek visszaváltása játékbeli aranyra csupán egy roppant korlátozott opció olyan ritka esetekben, amikor egy tank karakterisztikája gyökeresen megváltozik. (Szóval messze nem sztenderd eljárás!)

- SerB szerint a játéktudáson alapuló MM (lényegtelen, hogy milyen statisztikákat kérne be a kód) elméletileg megvalósítható lenne. (Tehát sose lesz belõle semmi.)

- A szakértõi medálokhoz továbbra sem fog hozzátartozni a prémium tankok levadászása, mivel egyes fajtákból egyszerûen elenyészõen kevés van.

- A Konishc ágyú prémiumos lõszerét a 0.8.6-os patch implementálása automatikusan "eladta", mivel a fejlesztõk eredetileg komolyabban nerfelni akarták azt, emiatt feltették az automatikusan eladandó listára, ámbátor végeredményében mégsem gyengítették azt.

- A nyitott tornyos jármûveknek van kategóriáikban a legjobb látótávolságuk.

- Néhány retardált egy illegális modok felhasználásával készített videót posztolt a fejlesztõi topikba SerB-rõl. Ezzel egyúttal mondhatni roppant boldoggá is tették õt...

- Amennyire SerB tudja, a Pz IV Schmalsturm oldalán lévõ köténylemezek nem számítanak rétegelt páncélzatnak, viszont van rá esély, hogy eképpen fog módosulni a tank a teljes újradolgozás után."
Na tegnap este futottam pár kört az új pacth-el. Eddig meglepõen pozitív az élményem.

Minden tankomon észrevettem, hogy sokat javult a lövegek pontossága. Az is-2-es ágyújánál például eddig 3/1 biztos a világ végére ment. Most ez talán 9/1 és képes az ember nem teljesen beszûkült célkereszttel is pukogatni és célba találni. Minden tankomnál megnõtt a sebzésem. Az is-2 azért lehet "referencia", mert az egy irdatlan egy pontatlan ágyúval rendelkezik (top lövege).

Arty-ból ugyan kisebb 5-6-7 tierben sokkal több van, de nem tûntek idegesítõnek, mondjuk AT-7-el nem mentem csak gyorsabb jószágokkal tegnap. Tier 9-10-ben viszont határozott a javulás, kevesebb arty-t láttam, van de 2-4db többet még nem láttam egy meccsben, de a leggyakrabban csak 2-van bõven elviselhetõ.

Valószínûleg, most az alacsonyabb tierekben lesz nagyobb szívás, fõleg a farm 5-6 tierben, mert ott az emberek nem voltak hozzászokva a komolyabb arty tûzhöz. Persze aki sokat ment magasabb teier-ben eddig, annak semmi újdonságot nem fog nyújtani a t5-6, de aki nem azok szívni fognak szerintem. Tehát a magasabb tier-ben szerintem komolyabb javulás lesz érezhetõ, viszont lentebb meg romlás az élvezeti faktor tekintetében.

Szerencsére fps problémám nem volt, a hangok meg nekem kifejezetten tetszenek.
Olyan mod-ot használsz amihez kell text mappa illetve messenger.xml.
Jellemzõen a stat pakkok ilyenek, keres frissítettet.

Toby0501
Valami régi modot használsz. Töröld a res_mods/0.8.6 mappából a text mappát.

Belton
Ez lenne a gondom , remélem sikerül be linkelni 😊

Belton
Hali

Ha a térkép felett ahol ki irja a nevet amikor valaki ki lõ valakit nekem nem a nevet irja ki hanem csak annyit hogy player blabla ill azt se irja ki hogy kit lõtt ki , akkor ezzzel mit tudok kezdeni ? Mejik addon akadhat össze ill mivel tudom ezt orvosolni ?

patchaou
Egyszerûen a játék beállításaiban keresd.

Nos találkozva az excelsiorral nem vagyok lenyûgözve,a KV-1 armorja sokkal jobb az mindig bouncol,ellenben excelsiort többször is gond nélkül kilõttem.A lényeg hogy a KV-1 marad továbbra is a tier 5 királya.
köszi, utánanézek

Ja igen: a dynamic camera tényleg szivatás, tengeribetegséget és hányást okoz. (Settings, elsõ fül, lent pipát kiszedni).

patchaou
Minimap méretének a változtatásához azt a billentyût rendelheted amelyiket csak akarod.

@ravensoul: nekem D:\ meghajtóra van telepítve és nem jelzett semmi hibát. Mintha a rednszergazda-admin jogok változtak volna a Windowsodban, és tiltaná az írást vagy a D: vagy a temp könyvtárban (temésztesen csak tipp).

Valaki kérdezte, hogy a minimapon hogyan kell kikapcsolni a neveket: az XVMeditorban a minimap fülnél az elsõ kis "kockából" kivenni a pipát. Alapértelmezettre áll. Én is kivettem, mert nem tudom hol lehet állítani a minimap méretét <#nemtudom> 1920 felbontásnál nagyon kicsi a minimap, a mikrobetûk csak növelik a káoszt...

Letöltöttem a 788 megát és hálisten nekem nem volt semmi probléma. 2GB DDR2 RAMom van Windows 7-tel, a betöltési/kilépési idõk tényleg nõttek kicsivel, de nem veszélyesen. A HD 4670 videokártya vidáman viszi az 1920 felbontást Medium grafikával, az fps nem megy 40 alá (igaz füstöt, szirszarokat kivettem).

Célzás: vagy szerencsém volt, vagy tényleg javítottak rajta, a Churchill I ócska 6 fontosával (célzás 0,43) sokkal többször találtam be nagyobb távolságokon.

sziasztok

klántársamnak van grilléje a garázsban, de nem tudja rárakni a modulokat. A tech tree-ben meg úgy jelzi, hogy nincs is kifejlesztve
találkozott már ilyennel valaki?