banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Valami harcedzett veterán adjon már tanácsot nekem JP-ügyben, legyen oly drága.
    Ruszki TD-khez, meg Stughoz és JgdPz-hez vagyok szokva, úgyhogy egyelőre nagyon nem találjuk a közös hangot ezzel a nagymacskával. Fel nem foghatom, hogy lehet valaminek ennyire rossz a kamója, van álcahálóm, meg 50%-os kamo skill az egész legénységen, de egyszerűen mindig engem szúrnak ki először.
    El Hallufon heavyk meg medek kolbászolnak körülöttem, de ENGEM lőnek szét a túlsó oldalról halálos pontossággal. Egyszerűen képtelenség vele rejtőzködni, az első lövés után kiszúrnak több száz méterről, és azon nyomban szét is szednek.
    Pont emiatt az eddig jól bevált TD-s helyeimmel nem megyek semmire, pillanatok alatt kicsap az ellen.
    Esetleg jótanácsok, bevett praktikák, amikkel kicsit eredményesebb lehetnék?